התחברות

צפייה בגרסה מלאה : תושבת גיר אחורית

ראובן ניסן
20-07-09, 18:22
2 שאלות לחברי הפורום היקרים:
האם מי מכם חווה השתחררות של תושבת גיר אחורית? לפני מספר ימים בעקבות רייד פראי בשטח (שכלל נסיונות המראה , שלא במתכוון) התחלתי להרגיש רעידות בגיר שלמזלי התחזקו ממש רק ברגע שהגעתי הביתה (ממש בסיבוב האחרון! 2 מטר מהבית) או אז עברתי למצב זחילה רק בכדי לגלות שהגיר פשוט לא מחובר באף בורג לתושבת והוא כולו משייט בחלל... נאלצתי להבריז מחדש ולהכניס ברגים חדשים, לא סיפור, הבעיה נפתרה, אך עדיין אני מרגיש תקתוקים כאלו ואחרים, ואם לנסות להתעמק בלוגיקה של התקלה אז יש מצב שהתקתוקים הללו היו הגורם להתרופפות הברגים בתושבת מלכתחילה, כלומר פתרתי את הבעיה, אך לא את הסימפטום.

ברור לי שהמילה "תקתוקים" היא רחבה ולכן אפרט שהיא מתרחשת בעיקר בזמן תאוצות או תאוטות, ובמיוחד אם התאוטה היא בניוטרל.

האם למישהו מכם קרה דבר דומה או מכיר תחלואה מוזרה שכזו?

דבר נוסף - השאפט של ההנעה הקדמית מעט רופף, אך מאחר ואני משתמש בהנעה הקדמית רק למרחקים של מספר מטרים ע"מ לעבור מכשולים, והיא אינה משולבת, לא ראיתי בזה עד כה סיבה הדורשת טיפול, אולי אני טועה?

האם השאפט הקדמי מסתובב גם בנסיעה לא משולבת?!

תודה

itay
20-07-09, 18:28
האם השאפט הקדמי מסתובב גם בנסיעה לא משולבת?!

תודה

לא, אך הוא יכול להרעיש במידה והחופש בין הזכר והנקבה גדול מידי.

איתי.

מורי
20-07-09, 19:36
2 אך עדיין אני מרגיש תקתוקים כאלו ואחרים, ואם לנסות להתעמק בלוגיקה של התקלה אז יש מצב שהתקתוקים הללו היו הגורם להתרופפות הברגים בתושבת מלכתחילה, כלומר פתרתי את הבעיה, אך לא את הסימפטום.

תודה

החשד המיידי הוא באחד הצלבים של הדרייבשפט שבין הגיר לטרנספר.

-->