PDA

צפייה בגרסה מלאה : פרויקט ריפוד לגג לסמו

YAARIZDELUXE
22-07-09, 13:31
ברגע שהדבק מגע שתפס את הריפוד של הגג התחיל לתת סימנים של עייפות ,ישר הבנתי שאני נכנס לפרויקט חדש "החלפת ריפוד הגג" , בהתחלה הלכתי למספר של רפדים שלא הסכמו לעשות את העבודה מאחר והריפוד נתפס ישירות על הגג בסמו שלי ונתנו לי סכומים אסטרונומים .
החלטתי שאני עושה תעבודה לבד בעזרת חברים כמובן : קניתי דיכט בגודל של107*161 ועליו הדבקתי עם דבק מגע את הלבד .
שההדבקה הסתיימה עברתי לסמו עם הדיכט והתחלנו להכניס אותו לרווחים שבין הקורה לגג זה לא היה קל ואם הייתי לבד לא הייתי מצליח , את הקורה באמצע הכנסנו בעזרת הגק של האוטו שעמד על קרש ולאט לאט הכנסנו את הברגים למקומם, השלב האחרון שעוד לא סיימתי זה בנית קנטים שיחזיקו בין הדיכט לקורה של האוטו.
היה קשה אבל אני מרוצה .
ניר

אביעד פ.
22-07-09, 16:40
הייתי ממליץ לך לפני שאתה מחבר סופית את הדיקט עם קנטים, להוסיף איזשהי שכבת בידוד בין התקרה לדיקט, גם כדי למנוע רעשים מחיכוך של השניים, וגם כי זה יוריד לך במעלה או שניים את הטמפרטורה באוטו ואף אולי את הרעשים החיצוניים במידה מעטה.

GodsFather
22-07-09, 22:36
נראית עבודה יפה. תוכל לצלם בתקריב את החיבור בין הדיקט לרכב ?

מהיכן בארץ ?

קיבלתי הצעה מרפד בחולון - 500 ש"ח לעבודת ריפוד התקרה, יום עבודה.

gmike
22-07-09, 23:20
ניר,נראה יפה מאוד,תתחדש!

למה בחרת להדביק על דיקט, ולא ישירות לתיקרה,עם שכבת ספוג דקה?
השתמשת בדבק מגע רגיל, או עמיד בחום? אם רגיל, אל תצפה שזה יחזיק מעמד הרבה זמן.
יש דבקי מגע עמידים בחום, מה שאני מכיר נקרא 407 אבל הוא בא רק במיכלים של 18 ל'.

אמיר, חבר שלי החליף ריפוד בגג אצל רפד, אם אני לא טועה הוא שילם בסביבות 200 ש',בד עם חורים כמו המקורי, רק בצבע שחור.
אני לא יודע מה הרפד שהיית אצלו מתכוון לעשות אצלך, אבל לתלוש את הישן, להדביק ספוג דק+ריפוד חדש לא צריך לקחת יותר משעה-שעתיים.

ניר,מאיפה הכיסאות האחוריים אצלך,מקוריים?

מיכאל.

GodsFather
23-07-09, 08:40
GMIKE, תן לי את הפרטים של הרפד ההוא. אני עוד בשלב הבירורים.

אמיר חסידים
23-07-09, 09:05
נראה מעולה
פרויקט יפה מאוד .
אם היה לי גג בסמוראי הייתי מעתיק ממך....;)

YAARIZDELUXE
23-07-09, 20:25
אמיר דווקא המחיר שקיבלת די סביר לדעתי , תיקח בחשבון שיש המון עבודה לרפד הוא צריך להוריד את כל הדבק מגע שהתייבש בגג של הרכב עם מברשת פלדה ואחרי זה להתחיל להדביק את הלבד לתקרה , זה יוצר המון לכלוך לרכב ושלא לדבר על השבירת גב של המתקין :confused::confused:.
אני העדפתי להשתמש בדיקט בגלל שזה לא יצור לכלוך ובלאגן ברכב וגם ההתקנה קלה יותר.
מחר אני יצלם תמונה ויעלה אותה.
אני מאזור השרון.

מיכאל בקשר למושבים האחורים אז אין לי מושג אם הם אורגינל של האוטו או לא ,מאחר שקניתי את הרכב עם הכיסאות ככה , המוכר אמר לי שהוא הרכיב אותם ברכב ,אז ככה שיכול להיות שהם לא מקורים.

ניר.

GodsFather
23-07-09, 20:45
ניר, גם לי 500 היה נראה לגיטימי כי אני יודע עד כמה זה קשה, מה גם שאני יחסית גבוה ולכן עוד יותר קשה לי עם הגמישות בסמוראי.

אבל הנה הגיע מישהו שאמר שאותה העבודה ניתן גם ב200. מבחינתי, גם אם יחזיק שנתיים ולא עשרים שנה, אני מוכן לשלם מחיר כזה. ההפרש ניכר.

דיקט מבחינתי זו אלטרנטיבה פחות טובה אבל רק כי עוד לא ראיתי איך זה נראה בסוף התהליך. החשש הגדול הוא נפילת הדיקט תוך כדי נסיעה (שקלת אותו במקרה? ), או חלילה התפרקות הדיקט בתאונה וחדירתו לנוסעים ברכב...מצטער שאני כל כך שלילי במחשבתי.

אולי חומר פלסטיק גמיש אחר יכול היה לעשות את העבודה וגם מבחינת משקל יש לזה משמעות.

אם תהיה מחר בבור עם הרכב, אולי אקפוץ ואתרשם.

אמיר

YAARIZDELUXE
24-07-09, 08:33
אמיר אני חושב שאני יבוא היום לבור בסביבות 3:00
דבר איתי 050-4712206

ניר.

חן דן
14-05-10, 11:44
ניר שלום
מלבד מידות, תוכל לתת עלויות של חו"ג
מה עלות השטיח?
עלות דבקים?
וחומרים נוספים הנדרשים לעבודה

חן אלינועם
14-05-10, 21:45
ניר,נראה יפה מאוד,תתחדש!

למה בחרת להדביק על דיקט, ולא ישירות לתיקרה,עם שכבת ספוג דקה?
השתמשת בדבק מגע רגיל, או עמיד בחום? אם רגיל, אל תצפה שזה יחזיק מעמד הרבה זמן.
יש דבקי מגע עמידים בחום, מה שאני מכיר נקרא 407 אבל הוא בא רק במיכלים של 18 ל'.

אמיר, חבר שלי החליף ריפוד בגג אצל רפד, אם אני לא טועה הוא שילם בסביבות 200 ש',בד עם חורים כמו המקורי, רק בצבע שחור.
אני לא יודע מה הרפד שהיית אצלו מתכוון לעשות אצלך, אבל לתלוש את הישן, להדביק ספוג דק+ריפוד חדש לא צריך לקחת יותר משעה-שעתיים.

ניר,מאיפה הכיסאות האחוריים אצלך,מקוריים?

מיכאל.

ברוך שובך מיכאל...
החבר כבר נוהג על סמי פתוח....מה עם המוט מייצב שלי?????????????

חן אלינועם
14-05-10, 21:48
GMIKE, תן לי את הפרטים של הרפד ההוא. אני עוד בשלב הבירורים.

כאשר תגיע לצפון, בכניסה לכפר אבוסנאן ממשיכים ישר כ100 מטר בצד שמאל. ישנו שם רפד {לא זוכר את שמו} 200 שקל שעתיים וחצי עבודה ושירות מעולה. שווה כל דקה וכל אגורה!!!

GodsFather
15-05-10, 16:38
כאשר תגיע לצפון, בכניסה לכפר אבוסנאן ממשיכים ישר כ100 מטר בצד שמאל. ישנו שם רפד {לא זוכר את שמו} 200 שקל שעתיים וחצי עבודה ושירות מעולה. שווה כל דקה וכל אגורה!!!

תודה אבל זה כבר לא רלוונטי עבורי :)

אולי בשביל שאר החברים.

-->