התחברות

צפייה בגרסה מלאה : נפתח חמ"ל ג'יפאים באזור הצפון!

zigwig
03-11-09, 09:05
טוב חברים,אחרי שחבר חזר מחו"ל עם ציוד קשר קצת יותר רציני ממה שאנחנו שמים בג'יפים,הוחלט לפתוח חמ"ל לג'יפאים בשישי שבת באופן קבוע!
החמ"ל יטפל בכל מה שתירצו,החל בעזרה לג'יפים תקועים,ועד מידע לגבי שבילים מזג אוויר ומסלולים.אנחנו כרגע בהרצות לבדיקת מרחק הקשר,עד עכשיו הצלחנו להגיע עד חדרה בדרום ועד נהריה בצפון,והדבר עוד ישתפר.
מבטיח לעדכן.

גל_כ
03-11-09, 09:18
טוב חברים,אחרי שחבר חזר מחו"ל עם ציוד קשר קצת יותר רציני ממה שאנחנו שמים בג'יפים,הוחלט לפתוח חמ"ל לג'יפאים בשישי שבת באופן קבוע!
החמ"ל יטפל בכל מה שתירצו,החל בעזרה לג'יפים תקועים,ועד מידע לגבי שבילים מזג אוויר ומסלולים.אנחנו כרגע בהרצות לבדיקת מרחק הקשר,עד עכשיו הצלחנו להגיע עד חדרה בדרום ועד נהריה בצפון,והדבר עוד ישתפר.
מבטיח לעדכן.

ממה שאני יודע תדרי הג'יפאים לא ממש חוקיים. ואם אני זוכר נכון, גם לתדרים שניתן להשתמש בהם בארץ יש מגבלת עוצמה של עד 1 וואט.
הטווחים שאתה מדבר עליהם מעידים על משדר עוצמתי, מה שנראה לי בין כיפוף (גדול) של החוק עד מעשה פלילי. ממליץ לבדוק היטב את חוקיות העניין לפני שאנשי משרד התקשורת פורצים לחמ"ל ומאשימים את כולכם בהקמת תחנת רדיו פיראטית.

אבל רוח הדברים בהחלט ברוכה.

בהצלחה

גיא
03-11-09, 09:30
אני מציע למחוק את ההודעה הזאת מיד

ולידיעה

גם המכשירים שיש ברכבים הם עם עוצמה של עד 45 ואט ...

איציק - 4X6ZH
03-11-09, 09:46
למה למחוק תשדר גם מוזיקה וד"ש בזמן החילוץ

דרור ברלי
03-11-09, 16:33
אבל כשהרשויות נזקקות שג'יפאים ינדבו את רכביהם וזמנם היקרים למשימות שידן קצרה מלבצע, פתאום כל השיפורים ומכשירי הקשר העוצמתיים מתקבלים בברכה....

Jacob80
03-11-09, 16:55
מה התדר?

zigwig
04-11-09, 13:05
כרגע עובדים על תדר 3
משרד התקשורת ממש לא מעניין אותי
והשבוע אנחנו נסיים אני מקווה את ההתקנה של האנטנות ונתחיל להריץ
שיהיה בהצלחה!

torchak
04-11-09, 13:07
אבל כשהרשויות נזקקות שג'יפאים ינדבו את רכביהם וזמנם היקרים למשימות שידן קצרה מלבצע, פתאום כל השיפורים ומכשירי הקשר העוצמתיים מתקבלים בברכה....

כל מילה בסלע. מזכיר לי כמה שירשורים שלך על רוח ההתנדבות ליחידות האלה כמו גם משהו שהיה כתוב לך פעם בחתימה האישית.

גיא
04-11-09, 13:25
אז תדר 3 יהיה חסום עכשיו למה שהיה עד היום...

zigwig
04-11-09, 13:29
ממש לא,אנחנו לא משתלטים או משדרים תוכנית רדיו ידידי
החמ"ל הוא כשמו.ונשתמש בו אך ורק לצרכים מיוחדים!
תאמין לי שתיתקע באמצע רמת הגולן כשהמכשיר שלך לא קולט אף אחד,אתה תודה לנו שנוכל לקשר בינך לבין ג'יפ שיוכל לבוא לחלץ.

גיא
04-11-09, 15:19
אני משוכנע :) ...

cableguy
14-12-09, 15:46
ממש לא,אנחנו לא משתלטים או משדרים תוכנית רדיו ידידי
החמ"ל הוא כשמו.ונשתמש בו אך ורק לצרכים מיוחדים!
תאמין לי שתיתקע באמצע רמת הגולן כשהמכשיר שלך לא קולט אף אחד,אתה תודה לנו שנוכל לקשר בינך לבין ג'יפ שיוכל לבוא לחלץ.

לפחות תיאמתם אנטנות ? כיילתם את המכשירים ? או שהכל בסגנון תחנת מוניות פיראטית ?
סליחה לא לקחתי בחשבון: כולא ברק שמתם על ה-feeder.? האם כל השבח שהאנהטנה נותנת מתבזבז בכבל ?

-->