צפייה בגרסה מלאה : דייאטסו טריוס. עצבים הרכב הזה!!
בקיצור חברים יקרים הצלחתי להתגבר על כל התקלות המעצבנות ההרכבה שלהגיר תקינה לחלוטין!! סוף סוף הכול נוסע כמו שצריך אבל אני לא מצליח להיפתר מהעשן של הרכב!! הוא מעשן הרבה דלק ולא הצלחתי להבין את הסיבה! כנראה זה וואקום אבל איזה מהם?? דחפתי למיכל דלק ריכוז גבוה מאוד של שני בקבוקי K44 על רבע מיכל דלק והתופעה עדיין קיימת . רעיון למישהו?? חבל על הזמן מי שרוצה ללמוד מכונאות רכב שיקנה דייאטסו!!
stav amrosi
01-09-09, 22:11
אני הייתי ממליץ לנסוע רק על K44 ולראות אולי זה גומר לך תמנוע...
או שתמשיך בדרך שלך ותגמור אותו לבד...
טיפול במוסך לפעמים נידרש.
מי שקונה בזול, משלם ביוקר.
נ.ב.
ביטוח מקיף וטוטאל לוסט זו גם דרך...
בהצלחה סתיו.
אני הייתי ממליץ לנסוע רק על K44 ולראות אולי זה גומר לך תמנוע...
או שתמשיך בדרך שלך ותגמור אותו לבד...
טיפול במוסך לפעמים נידרש.
מי שקונה בזול, משלם ביוקר.
נ.ב.
ביטוח מקיף וטוטאל לוסט זו גם דרך...
בהצלחה סתיו.
ידידי היקר הרבה תודה על העידוד!! אף מוסך לא הראה נכונות לעזור עוד ליפני שהחלטתי לקחת את העניינים לידיים כל אחד רוצה תשלום על הבדיקה ולכול אחד יש השערה אחרת שלסופו של עניין אני עם ידע של חובבן פתרתי לבד ובלי עלות של שקל תקלות שלהערכתם הנכבדה התחילו במינימום 2000 שקל!!! אז נחמד להתייעץ לפעמים עם אנשים אבל בחיים לא לסמוך על מוסכים!!
תודה גבר וכדרך אגב. K44 אין לו יכולת לגמור מנוע!
הכוכב הכחול
02-09-09, 00:12
אם כבר K44..
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=19710&highlight=%F9%EE%EF+%F0%E7%F9%E9%ED
אם כבר K44..
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=19710&highlight=%F9%EE%EF+%F0%E7%F9%E9%ED
מזה אומר????? שהתגובה האחרונה מוכיחה שצדקתי!!! התוסף עושה עבודה מצויינת ואין לו יכולת לגמור מנוע!!! למדתי להכיר גם מכול מיני ניסיונות כאלה ואחרים שהתוסף עשוי בתרכובת חומצתית אשר מיעדים אותה לפעולה מסוימת!! בדומה לחומצות תעשייתיות כאלה ואחרות ניראה לי שפשוט המושג מומחה באינטרנט פחות פקטיבי ואומר את זה חובבן מוחלט!! יש נתונים שלא נקבעים מאחורי מסך לצערי.. תודה לך ידידי על הקישור..
צור קשר בפרטי אם אתה מעוניין בהמלצה על מוסך מעולה והוגן לדייהטסו .
איציק - 4X6ZH
02-09-09, 07:56
K 44 הוא חומר מעולה לשימוש למטרה מסוימת .
K44 הוא חומר שמחסל מנועים קל מאד ומהר מאד .
וכל השאר אתה מוזמן ללמד ולספר לנו .
עזוב את המוסכים שלא מוכנים לעבוד בחינם .
איציק
סופת המדבר
02-09-09, 08:39
אם אני מוסיף K44 אז כל הלכלוך שאמור לעלות מתוך הצנרת
לא יתקע בפילטר דלק?
ואם הוא יעבור את הפילטר דלק
אז הוא אמור לעבור גם את הפילטר של המזרקים לא?
איציק - 4X6ZH
02-09-09, 10:04
זה בערך מתאים לאותו אחד שמזליף כל בוקר טיפות עיניים בגלל שאתמול היה לו שילשול .
ידידי היקר הרבה תודה על העידוד!! אף מוסך לא הראה נכונות לעזור עוד ליפני שהחלטתי לקחת את העניינים לידיים כל אחד רוצה תשלום על הבדיקה
באמת חוצפה מצד המוסכים...איך הם לא מתביישים לבקש כסף על בדיקה...שהמוסך יעשה בדיקה יגיד לך מה הבעייה וילמד אותך לתקן...בשביל זה הם שם לא???..
שאתה הולך לרופא מומחה לבדיקה אתה גם לא משלם נכון, אתה מטפל בעצמך לבד....
בדיקה זה זמן וכלים וכ"א...ומה לעשות זה גם עולה כסף...
ליאור
ערן המסוקס
02-09-09, 22:31
בקיצור חברים יקרים הצלחתי להתגבר על כל התקלות המעצבנות ההרכבה שלהגיר תקינה לחלוטין!!
אז מה בסוף היתה הבעייה?
ידידי היקר הרבה תודה על העידוד!! אף מוסך לא הראה נכונות לעזור עוד ליפני שהחלטתי לקחת את העניינים לידיים כל אחד רוצה תשלום על הבדיקה ולכול אחד יש השערה אחרת שלסופו של עניין אני עם ידע של חובבן פתרתי לבד ובלי עלות של שקל תקלות שלהערכתם הנכבדה התחילו במינימום 2000 שקל!!! אז נחמד להתייעץ לפעמים עם אנשים אבל בחיים לא לסמוך על מוסכים!!
ידידי היקר בפעם הבאה שבא לך פרוסת לחם פשוט תכין את הבצק ותאפה כך תחסוך מלשלם לאופה
כך תמשיך גם עם הגבינה הבשר הדגים וכו" למה לא סבבה אפשר הכול לעשות לבד ובעיקר שזה בחינם
למה בא לך בהפוכה על מוסכים?
ידידי היקר בפעם הבאה שבא לך פרוסת לחם פשוט תכין את הבצק ותאפה כך תחסוך מלשלם לאופה
כך תמשיך גם עם הגבינה הבשר הדגים וכו" למה לא סבבה אפשר הכול לעשות לבד ובעיקר שזה בחינם
למה בא לך בהפוכה על מוסכים?
אני אסביר לכם משהו קטן חברים. אני מעדיף לקום בבוקר וללשת את הבצק של עצמי מאשר אופה שידרוש מחיר גניבה על פיתה והלוואי ותצא פיתה בכלל!!! לכל אלה שלא הבינו!!! הייתי עם הרכב במוסכים!! הייתי אצל מומחים ולא הפכתי לגיבור ביום אחד!! לצערי הרב עם כל הכבוד לידע של כולם אני לא משלם מחירים כאלה לבדיקה !!! ובטח שהמוסך אומר שהוא לא מתחייב שזאת הבעיה ורק הפירוק עולה ככה וככה ובקיצור כל אחד וההשערה שלו ולצערי כל ההשערות שקיבלתי אינם נכונות עכשיו מי החמוד שאמר שמוסך לא בסדר שהוא לא מלמד אותי????ליאור אחי מוסך הוגן יקבל גם טיפ אם צריך. אבל לצערי מרביתם גנבים וחסרי ידע!!! וזאת אחרי שעברתי חמישה מוסכים.תקן אותי אם אני טועה.כמה כסף היה עולה לי אם רק הפירוק זה1500 שקל??? ודרך אגב לכם הסתדרתי גם עם התקלה האחרונה.. של העשן!! אמר מישהו משהו מאוד חכם!!! לא מתעסקים עם ג'יפ שהוא לא ג'יפ. תודה לכם ידידים..... על כל דעה שהיא.
כנראה שלא הבנת אותי..
אתה לא יכול לצפות ממוסך שייתן לך אבחנה מבלי לבצע בדיקה..חלק מצריכות פירוק של חלקים ומה לעשות אנשים שם צריכים לקבל משכורת לא?...
גם בדיקת מכשירים בלבד עולה כסף..המוסך קנה מכשירים, אנשים עברו השתלמות לשימוש במכשירים..ואתה בא ומקבל שירות שעולה כסף, ככה זה.
אם המחיר הוגן או לא..אני לא יודע אני מטפל לבד באוטו...
שבוע טוב.
ליאור
כנראה שלא הבנת אותי..
אתה לא יכול לצפות ממוסך שייתן לך אבחנה מבלי לבצע בדיקה..חלק מצריכות פירוק של חלקים ומה לעשות אנשים שם צריכים לקבל משכורת לא?...
גם בדיקת מכשירים בלבד עולה כסף..המוסך קנה מכשירים, אנשים עברו השתלמות לשימוש במכשירים..ואתה בא ומקבל שירות שעולה כסף, ככה זה.
אם המחיר הוגן או לא..אני לא יודע אני מטפל לבד באוטו...
שבוע טוב.
ליאור
שבוע טוב איש....קשה לי להבין אותך מכיוון שעובדתית פתרתי את הכול לבד בסופו של תהליך אמנם היו כאלה אמתיים ומקצועיים שעזרו לי בדרך והם תוגמלו היטב. הבעיה שלי לא הייתה לשלם הבעיה שלי הייתה למה אני צריך להשקיע הון כשהסיבות אינן נכונות. הרי מסכים איתי שהכי קל להגיד לך שהלך מנוע וגיר וזה עולה ככה וככה?? ובסוף זה צינור ווקאום. ואז אתה משלם על צינור 3000 ש"ח למדתי לקחים חשובים.!! תודה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.