התחברות

צפייה בגרסה מלאה : יותר יפני מיפני

dkrauss
16-10-09, 23:15
כולנו יודעים שגימיני מיוצר ביפן אבל האם ראיתם גימיני יפני אמיתי ?

בטיול ביפן בסוכות ראיתי וצילמתי כמה
הפתח במכסה המנוע מעיד על מנוע טורבו ?
שימו לב לשיפורים

בנוסף מה שיותר מעניין שגם סמוראי נקרא שם גימיני - לפחות ככה זה נראה וגם לו יש מנוע טורבו
בכלל יש די הרבה גימיני ו"סמוראי" שם
כאשר בסטטיסטיקה לא מחייבת ולא אמיתית הגיפון הכי פופולרי שם הוא מיני פג'ארו ( לא הצלחתי לצלם )
ואחריו הסוזוקים הקטנים
לידיעתכם
דורון

RAMURAI
17-10-09, 00:17
אתה מתכוון לכאלה???

ishc
17-10-09, 09:32
היפנים חולים על קוסמטיקה לרכבים לכן לא הייתי בונה שבאמת יש מנוע טורבו שם אלה שאלו פשוט אביזרי יופי.

dkrauss
17-10-09, 21:51
היפנים חולים על קוסמטיקה לרכבים לכן לא הייתי בונה שבאמת יש מנוע טורבו שם אלה שאלו פשוט אביזרי יופי.

לא נראה לי כי ראיתי די הרבה גימינים וסמוראים ולכולם בלי יוצא מהכלל היה את הפתח הזה

GodsFather
18-10-09, 10:05

אתה יכול להתחיל לבנות.

יש ג'ימני טורבו, יש גם ג'ימני דיזל.

ואני מדבר על מקורי מהחברה , לא תוספות של איזו סדנא.

azora
18-10-09, 15:47
אתה יכול להתחיל לבנות.

יש ג'ימני טורבו, יש גם ג'ימני דיזל.

ואני מדבר על מקורי מהחברה , לא תוספות של איזו סדנא.

סמוראי טורבו? (ואם כן, ידוע המפרט הטכני?)

GodsFather
18-10-09, 16:16
יש לי פיצוץ של כל החלקים. לגבי מפרט ושאר ירקות, יקח לי זמן להשיג, אבל גם זה יגיע.

כנ"ל גם דיזל , לשניהם

azora
18-10-09, 16:25
ג'ימני , לא סמוראי. למרות שזה מנוע מאד דומה ואני לא מוצא סיבה טכנית שתמנע מלשים טורבו על המנוע.

יש לי פיצוץ של כל החלקים. לגבי מפרט ושאר ירקות, יקח לי זמן להשיג, אבל גם זה יגיע.
התכוונתי לשאול, מה לגבי סמוראי טורבו :rolleyes:.

הבחור ציין שהוא ראה מספר כלים כאלו אי שם במזרח הרחוק (והם נקראים ג'ימני גם כן, חשבתי שכיוונת אליהם)

GodsFather
18-10-09, 16:33
שים לב שתיקנתי את ההודעה שלי. יש טורבו וגם דיזל לשני הסוגים.

אמנם השמות שונים בחלק מהמדינות ויש עוד לא מעט שמות, אבל בסוזוקי עצמם יש שם בודד לכל רכב. הג'ימני כמו שאנחנו מכירים והסמוראי כמו שאנחנו מכירים.

orend
18-10-09, 17:00
כאשר בסטטיסטיקה לא מחייבת ולא אמיתית הגיפון הכי פופולרי שם הוא מיני פג'ארו ( לא הצלחתי לצלם )
ואחריו הסוזוקים הקטנים
לידיעתכם
דורון
המיני פג'ארו שראית הוא "פאג'רו פינין"
http://www.lightband.com/users/m1911/pinin.htm

GodsFather
18-10-09, 17:02
יש כזה בארץ, יצא לי לראות אחד כזה , אדום. רכב מדליק, בהחלט נותן פייט טוב לכל הג'יפונים.

sush
18-10-09, 17:05
שים לב שתיקנתי את ההודעה שלי. יש טורבו וגם דיזל לשני הסוגים.

אמנם השמות שונים בחלק מהמדינות ויש עוד לא מעט שמות, אבל בסוזוקי עצמם יש שם בודד לכל רכב. הג'ימני כמו שאנחנו מכירים והסמוראי כמו שאנחנו מכירים.

בתקופה שהסתובבתי ביפאן ותרתי אחר חלקים לסמוראי שלי, הגעתי למוסך שמתמחה בסמוראי, היו שם כמה רכבים עם מנוע טורבו. שאלתי ואישרו לי שיש דגמי טורבו לסמוראי

GodsFather
18-10-09, 17:09
הייתי חוסך לך את הנסיעה :)

יש טורבו לסמוראי 8-)

erangt
21-10-09, 16:06
מה שראית זה אכן גימיני שכולם טורבו במנוע 600 סמ"ק 64 כ"ס 12 שסתומים
,מכיוון שיש חוק ביפן שאסור להיכנס לעיר עם מנוע גדול מזה(ברוב האזורים ,אז ראית המון כאלו בעיר) הדגם נקרא -jimny land venture
עד היום עוד לא הבנתי אם זה אותו רכב מכיוון שהמידות אורך שלו הם : 3.395 מ"מ לעומת 3.570 מ"מ של הגימני 1.3 סמ"ק ,וברוחב 1.475מ"מ לעומת 1.600 מ"מ בדגם ה 1.3 .מבחינת בסיס גלגלים שני הדגמים זהים
קישור לאתר הבית :

http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=iw&ie=UTF-8&u=http://www.suzuki.co.jp/car/jimny_landventure/equip/index.html&sl=ja&tl=iw&history_state0=&swap=1

dkrauss
26-10-09, 07:06
ממה שאני ראיתי לא נראה לי שהם מקיימים את החוק הזה - בכל הערים הראשיות שהייתי היו רכבים מכל הגדלים והסוגים כולל מרצדסים וBMW וגם SUV's כמו שאנחנו מכירים בארץ
בכלל מההתרשמות שלי היפנים אוהבים מכוניות יפניות וגרמניות

eran4x4
26-10-09, 11:08
ממה שאני ראיתי לא נראה לי שהם מקיימים את החוק הזה - בכל הערים הראשיות שהייתי היו רכבים מכל הגדלים והסוגים כולל מרצדסים וBMW וגם SUV's כמו שאנחנו מכירים בארץ
בכלל מההתרשמות שלי היפנים אוהבים מכוניות יפניות וגרמניות
זה לא שאסור - יש הבדל משמעותי ברישוי \ עלות של לסוע בטוקיו עם מנוע מעל 600 סמ"ק ומעל גודל פיזי מסוים - לא יודע את ההגדרה המדויקת

-->