צפייה בגרסה מלאה : כתבה חדשה - התקנת דטרויט לוקר בדנה 44
http://www.jeepolog.com/j6tech_detroit_d44_install.htm
תודה לאלעד!
נמרוד,כתבה מעולה!
אלעד,"מברוק" , נהנתי מאד מאופי הכתיבה והתאורים , הכל כתוב בצורה ברורה עם 0% לטעויות , פשוט כל הכבוד.
שחר.
כתיבה יפהפיה. נהנתי לקרוא.
איציק - 4X6ZH
23-06-04, 10:59
אצלי אתה מקבל ציון 10 .
גם את השלבים שאסור לעשות ( פטיש אויר / הרכבת מיסבים בפטיש ) נכתב בפרוש לא לעשות ! :)
איך יש כאלה שכותבים גלוי נאות . בעבר בחנתי מכונאים לרשיון לכתב הסמכה .
אחד הנושאים שרוב המכונאים נכשלים זה נוהל עבודה וכיוון דפרנציאל .
איציק
מספר הערות :
1. את ברגי הקורונה (שלפי הספר מומלץ להחליף) יש להדק לאחר הוספת לוקטייט.
2. ברגי אומגות המייסבים מהודקים למומנט גבוה מ 40 ליברות ( 50-55).
3. מכיוון שאנחנו לא יודעים את מצב הדיפ' ואת הכיוון הקיים, רצוי למרוח משחת סימון ולבדוק דפוס מגע בין השיניים. (יתכן ויש צורך לכוון פיניון כי דפקו את הכוון בטיפול קודם)
4. זה לא אמור לקרות, אבל זה קרה לי לפני שבוע - הציריות נכנסות לתוך הנעילה ובתוך הנעילה קיימת חציצה בין שני הצדדים, במידה והחציצה היא עבה יותר מעובי הקרוס שאפט (ציר הסטליטים) המקורי, יש לבדוק שהציריה לא נעצרת ומונעת ממייסב הגלגל להתיישב במקומו. אם זה קורה בסה"כ צריך להשחיז פאזה מפני הציריה באמצעות משחזת. אם לא שמים לב ומהדקים בכוח את המייסב, זה עולה עוד 200 ש"ח אחרי שמגלים את זה מאוחר מדי.
אלעד אחלה כתבה ,נותנת הסבר מלא ותעזור מאד למי שיעשה כיוון בעתיד.
אלעד אחלה כתבה ,נותנת הסבר מלא ותעזור מאד למי שיצטרך לעשות כיוון.
חברים,
תודה על כל המחמאות וההערות, בהחלט אימצתם אותי בחם.
עלתה לי מחשבה, ואני מוכן להתנדב להכין מאמרים טכניים עבור פרויקטים שכל אחד מכם היה רוצה לבצע ולשתף בו את הפורום. על עצמי לספר ידעתי שלא היה קל לעבוד בשמן ובגריז ולצלם (רבאק, מצלמה דיגיטלית, לא חרם?) ולסכם ולזכור פרטים טכניים חשובים. אשמח להיות שותף לעשייה שלכם, ללמוד ולתת לכם אפשרות לחלוק את החויה עם כולנו. לדוגמא, עמיקם עשה דברים מדהימים בג'יפ שלו, ולא נודע כי בא אל קרבו. איזה באאאסה. (וזה רק משיחות עם עמיקם)
אם מישהוא רוצה להרים את הכפפה, ויש לו פרויקט חם בקנה, אני מוכן להצטרף.
נמרוד, תגובותיך בתור העורך העמל?
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.