PDA

צפייה בגרסה מלאה : תהייה לגבי לוח מודעות סוזוקי.

הכוכב הכחול
06-10-09, 17:51
שלום לכולם,
האם זה רק אני :confused: או שיש פה עוד אנשים שנמאס להם לראות כל שני וחמישי את אותם ההודעות מוקפצות שחוזרות על עצמם וכל אחת באורך הגלות?

סתם דוגמא אקראית ( לא אישי אליך בלבד לביא סמו וסומו )
מודעה על צמיג מז&^%##@ן שחוזרת על עצמה כל הזמן
1/8
12/8
14/8
15/8
19/8
26/8
29/8
5/9
22/9
26/9
3/10
כל אלו תאריכים של אותה הודעה מזויינת.

זה רק אני או שיש פה עוד אנשים שנמאס להם לראות את כל ההקפצות האלו אם לאחר חצי שעה מפרסום המודעה והפריט לא נמכר הקפיצו אותה שוב פעם?

אנשים, בבקשה לא להקפיץ כל הזמן את אותה ההודעה
זה מתחיל להציק.

תודה
דני.

הירשפלד יובל
06-10-09, 18:37
?

"כל אלו תאריכים של אותה הודעה מזויינת."

חבר פורום יקר.הלוח מיועד לצורך מכירת / חפוש חלקים.אם תדירות ההודעות "מעייפת" אותך,או שתפתח מדף אחרון כמוני ותדלג על הודעות שראית או שתחסוך לעצמך את המאמץ ותוותר על פתיחת הלוח. לכבודך אתה ו/או לכבוד קוראי הפורום,נסה להשתמש בשפה יותר מעודנת .
בתודה .יובל

itay
06-10-09, 18:45
דניאל צודק,

שכל אחד יפרסם זבל ומה שהוא רוצה, (גם אני מפרסם זבל) אבל אין צורך להקפיץ כל יומיים. מודעה ארוכה, עם תמונות וכל יומיים חוזרת על עצמה - שום דבר לא חדש למעט החופשים שנעלמו ;).......

איתי

cj64
06-10-09, 19:59
רעיון ..
למה אי אפשר לפתוח בסוזוקי או כל רכב אחר ,בפורום של אותו סוג רכב מודעות למכירה וקנייה ,כמו
בפורום לוח מודעות רגיל?[שיהיה ספציפי לאותו פירמה של רכב!]
ואז הכל פרוש וגלוי ,ולא צריך לחפש ולדפדפ כדיי להגיע לאזושהי מודעה אמצעית.
וכל אחד שמוכר לא יפחד שמודעתו מתחבאת באמצא,ולא יצתרך להקפיץ אותה למעלה!!:cool:
סתם הצעת יעול!!!!!!
גל סיגיי 64

הכוכב הכחול
06-10-09, 20:21
cj..
זה כבר קיים כמעט בכל פורום פה באתר כשרשור דביק שבראשו.

לכן אני אומר, לא צריך לחזור על אותה הודעה שוב פעם ושוב פעם ושוב פעם..

ישי.פ
06-10-09, 20:26
מסכים עם כל מילה(טוב ;לא הכול, אין צורך לקלל)צריך קצת להרגיע עם ההקפצות זה מעייף!

azora
07-10-09, 12:33
האמת שהייתי שמח אם אותם אנשים יפסיקו לפרסם את אותם דברים שוב ושוב.

ובנוסף, גם את זה:

יש לכם חלק שאתם רוצים למכור, למסור או להחליף, ששייך לסוזוקי? קדימה, פרסמו, אבל אנא הקפידו על כמה קווים מנחים:
....
בכוונתי לשמור על השרשור מעודכן, לכן מודעות ימחקו אחרי חודש אחד (פחות או יותר). אם לאחר המחיקה הרכוש עדיין למכירה (או עדיין מבוקש) לא צריך לבדוק איתי, אפשר פשוט לשים את המודעה מחדש.

ניתן לתרום מעשר מכל מכירה לחברי המערכת, כמחווה של רצון טוב. אני מרכז גם את זה. :wink:

(אני יודע שאלון והחברה עובדים קשה, אבל לא רק אני אשמח אם מידי פעם בפעם הלוח יתנקה).

s_n_p
07-10-09, 14:14
חברה, במקום לפרסם את אותה המודעה עשרות פעמים, אולי כדי לעבור לשיטת ה-DTD ;)

-->