התחברות

צפייה בגרסה מלאה : המלצות על חשמלאי + הצעה למנהלי הפורום

ishc
30-08-09, 19:50
1. לקראת פרוייקט האוטו החדש אני מתחיל להתעניין לגבי חשמלאים מומלצים לשיחזור מערכת החשמל בסמו החדש ישן שלי (נעשה כבר חיפוש בפורום לא מצאתי המלצות). כרגע לא עובד כמעט כלום בלוח המחוונים ואני אשמח להשמיש את הכל. מכיוון שאני עובד משרה מלאה והאוטו הוא אוטו יחיד לא יתאפשר לי לפרק אותו להעמיד בצד ולבצע את העבודה לבד (בשיא הכנות גם לא כל כך בא לי) ולכן אני צריך המלצה לחשמלאי טוב ואמין (כמובן שמבין בסמוראי) באיזור המרכז/השרון (רצוי בסביבת כפ"ס).

2. למנהלי הפורום, לא כדאי לפתוח שירשור דביק עם המלצות לבעלי מקצוע מקוראי הפורום?

רפי לין
30-08-09, 21:27
חשמלאי רכב שעוסק גם בעבודות מיוחדות (לדוגמא עם פרויקטים 4X4) הנו
שלמה מ"שלמה את עזרא" שברח' מרכוס 16 א.ת סגולה פ"ת, טל' 052-3486677 או 03-9305893.
בברכה - רפי לין

itay
30-08-09, 21:35
1. לקראת פרוייקט האוטו החדש אני מתחיל להתעניין לגבי חשמלאים מומלצים לשיחזור מערכת החשמל בסמו החדש ישן שלי (נעשה כבר חיפוש בפורום לא מצאתי המלצות). כרגע לא עובד כמעט כלום בלוח המחוונים ואני אשמח להשמיש את הכל. מכיוון שאני עובד משרה מלאה והאוטו הוא אוטו יחיד לא יתאפשר לי לפרק אותו להעמיד בצד ולבצע את העבודה לבד (בשיא הכנות גם לא כל כך בא לי) ולכן אני צריך המלצה לחשמלאי טוב ואמין (כמובן שמבין בסמוראי) באיזור המרכז/השרון (רצוי בסביבת כפ"ס).

2. למנהלי הפורום, לא כדאי לפתוח שירשור דביק עם המלצות לבעלי מקצוע מקוראי הפורום?

איזה שנה הרכב ? אולי יש לי הצעה מעניינת בשבילך.....

איתי.

GodsFather
30-08-09, 21:59
אם אתה רוצה עבודה מקצועית ולא סתם חיתוכים והדבקות , תעשה שכן תוכל להשבית את הרכב לפחות ליום וחצי ואז לעשות אצל בעל מקצוע. עדיף שבעל המקצוע לא יעבוד בלחץ ורצוי שתכין רשימה מסודרת של כל התיקונים שאתה רוצה שיבוצעו וגם שידרוגים ושיפורים (למשל אופציה לפרוז'קטורים, קופסת פיוזים וממסרים מסודרת ועוד).

אני ממליץ, מנסיון אישי, על איתי (שהוא גם חבר טוב שלי, למען הגילוי הנאות).

עוד מישהו ששמעתי עליו כמבין עניין הוא ליאור זוקי-לנד.

היה פעם שרשור בעלי מקצוע...משום מה גם אני לא מצליח למצוא אותו :-?

ishc
31-08-09, 01:11
[QUOTE=GodsFather;262816]אם אתה רוצה עבודה מקצועית ולא סתם חיתוכים והדבקות , תעשה שכן תוכל להשבית את הרכב לפחות ליום וחצי ואז לעשות אצל בעל מקצוע. עדיף שבעל המקצוע לא יעבוד בלחץ ורצוי שתכין רשימה מסודרת של כל התיקונים שאתה רוצה שיבוצעו וגם שידרוגים ושיפורים (למשל אופציה לפרוז'קטורים, קופסת פיוזים וממסרים מסודרת ועוד).

אני ממליץ, מנסיון אישי, על איתי (שהוא גם חבר טוב שלי, למען הגילוי הנאות).

עוד מישהו ששמעתי עליו כמבין עניין הוא ליאור זוקי-לנד.

היה פעם שרשור בעלי מקצוע...משום מה גם אני לא מצליח למצוא אותו :-?[/QUOTE

אין בעיה להעמיד אותו יומיים אצל בעל מקצוע, באמצע השבוע אני פחות זקוק לו

עודד זנטון
31-08-09, 10:16
שירשור בעלי מקצוע מומלצים:
http://jeepolog.com/forums/showthread.php?t=23030&highlight=%EE%FA%F7%EF (http://jeepolog.com/forums/showthread.php?t=23030&highlight=%EE%FA%F7%EF)

מצטרף להמלצה על איתי.

אולי באמת כדאי להפוך את השרשור לדביק.

shlomic
31-08-09, 18:55
מצטרף להמלצה על איתי.

+1

-->