PDA

צפייה בגרסה מלאה : מי יכול לעזור בטסט???

eldad007
30-06-04, 00:54
אני צריך לעשות טסט ל-CJ
שנת 79 במצב מעולה, אבל אתם יודעים - זה עדיין ג'יפ, וזה עדיין קשה לעבור טסט!!!
אז מי יכול לעזור? במחיר נורמלי....
אלדד 054-7636332

ניר ל
30-06-04, 13:59
שנת 79 במצב מעולה, אבל אתם יודעים - זה עדיין ג'יפ, וזה עדיין קשה לעבור טסט!!! \
אני לא מקבל את הטענה הזאת. אם הג'יפ תקין הוא יעבור טסט ואם לא אז כדאי שתתקן אותו. מסלול הבדיקה הוא ממוחשב ומוזן באופן אוטו', במכון קטנוני עם בוחנים חארות עלולים להכשיל אותך על קשקושים מקשקושים שונים כגון חלודה בצבע חורים בריפוד וכו'. אתה יכול להמנע מזה בשתי דרכים - ללכת למכון הוגן
(בסביבה שלך יש את מכון הרישוי ברמלה ליד פסי הרכבת) שם יעבירו אותך בסיבוב שני אם תיגש בעצמך אחרי החלפת פסים זוהרים, כיוון קרבורטור והחלפת לוחית רישוי בלוייה (מה לעשות הם צריכים להתפרנס), או ללכת לכל מוסך ולבקש הכנה לטסט ושהמוסכניק יעביר את הטסט. הם לוקחים על זה תוספת של 150-250 ש"ח מלבד תיקון ליקויים אם יש.
לגבי רכב שלא ראוי לנסיעה על כביש מסיבה בטיחותית או משינויים מבניים שאינם ברשיון - זה לא המקום לשאול ולא המקום לענות, אני מקווה שאף אחד מהחברים כאן לא מתעסק בזה ולא זקוק לזה.

asafk
30-06-04, 17:31
ללכת לכל מוסך ולבקש הכנה לטסט ושהמוסכניק יעביר את הטסט. הם לוקחים על זה תוספת של 150-250 ש"ח מלבד תיקון ליקויים אם יש.

זו הדרך.

אסף.

אליKO
10-07-04, 23:36
לפני שבועיים הייתי צריך להעביר את הסיקס שלי טסט מודל 81 .זאת הפעם הראשונה שאני מעביר אותו טסט. ניגשתי למכון רישוי בירושלים בלב כבד וחששות מפה ועד להודעה חדשה וזאת בעקבות כל השירשורים שקראתי בפורום לגבי טסטים. באותו היום הייתי צריך להעביר טסט רכב נוסף שלי ג'י אם סי סאפרי שנת 93 .
להלן התוצאות: הג'יפ עבר את הטסט בפעם הראשונה ללא בעיות.
לעומת זאת הגי אם סי לא עבר והיה צורך להחליף לו מוטות הגה וכו'...
מסקנה: אם הרכב שלך תקין מבחינה בטיחותית ובמצב טוב, אין לך ממה לחשוש וגם אם צריך
לתקן דבר מה ולחזור לסיבוב שני אז זה לא סוף העולם. סך הכל זה נועד לבטיחותך .
אליקו.

sahar
13-09-04, 20:52
אלדד..

בסוף עברת את הטסט לבד?

-->