PDA

צפייה בגרסה מלאה : הבורג הראשון שלי...

yoav
04-07-04, 11:46
טוב נו- זה שאני מכאנופוב חסר תקנה- כל מי שאי פעם ענה לי פה בפורום כבר יודע.
לפני חודש אזרתי אומץ והחלפתי לבד את נוזל הקירור בסמוראי שלי (ומי שלא ראה את שמחתי כשהצלחתי לפתוח את פתח הניקוז של הרדיאטור למטה לא ראה שמחה מימיו). חויה חד פעמית וטראומטית שהחזירה אותי לחיקו של המוסכניק המאושר שלי (והמועשר).
אתמול- בעת טיול, החלו דפיקות מוזרות מכיוון הגלגל הקדמי השמאלי. יצאתי, הסתכלתי, חיפשתי, ולא ראיתי אף חלק רופף או משהו תפוס בגלגל. נענעתי את הרכב מבחוץ והדפיקות נשמעו ברורות מכיוון הבולם. הרמתי את מכסה המנוע, והשוויתי בין הבולם הימני לשמאלי, וגיליתי שהבוכנה של השמאלי חופשיה ומכאן הדפיקות. מכאנופוב כבר אמרתי? בשארית כוחותיי טרם ההיסטריה, הבנתי שבסה"כ השייבה שלוחצת את הגומיה ואת הבוכנה שמתחתיה למקומה שבורה- אילתרתי משהו שהחזיק 100 מטר ונסעתי הביתה- בבית אזרתי אומץ והחלפתי שייבה- שוב שמחה אדירה- ועכשיו זה נראה בסדר והרעשים פסקו.
שאלתי (סוף סוף): האם זה שהבוכנה היתה משוחררת כל הדרך הביתה ודפקה ללא הרף(בג'ק שנמצא מעליה) פגמה בבולם? האם צריך לגשת למוסך כי יש איזה גובה מיוחד שסוגרים או משהו שפיספסתי? האם השייבה ששמתי מספיק טובה או שחייבים סוגר מקורי מותאם (היא מכסה את כל הגומיה באופן שווה). איך אדע שהבולם הזה תקין? מי כבר יעשה סיבוב על הסמוראי שלי וירגיע אותי שהוא בסדר ולא צריך להחליף מנוע שלדה ובעיקר נהג?

eran4x4
04-07-04, 11:58
יואב

כל ההתחלות קשות..... (בעצם יש כאלו שלו)

במידה והחלק העליון של הגומיה שטוח לאין שם קשת (השיבה המקורית היתה שטוחה), אין כל בעיה בתיקון, כמו כן הסיכוי שנגרם נזק לבולם שואף לאפס מלמטה, סע לשלום המפתחות בפנים

ד ו ר ו ן
04-07-04, 12:49
יואב,
מה ההתמחות שלך?

yoav
04-07-04, 14:58
ערן- השייבה המקורית (כמו זו שבבולם התקין) היא דווקא מעט כיפתית (עוטפת בשוליה את הגומיה) וזו ששמתי היא שטוחה לחלוטין (זה מה ממצאתי..)- מדובר בסמוראי 96 סלילים אגב. זה נראה (ובעיקר נשמע) בסדר בינתיים- האם לטרוח ולחפש בכח שייבה קעורה?

דורון- לשאלתך אינ מבין שגם אתה ב"עסק".. אני מתמחה במשפחה בדרום :lol:

ד ו ר ו ן
04-07-04, 15:38
לא בעייסק,כמה חברים סטאז'רים ועבר רפואי מצומצם הכירו לי את הטרמינולוגייה.. :mrgreen:

רציתי לוודא שאתה מתרגש במידה מהדברים הנכונים..
8)

yoav
05-07-04, 08:57
טוב נו דורון- אתה מבין שעם המכאנופוביה שלי אורטופדיה לא באה בחשבון :lol:
אני מתמחה ברפואת משפחה, בעברי עבדתי בילדים , ובין לבין מתעסק ברפואה דחופה- אה וכמובן- התחביב הלאומי- 30 יום בשנה רפואה צבאית... :twisted:

-->