PDA

צפייה בגרסה מלאה : אסוזו רודאו (בעייה - נדלקת נורית reduce power - הכותרת נערכה)

gmeyer
24-10-09, 18:59
ברשותי איסוזו רודאו, במהלך נסיעה רגילה נדלקה לי נורית REDUCE POWER ולא הצלחתי להעלות טורים, כיביתי וחיכיתי מס' דקות אבל הבעיה נמשכה,המשכתי בנסיעה על 40 קמ"ש לאורך כ 15 ק"מ, כשהגעתי הרכב נח כ 3 שעות ואז הבעיה נסתיימה!
האם יש למשהו מושג מה הבעיה??

bizon
25-10-09, 08:51
אני לא מומחה ולא מכונאי אבל הייתה לי בעיה דומה בג'ימי שלי והבעיה הייתה קצר בצמה של הגיר בהתחלה חשבנו שזה חיישן בגיר זה קרה רק בנסיעות ארוכות החלפתי צמה לחדשה והוא נוסע כמו חדש תיבדוק את זה עם מחשב ואפשר ליראות גם על הליפט מה המצב של החשמל שם

gmeyer
25-10-09, 14:14
תודה על התגובה, לאחר בדיקה במוסך הם טוענים שהבעיה היא "בית המיצערת"?!

סוזי המשתוללת
26-10-09, 23:59
אז הם נוכלים
כי בית מיצערת זה מונח כללי ללדחוף לך את החבילה!!!!
בית המצערת מורכב ברכב שלך מלוע אלומיניום (שכמעט ואיננו מתקלקל אם לא מזיקים לו בכוונה )
מחיישן מצב מצערת (tps) וממנוע צעדים
גם אם במוסך חיברו סורק תקלות וגם אם הסורק אמר שזו התקלה עדיין יש להבין בדיוק מה המחשב "אומר"
יש לך כאן ספר של טרופר באתר אבל המנוע והגיר שהם שני החלקים שיכולים לגרום לבעייה זהים
קוד המנוע שלך הוא 6vd1 והגיר (אם הוא אכן זהה לטרופר בנזין)gm 4l30
תופעה כמו שאתה מתאר יכולה לנבוע מחיישן מצב מצערת תקול (לא נראה לי)או יותר בכיוון בעיית דלק
לעיתים מה שאתה מתאר יכול לנבוע ממים בדלק
כשתוציא את מסנן הדלק שליד המיכל ובהנחה שאכן יש מים במסנן אתה תרגיש אותם עם האף שכן ריח הדלק יהיה חלש יותר

בהצלחה ותעדכן

gmeyer
27-10-09, 09:37
תודה, אבדוק את המסנן, ואבקש את תוצאות הסריקה של המחשב!

gmeyer
08-11-09, 08:36
טוב, אז לאחר התגובות שלכם, בדקנו הכל ומצאנו בצמה שיוצאת מהמחשב כמה קצרים וחלודה, כמו כן האיתורן והאזעקה חוברו בצורה חובבנית, אז סידרנו, ובינתיים ביומיים האחרונים הכל בסדר,ונמשיך לעקוב!
שווה להתעייץ לפני ששופכים כסף!
תודה!

-->