צפייה בגרסה מלאה : כיוון בלם יד והחלפת מיקום פילטר דלק
1. אחרי טיפול אתמול באוטו הגעתי למסקנה שבמיקום של הפילטר דלק מטומטם וקשה לגישה!!!
למישהו יש רעיונות איפה כדאי לצקם אותו מחדש (מישהו שעשה את זה)?
2. איך מכוונים את בלם היד?
1. אחרי טיפול אתמול באוטו הגעתי למסקנה שבמיקום של הפילטר דלק מטומטם וקשה לגישה!!!
למישהו יש רעיונות איפה כדאי לצקם אותו מחדש (מישהו שעשה את זה)?
2. איך מכוונים את בלם היד?
אהלן איציק
המיקום של פילטר הדלק דווקא לא כזה נורא ואפשר להוסיף עוד פילטר לפני משאבת הדלק
בתא המנוע הכל בתנאי שאצלך מדובר בקרבורטור ולא הזרקה (כבר לא זוכר את שנתון הסמוראי שלך :razz:) בקשר לכיוון בלם היד יש קודם צורך לבדוק ולכוון את הבלמים האחוריים ולאחר מכן ישנה מתיחה על הכבל של בלם היד מתחת לרכב .
ערב טוב ליאור
אהלן איציק
המיקום של פילטר הדלק דווקא לא כזה נורא ואפשר להוסיף עוד פילטר לפני משאבת הדלק
בתא המנוע הכל בתנאי שאצלך מדובר בקרבורטור ולא הזרקה (כבר לא זוכר את שנתון הסמוראי שלך :razz:) בקשר לכיוון בלם היד יש קודם צורך לבדוק ולכוון את הבלמים האחוריים ולאחר מכן ישנה מתיחה על הכבל של בלם היד מתחת לרכב .
ערב טוב ליאור
ליאור אפ תקראלי איציק אני אקח לום ואעשה פחחות חדשה לדבר הזה שאתה נוסע עליו שאתה קורא לו סיקס (בוגד :).
בכל מקרה המיקום של של הפילטר דלק הוא אסון למי שאין מוסך או ליפט בחצר ואצלי אי אפששר להוסיף עוד אחד (סמו 98 מוזרק לחלוטין) בכל מקרה נתראה ביום רביעי להחלפת שמן גיר ואז גם תכוון את בלם היד ואני מזכיר לך שאתה חייב לי כונס לרדיאטור עדיין.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.