צפייה בגרסה מלאה : בעיות בהזמנת נעילת דיפרנציאל
הזמנתי לוקרייט מחנות בארה"ב.
נתתי כתובת בארה"ב ושילמתי באמצעות חשבון פייפאל שלי. ציינתי שאני מבקש לשלוח את הנעילה מיידית כדי שה"שליח" שלי יספיק לקבל אותה לפני שהוא מגיע לארץ, ואכן למחרת הם שלחו אותה.
שמתי לב אחרי יומיים שלושה במייל המעקב של חברת המשלוחים שהכתובת היא לישראל דווקא!
כשפניתי ושאלתי למה שלחו לישראל כאשר בוודאות בהזמנה מצויינת הכתובת בארה"ב (shipping adress ו- billing adress) נעניתי שזו הכתובת שמופיעה בחשבון הפייפאל שלי והחבילה כבר יצאה, ושיא החוצפה- האם אני רוצה לקנות אחת נוספת והפעם הוא יישלח לכתובת שציינתי בארה"ב...
מה הסיכון מבחינת סיכויי עצירה במכס והאם להתעקש שישלחו נוספת לכתובת הנכונה (ולא, לא בתשלום...)?
גם לי קרה מקרה זהה. מ - ר - ג - י - ז !!
כנראה מישהו בפאי-פאל החליט להרוס לנו את החיים.
בכתובת שאליה אני שולח בארה"ב (דוד שלי) פתאום התווספה בשורה האחרונה - ISRAEL
בלי שאני כתבתי זאת או בחרתי בחירה כזו.
אגב, עשית צ'ק אוט דרך פאי-פאל (יש אפשרות כזו מקצרת תהליכים, בה ישנה הבעיה הזו) או בחנות עצמה? ורק נתת הוראה להעברת כסף?
כי באופציה השנייה לא אמורה להיות בעיה.
האופציה השניה. באישור ההזמנה מופיעה הכתובת בארה"ב ואני גם מחוייב על תעריף משלוח מקומי סימלי במקום דואר אויר לישראל, הפרש לא מבוטל של כ-60 דולר.
החנות אגב היא justdifferentials ואני ממליץ בחום להתרחק מהם.
מה הבעיה להוציא כרטיס אשראי בין לאומי וזהו עם הסיפורים?
מה הבעיה להוציא כרטיס אשראי בין לאומי וזהו עם הסיפורים?
אין שום בעיה וברור שלהבא אני אשתמש בכרטיס הבינלאומי שלי. פייפאל גם נחשב אמצעי תשלום מקובל ומאובטח.
הבעיה היא ההתנהלות של החנות ואי לקיחת האחריות שלא אופיינית לאמריקאים.
אין קשר לכרטיס אשראי ביןלאומי.
אם אתה משלם דרך פאי-פאל הם כרגע מוסיפים את ה ISRAEL לכתובת.
ולשלם ישירות לצד השני זה אולי פחות בטוח....
לגבי החנות, זה לא שהם לא לוקחים אחריות.
הם עבדו בצורה אוטומטית... ויצא לא טוב. לא חושב שהם אשמים.
קצת קשה לי להסכים עם מה שאתה אומר. אם מישהו בוחר לשלם דרך פייפאל למה נותנים לו למלא כתובת למשלוח, וגם מאשרים שזו הכתובת שנקלטה למשלוח? אם הם עובדים בצורה אוטומטית אבל שגויה אז הבעיה אצלם.
מעניין באיזה צד של הסטטיסטיקה אני אהיה כשזה יגיע למכס....
סופת המדבר
24-10-09, 12:24
גם אני הזמנתי בעבר נעילת לוקרייט מאי-ביי
ודווקא ביקשתי שישלחו לארץ
והנעילה הגיע אחרי חודש בערך והגיע עד לדואר אצלי במושב
ולמזלי לא נתקע במכס
וההיתי רק צריך לשלם משהו כמו 100 דולר פה במושב שהיא תוכל להביא לי את החבילה
אני לא יודע אם זה פוקס או לא. אבל תיהיה אופטימי יש הפתעות
אני לעומת זאת לא בר מזל. 1700 שח יצה המכס! אם זה היה בלמים אז 6% אבל טרנספר - נידמה לי 60% ...
רבין
מבחינה עקרונית מכס על חלקים לרכב , 36.5% + מע"מ
אמיר.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.