PDA

צפייה בגרסה מלאה : החלפת רצועת מנוע

משהא
15-10-09, 07:27
שלום לכולם

WJ שנת 2000 - כל עוד המנוע קר, ציוצים נוראיים במיוחד כאשר אני שם גז. נראה לי או רצועה או אחד המיסבים.

אודה על קבלת תרשים של פירוק המגן והרצועה.

אם אין תרשים, אודה על קבלת הסבר מפורט ככל שניתן.

יום טוב ותודה לעוזרים.

eliyoval
15-10-09, 18:58
שלום לכולם

WJ שנת 2000 - כל עוד המנוע קר, ציוצים נוראיים במיוחד כאשר אני שם גז. נראה לי או רצועה או אחד המיסבים.

אודה על קבלת תרשים של פירוק המגן והרצועה.

אם אין תרשים, אודה על קבלת הסבר מפורט ככל שניתן.

יום טוב ותודה לעוזרים.

רגע ליפני החלפת הרצועה שכנראה התייבשה וגורמת לציוצים
תבקש מאדם נוסף שייתן לך גז ותסתכל טוב טוב על המותח רצועה בזמן הוספת גז המותח נע
ימינה ומותח את הרצועה טוב יותר , לא נע בזמן גז כנראה הבעיה בוא.
תבדוק את הגלגלות האלטרנטור מדחס ומשאבת הגה פשוט לסובב ביד.
כמובן לאחר פירוק הרצועה
נמצא הכול תקין התקן רצועה חדשה.

משהא
16-10-09, 08:14
פירקתי את הרצועה. הגלגלות בסדר. בטרם החלפה של הרצועה (אשר נראית בסדר גמור) רציתי לעדכן כי ברגע ששמים גז, או מפעילים את המזגן, הרעש נעלם. ייתכן כי הרצועה לא מתוחה ? יש בכלל אפשרות למתוח אותה ?

eliyoval
16-10-09, 19:33
פירקתי את הרצועה. הגלגלות בסדר. בטרם החלפה של הרצועה (אשר נראית בסדר גמור) רציתי לעדכן כי ברגע ששמים גז, או מפעילים את המזגן, הרעש נעלם. ייתכן כי הרצועה לא מתוחה ? יש בכלל אפשרות למתוח אותה ?

לא ניתן לימתוח המתיחה אוטומטית
יתכן שהמותח רצועה יתעייף ורוצה לצאת לגימלאות ,
רגע ליפני החלפתו תתיעץ עם בעל מקצוע, העסק הזה של המותח לא זול.

משהא
17-10-09, 11:19
הרצועה הוחלפה בחדשה. הציוצים נותרו.

יש טעם בהפעלת המנוע ללא רצועה ? ייתכן כי הציוצים ממקור אחר ?

eliyoval - על מה ייעוץ עם בעל מקצוע ? על מקור הרעש או על דרך החלפת המותח ? אגב, יש לך את המק"ט שלו.

תודה על העזרה.

nissany
18-10-09, 14:37
כאשר המנוע פועל תנסה למתוח את הרצועה באופן ידני מהמותחן (מפתח 15) ,אם הרעש נעלם אז
תבדוק את המותחן ,הוא צריך לזוז חלק לגמרי ,אם לא -הוא לא מת ,תן שטיפה הגונה על איזור הקפיץ עם WD 40 ותשחק עד שיהיה חופשי לגמרי ,תן לחומר לעבוד כמה שעות ותשחק שוב ,יש שם סה"כ קפיץ שיכול להתקע מלכלוך וכו'

משהא
20-10-09, 06:32
כאשר המנוע פועל תנסה למתוח את הרצועה באופן ידני מהמותחן (מפתח 15) ,אם הרעש נעלם אז
תבדוק את המותחן ,הוא צריך לזוז חלק לגמרי ,אם לא -הוא לא מת ,תן שטיפה הגונה על איזור הקפיץ עם WD 40 ותשחק עד שיהיה חופשי לגמרי ,תן לחומר לעבוד כמה שעות ותשחק שוב ,יש שם סה"כ קפיץ שיכול להתקע מלכלוך וכו'

אין אפשרות למתוח את הרצועה באופן ידני כאשר המנוע פועל. הלהבים של המאוורר מפריעים.
שטפתי את הקפיץ עם WD 40 וגם שמתי שמן מכונות. הרעש נשאר.

עכשיו, בסיבובי סרק אין רעש וכך גם עם מזגן. לפני כן, בסיבובי סרק היה רעש אשר היה נעלם כאשר שמים גז...

יש הצעות נוספות ?
למישהו יש מק"ט של המותחן עמ"נ שאבדוק מחיר בחו"ל ?

אייל67
20-10-09, 11:24
P/N 53030958AC

מחיר כ- 80$.

רק לפני שאתה רוכש, כדאי להיות בטוח שזהו מקור הבעיה.

אייל

-->