צפייה בגרסה מלאה : איזה בולמים מתאימים לקיט 3.5" ?
הי,
בהנחה שארכוש בקרוב קיט 3.5" של RE
(SUPER FLEX)
איזה בולמים מתאימים? מהו האורך המומלץ?
אילו חברות?
תודה,
סער.
arnonshoshani
27-10-09, 20:43
סער שלום
אם אתה קונה את הקיט עם בולמים אז השאלה מוזרה כמעה ?!?
באם אתה מעוניין בבולמים רציניים יותר כמו פוקס/ קינג/ RACERUNNER אז בולמים 2" באורך של 10" יתאימו.
כל בולם שתזמוין יאלץ לעבור כיוונים של שיסתום וכן ראשי בולם ומוט מיוחדים שיתאימו לצרכיך. לכן אני ממליץ לך לפנות
לסדנא שמתמחה בבולמים אלו.
אשמח לעזור ביעוץ ו/או בבולמים אצלנו בגלובל שילד.
ארנון שושני
052-6991704
מבחינת אורך, אני יכול להגיד לך שבולמים עם מהלך של 10 אינץ' מתאימים מקדימה ומאחורה ברכב עם הגבהה של 4.5". בהגבהה של 3.5 כנראה שבולם של 8-9 אינץ' יתאים. זה לא משהו שאפשר לכתוב במדויק- יש הבדלים בין החברות השונות, יש אפשרות מבחינתך להסתדר עם בולם קצת ארוך יותר בעזרת הנמכת באמפסטופ. הדרך הנכונה היא או לתת לבעל מקצוע לבחור עבורך - וזה יכול להיות יצרן הקיט אבל אז אתה לא יכול לבחור את סוג הבולם - או לבעל הסדנא שמרכיב. אם אתה הולך להרכיב בעצמך, הייתי מרכיב את הקיט, משאיר את הבולמים הנוכחיים שלך- הם יהיו פתוחים מאד כמובן אבל בשביל עוד כמה ימים על הכביש זה בסדר - ואז מודד וקונה את הבולמים המתאימים. אם זה מהמלאי של אחד המשווקים בארץ אין בעייה, אם אתה מתכוון להזמין מחו"ל - זה כבר מתחיל להיות בעייה אבל לא נוראית, אתה פשוט לא רוצה לטייל עם הבולמים הישנים הקצרים והקוצים בתחת יתחילו לדקור :D
אני מניח שקראת את מה שכתבתי על בולמים של קוני (http://matzber.co.il/)ובילשטיין (http://matzber.co.il/).
בולמי מרוץ, אם זה פוקס , בילשטיין 7100, וכן הלאה - לא שווה את הכסף בג'יפ טיולים, דוגרי. בולמי מונוטיוב רגילים טובים כמו אלו שבחנתי ונוספים הם די והותר. ואני לא חושב שאתה מתכוון פתאום להפוך לנהג ראלי רייד...
הי,
תודה על התגובות,
השאלה נבעה מכך שהקיט בארץ לא נמכר עם הבולמים, יש מחיר לקיט ומחיר נפרד לבולמים.
לכן נראה לי נכון לבדוק אופציות נוספות.
בינתיים אני בודק גם את אופציית היבוא האישי כולל בולמי RE מונוטיוב.
תודה,
סער.
arnonshoshani
28-10-09, 05:53
סער ונמרוד שלום
בניגוד קל למה שמציע נימרוד אני לא הייתי נוסע עם הבולמים המקוריים של הרכב והגבהה 3.5" הבולם עלול להשבר (יש תקדימים) עם הוא קצר מידי.
נכון שישנם בולמי מונוטיוב טובים שיתאימו לרכב אבל הם מגיעים בגודל אחד שאינו ניתן לשינוי. בולמי במירוץ למיניהם נכון שיקרים בהפרש ניכר אבל ניתנים לשינויי אורך והרבה יותר מישחקי כיוונון של קושי/רכות נסיעה. לא בהכרך צריץ להיות רכב מירוץ בשביךל להינות מהיתרונות שלהם.
בכל מקרה אשמח עם תבקרו אצלנו ותתרשמו מהסדנא בגלובל שילד.
ארנון שושני
052-6991704
סער ונמרוד שלום
בניגוד קל למה שמציע נימרוד אני לא הייתי נוסע עם הבולמים המקוריים של הרכב והגבהה 3.5" הבולם עלול להשבר (יש תקדימים) עם הוא קצר מידי.
נכון שישנם בולמי מונוטיוב טובים שיתאימו לרכב אבל הם מגיעים בגודל אחד שאינו ניתן לשינוי. בולמי במירוץ למיניהם נכון שיקרים בהפרש ניכר אבל ניתנים לשינויי אורך והרבה יותר מישחקי כיוונון של קושי/רכות נסיעה. לא בהכרך צריץ להיות רכב מירוץ בשביךל להינות מהיתרונות שלהם.
בכל מקרה אשמח עם תבקרו אצלנו ותתרשמו מהסדנא בגלובל שילד.
ארנון שושני
052-6991704
סער,
עזוב אותך משטויות... ה-XJ שלך מיושן ויכול להישבר. תזמין רוביקון חדש! נכון שהוא יותר יקר פי כמה אבל הוא הרבה יותר טוב...
בחייאת ארנון, זה ברור שפוקס ודומיהם הרבה יותר טובים, אבל אין שום הצדקה להפרש המחיר בשביל רכב "בייתי" לא תחרותי.
דעתי.
איל
שלום סער
אם אתה מזמין מארה"ב אז פרוקומפ mx6. לפי ההגבהה שאתה עושה...בולמים מצויינים עם שישה מצבי כיוונון...פשוט תענוג מניסיון. אתה מוזמן לעשות סיבוב על הzj שלי..
בהצלחה בועז
ארנון אני לא מבין למה אתה כותב שבולמים רגילים מגיעים בגודל אחד, אפשר להשיג את כל הבולמים האיכותיים במגוון של מידות שמתאימות לכל הגבהה ולכל מידת רכב - או שהתכוונת למשהו אחר?
לגבי כיוונונים - זה בהחלט יתרון של בולמי מרוץ, כמו גם היותם ניתנים לשיפוץ - בעצם בולמים לכל החיים - אבל זה יתרונות שמי שרוצה, משלם עליהם. זה הרבה מעבר לדרוש באמת מג'יפ טיולים.
אני כן ממליץ על ביקור אצל ארנון (לא התראינו מזמן...) במיוחד עבורך סער - נדמה לי שמבחינה גיאוגרפית אתם די קרובים :D
הי,
תודה, איפה נמצא ארנון?
(סתם מתוך סקרנות :D )
סער.
arnonshoshani
29-10-09, 06:04
סער שלום
המיקום שלנו הוא באיזור התעשייה יבנה.
נמרוד מה שהתכוונתי לומר בקשר לאורך הבולמים שבולם מונוטיוב לא משנה החברה ברגע שקנית אותו קבלת מוצר מוגמר אין שינויי אורך ואין שינויי מבנה.
בבולמי המירוץ למיניהם הם כמו לגו וניתן לשנותם באורך, בתוספות (מיכל, מיכל מתכוונן) ובמגוון האביזרים שהם מתחברים אליהם (סוגי ראשים שונים)
וכמו שאמרת הם לכל החיים
על יתרונות משלמים רבותיי.
ארנון שושני
052-6991704
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.