סוזי המשתוללת
10-10-09, 23:49
יום שישי בדרך לדרום הרכב מסרב לעבור את ה100 -110 וכל שיפוע הכי קל בכביש מתבטא בירידה משמעותית בקמשי"ם
מכיוון שהתופעה הופיעה מזה זמן מה ולוותה בתופעות נוספות נפל החשד על משאבת הדלק
תוך כדי תנועה דרומה המלווה בחשש של התקעות עם המשפחה והרס הטיול הרמתי טלפון לחבר הפורום טושיי שאמר :
" אני בצפון אבל אם עוד לא עברת את מחלף נשרים אז סע אליי הבייתה ואני אגיד לך איפה יש משאבה "
נסעתי והגעתי ואז קיבלתי הנחייה "תיזהר מהצפעים אבל חוצמזה הכל בסדר "
נזהרתי מהצפעים ונסעתי לדרום עם עוד משאבה וראש שקט יותר
מכיוון שצריחת (זו לא טעות כתיב) הדלק הייתה אסטרונומית והופיע גם ריח דלק החלטתי לבדוק בתא המנוע
ליד צינור הדלק בו חשדתי מצאתי שני מינוסים ללא בורג
מעקב קצר אחר המינוסים מגלה שהם שייכים לצמת המזרקים /קויילים
חיברתי בורג וחזרתי לנסוע - התקלה נעלמה כלא הייתה והרכב נהיה חסכוני ברמות שלא הכרתי בשמן האחרון
אז שוב תודה ענקית לטושיי שבלי לחשוב פעמיים שלח אותי אל קודש הקודשים שלו והציל לי את הטיול בזכות השקט הנפשי שהעניק לי
תודה רבה
מכיוון שהתופעה הופיעה מזה זמן מה ולוותה בתופעות נוספות נפל החשד על משאבת הדלק
תוך כדי תנועה דרומה המלווה בחשש של התקעות עם המשפחה והרס הטיול הרמתי טלפון לחבר הפורום טושיי שאמר :
" אני בצפון אבל אם עוד לא עברת את מחלף נשרים אז סע אליי הבייתה ואני אגיד לך איפה יש משאבה "
נסעתי והגעתי ואז קיבלתי הנחייה "תיזהר מהצפעים אבל חוצמזה הכל בסדר "
נזהרתי מהצפעים ונסעתי לדרום עם עוד משאבה וראש שקט יותר
מכיוון שצריחת (זו לא טעות כתיב) הדלק הייתה אסטרונומית והופיע גם ריח דלק החלטתי לבדוק בתא המנוע
ליד צינור הדלק בו חשדתי מצאתי שני מינוסים ללא בורג
מעקב קצר אחר המינוסים מגלה שהם שייכים לצמת המזרקים /קויילים
חיברתי בורג וחזרתי לנסוע - התקלה נעלמה כלא הייתה והרכב נהיה חסכוני ברמות שלא הכרתי בשמן האחרון
אז שוב תודה ענקית לטושיי שבלי לחשוב פעמיים שלח אותי אל קודש הקודשים שלו והציל לי את הטיול בזכות השקט הנפשי שהעניק לי
תודה רבה