צפייה בגרסה מלאה : דוושת המצמד ומצב 4 על 4
שלום לכולם עיזרו לי בויכוח האם המצמד קשור באיזו דרך להעברת הרכב מ2 היי ל4 היי ול4 LOW או שזו מערכת מופרדת לגמריי.
הויכות הוא על ויגו אבל מעניין גם ברכבים אחרים.
שלום לכולם עיזרו לי בויכוח האם המצמד קשור באיזו דרך להעברת הרכב מ2 היי ל4 היי ול4 LOW או שזו מערכת מופרדת לגמריי.
הויכות הוא על ויגו אבל מעניין גם ברכבים אחרים.
מה השאלה? אם צריך ללחוץ???
אתה צריך ניוטרל ביהעברה להילוך כח ( לואוו) וחזרה
ישנם רכבים שצריך ניוטרל /קלאץ לחוץ, גם בין הנעה אחורית להנעה כפולה
ישנם רכבים שעקב בלאי כבר צריך כל מיני משחקים ונדרשות פעולות רבות של רגליים ידיים קלאץ ברקס גז קדימה אחורה
תלוי ברכב תנסה לבד מה שעובר
אגב אתה לא צריך להוכיח שאתה צודק יותר
תוכיח שהוא טועה....
תודה אכן הוא טעה דרך אגב בקשר למה שאתה מחפש אני מכיר מקום שבו יש מה שנראה לי כגלדיאטור ישן מתחת לברזנט אני לא יודע עם יש עליו תוכניות אבל הוא די שלם ואולי שווה בדיקה .
הרכב נמצא אצל מסגר ששכחתי את שמו כרגע אבל העסק שלו הוא באזור התעשייה בפרדס חנה מאחורי המוסך גיפ של ארנון.
תודה אכן הוא טעה דרך אגב בקשר למה שאתה מחפש אני מכיר מקום שבו יש מה שנראה לי כגלדיאטור ישן מתחת לברזנט אני לא יודע עם יש עליו תוכניות אבל הוא די שלם ואולי שווה בדיקה .
הרכב נמצא אצל מסגר ששכחתי את שמו כרגע אבל העסק שלו הוא באזור התעשייה בפרדס חנה מאחורי המוסך גיפ של ארנון.
למיטב ידיעתי הגלדיאטור של ארנון (אם הבנתי נכון מטרתו הינה חלקים לאחד נוסף שבשיפוץ)...
במושב בית חנניה יש אחד נוסף במצב מצויין ששימש במשך כחודש בתפקיד שלט (!) לחומוסיה. השמועה אומרת שגם הוא הגיע מארנון..
פנה אליו, אולי יוכל לעזור לך עם החלקים.
יש אחד ליד נימרוד
לא ראיתי אותו נוסע אפעם ....
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.