צפייה בגרסה מלאה : מנוי של RESC4U
אודה לקבלת חוות דעת מניסיונכם לגבי איכות השירות של החברה -
האם עומדים בהבטחתם ומגיעים? האם ההגעה תוך פרק זמן סביר?
האם החילוץ מקצועי? איך היחס...?
מבחינת המחיר ההצעה שלהם נראית לי - נשאלת רק שאלת האיכות...
אם יש חברות אחרות שמוכרות מנוי לשירותי חילוץ אשמח לשמוע ולקבל חוו"ד...
סיפור משנה שעברה. ניסיון מטופש לנסיעה לעבודה דרך השטח (איזור מקורות הירקון) בחורף היסטרי וגשם זלעפות מסתיים בתקיעה כ-500 מטר לפני היציאה בקניון איילון. הרכב סמוראי 98 לא משופר חפור בבוץ ולא יוצא. חברים שבאיזור לא זמינים לחילוץ. כניסה לאינטרנט מהטלפון מעלה מס' מחלצים שרוצים מחירים מטורפים של איזור ה-1500 שקל לחילוץ במידה ולא צריך רכב כבד (ולא צריך!!!). טלפון ל-RESC4U ומציעים לי מנוי חילוצים לשנה ב-1400 שקל. יאללה עשיתי. אחרי 20 דק' יוצר איתי קשר הבחור המחלץ (לא זוכר את שמו אבל בחור סופר נחמד). בגלל שאני לא יודע להסביר את מיקומי המדוייק אנחנו קובעים להיפגש במגרשי הטניס ברמה"ש (כן יצאתי דביל לא היה לי מושג שאני כל כך קרוב לקניון). אנחנו נפגשים ומתחילים לפש דרך להכנס עם הרכב שלו, סילברדו, הרכב לא יעיל בעליל לחילוץ הנ"ל ולמרות שהבחור המחלץ התריע על כך מראש ב-RESC4U התעקשו לשלוח אותו. אחרי כמה שעות של סיבובים וניסיונות להגיע לרכב המחלץ מצהיר בעיני שאין לא אפשרות להכנס עם האוטו (בתכלס הוא גם צודק, האוטו פשוט גדול מדי ועם צמיגי כביש מחליק תוך שנייה). מתקשרים ל-RESC4U ואומרים להם, מתחיל חיפושד אחרי מחלץ חדש. בינתיים מעלים לאתר הצהוב בקשה לחילוץ מחברי האתר (אם יש מישהו באיזור), אחרי עשר דקות מגיע אמנון (אני מקווה שאני זוכר נכון), עם לנד-קרוזר פראדו מדוגם נכנס, מחבר אותי לכננת, שולף אותי החוצה ומלווה אותי לכביש רק למקרה ש... כל הסיפור 15 דק' בערך. אני מודה לאמנון נותן לו טיפ קטן על העזרה (והוא לא ביקש לרגע!) ומתקשר כועס ל-RESC4U. הבחור בחברה יצא די הגון, זיכה אותי בסכום שנתתי לאמנון (לא הרבה), ונתן לי עוד חודש מנוי חינם. מאז לא היה לי צורך במנוי כלל!!!
אבל, אם אתה מטייל לבד זו עדיין האופציה הכי טובה, מדובר במקרה חד פעמי ככה שאני לא בטוח אם זה יכול להיחשב כחוות דעת מדוייקת(ומשיחות טלפון עם העובדים שם אני מקבל את התחושה שמדובר בפשלה חד פעמית), היחס הטלפוני מצויין (ככה למשל שהחלפתי רכב למודל 88, למרות שמדובר במודל ישן וסעיף החילוצים במקרה של תקלות טכניות הוא רק לרכבים מעל שנת 95 השאירו לי את הכיסוי גם על תקלות טכניות).
בקיצור זה הניסיון שלי איתם (לא כל כך טוב), מצד שני אני ברגשות מעורבים לגבי האם לעשות או לא.
אודה לקבלת חוות דעת מניסיונכם לגבי איכות השירות של החברה -
האם עומדים בהבטחתם ומגיעים? האם ההגעה תוך פרק זמן סביר?
האם החילוץ מקצועי? איך היחס...?
מבחינת המחיר ההצעה שלהם נראית לי - נשאלת רק שאלת האיכות...
אם יש חברות אחרות שמוכרות מנוי לשירותי חילוץ אשמח לשמוע ולקבל חוו"ד...
אני לא רוצה ליפגוע בפרנסתם של אנשים, אבל חילוץ הוא בגדר "טובה" למחלץ.
כבר ניתקעתי כמה פעמים וביקשתי עזרה דרך חבר שמחובר לרשת - תוך שניות הטלפון מצלצל ואנשים, זרים לחלוטין, מוכנים לחצות מדינה מקצה לקצה ביכדאי לעזור. נכון באמצע שבוע, היתי צריך לחכות מעט, אבל תמיד מגיע מישהוא עם חיוך, שותה קפה, ועוזר.
רבין
לדעתי המחיר מאד מאד גבוה.
אם היו להם כלים שלהם והם היו אלה שיוצאים לכל החילוצים - מילא, אבל אם הם מתקשרים לאנשים עם 4X4 , גם אתה יכול לעשות את זה.
יש הרבה שישמחו לבוא לחלץ בחינם אבל אם תשים את ה-1400 בצד, בוודאי תמצא מישהו שביום צרה יוציא אותך
לא יודע איך הם מחלצים, אבל כן יודע שבשיחה הראשונה שלי איתם, טלפונית,
הפקידה שענתה לי הבטיחה שנציג מכירות יחזור אליי ולא חזר...
בהמשך, בעקבות מייל ששלחתי, חזר אליי נציג מכירות והבטיח שישלח לי למייל
הבייתה אמנת שירות (הסכם) - עד היום אני ממתין........
הקיצר הם לא דאגו שאתרשם מהם לטובה...
אגב למי שבכל זאת מעוניין המחיר היום הוא 100 ש"ח לחודש - אם המדובר
בחברה מסודרת שאכן נותנת פתרון מלא זה לדעתי מחיר טוב.
השאלה באמת אם הם שולחים אנשים מקצועיים עם כלים מתאימים לאופי התקלה/התקיעה
או ש"סתם" אנשים...
לא יודע איך הם מחלצים, אבל כן יודע שבשיחה הראשונה שלי איתם, טלפונית,
הפקידה שענתה לי הבטיחה שנציג מכירות יחזור אליי ולא חזר...
בהמשך, בעקבות מייל ששלחתי, חזר אליי נציג מכירות והבטיח שישלח לי למייל
הבייתה אמנת שירות (הסכם) - עד היום אני ממתין........
הקיצר הם לא דאגו שאתרשם מהם לטובה...
אגב למי שבכל זאת מעוניין המחיר היום הוא 100 ש"ח לחודש - אם המדובר
בחברה מסודרת שאכן נותנת פתרון מלא זה לדעתי מחיר טוב.
השאלה באמת אם הם שולחים אנשים מקצועיים עם כלים מתאימים לאופי התקלה/התקיעה
או ש"סתם" אנשים...
מחר על הבוקר נבדוק מולך שי מדוע לא הגיע המייל. אני מעלה כאן את תנאי השירות כך שכל מי שמעוניין יכול לראות. (אז גם תודה על זה...)
לגבי נושא החילוץ ע"י חברים/jeeptrip/מחיר וכו', אנו מאמינים שחילוץ מהשטח הינו שירות שיכול להיות זמין לכל אחד ואחת בדיוק כמו שירותי דרך בכביש. נושא החילוץ הוא אחד הגורמים לכך שג'יפאים אומרים "אני לבד לא יורד לשטח" למה שזה יהיה כך? כמו שלא מתקשרים שנתקעים בכביש לחברים, כך החזון שלנו לגבי השטח. לגבי המחיר, תמיד ימצאו אותם אנשים שיגידו "יקר". אם משווים את העלות לציוד חילוץ או אפילו ביחס לעלות הדלק והזמן של החבר שבא לעזור, אני מאמין שמבינים שזה לא באמת כזה יקר.
לילה טוב ותודה.
נ.ב החברה שמאחסנת את אתר Resc4U.com משנה את השרת שלה, ולכן אנחנו לא זמינים ברשת ביומיים הקרובים - איתכם הסליחה. (כמובן 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע 1700-505-123).
six 4 life
17-11-09, 00:46
אם 1400 ש"ח כוללים בתוכם את החילוץ/ חילוצים שאצטרך במהלך השנה, השירות נשמע טוב למי שצריך שירות כזה.
[quote=Resc4U;276367]מחר על הבוקר נבדוק מולך שי מדוע לא הגיע המייל. אני מעלה כאן את תנאי השירות כך שכל מי שמעוניין יכול לראות. (אז גם תודה על זה...)
גיתאי תודה לתשובתך.
השאלה לה חשוב לדעתי לקבל תשובה היא מאלו אנשים וכלים מורכב צוות החברה?
אני (כידוע לך חלקית) שקעתי במכשול "ביצתי" ביום מטורף של גשמים באזור דאליאת.
מי שחילץ אותי לבסוף, בתשלום, התאמץ לא מעט להגיע אליי כי הנתיב היה קשה מאוד
(אלמלא היו לו נחישות, רכב חזק ואמצעי חילוץ, גם עבור עצמו, הוא לא היה מגיע...).
הוא הגיע אליי עם עוזר נוסף וזה היה בונוס ענק כי יחד שלושתינו במשך שעתיים לפחות
אם לא יותר עבדנו עם היי ליפט, כננת וכדו' עד לחילוץ המיוחל...
כמו כן אני נתקעתי באזור אימונים של צה"ל (חוסר אחריות וטעות/שטות נוראית שלי!!) -
המחלץ יזם ודאג לקשר ועדכון הצבא עד לגמר החילוץ.
החילוץ הסתיים בהגעה לאספלט שאם לא כן בהחלט יכול להיות שלאחר היציאה מהמכשול
בדרך ליציאה מהשטח הייתי נתקע שנית ואז במה הועילו חכמים...?
כמו כן לא היה ניסיון "סחיטה" עקב הלחץ - רוב הדיון על התשלום (כי מראש לא היתה
ברורה חומרת המצב) היה לאחר! החילוץ כאשר "הכוח" כבר בידיים שלי. (כמובן שלא
ניצלתי זאת אלא הייתי הגון בדיוק באותה מידה של הגינות שהופגנה כלפיי).
הכול ברוגע ובאווירה טובה של שיתוף פעולה.
האם השירות שלכם ברמה שכזאת?
עפ"י האמור באמנה בתקיעה במכשול החילוץ הוא מהמכשול עד למצב בו הוחזרה לרכב המחולץ יכולת תנעה עצמית או עד לכביש אליו ההגעה הנוחה ביותר בכפוף להחלטת החברה.
אני כלקוח הייתי רוצה שסעיף זה יהיה בכפוף להחלטת הלקוח, וזאת בדיוק עבור מקרה כמו
זה בו אני הייתי מעורב.
האם ניתן לראות את מחירון החברה אליו אתם מפנים באמנה?
האם מתוך האמנה ניתן להסיק כי אינכם מוכרים את השירות לרכב ללא ביטוח צד ג' ומקיף?
אני מתנצל אם נדודי השינה גרמו לי לרשום הודעה מייגעת... ;)
נושא החילוץ הוא אחד הגורמים לכך שג'יפאים אומרים "אני לבד לא יורד לשטח" למה שזה יהיה כך? [/QUOTE]
נושא החילוץ הוא אחד הגורמים השוליים לסיבה שממש רצוי לא לרדת לשטח לבד.
[quote=Resc4U;276367]מחר על הבוקר נבדוק מולך שי מדוע לא הגיע המייל. אני מעלה כאן את תנאי השירות כך שכל מי שמעוניין יכול לראות. (אז גם תודה על זה...)
גיתאי תודה לתשובתך.
השאלה לה חשוב לדעתי לקבל תשובה היא מאלו אנשים וכלים מורכב צוות החברה?
אני (כידוע לך חלקית) שקעתי במכשול "ביצתי" ביום מטורף של גשמים באזור דאליאת.
מי שחילץ אותי לבסוף, בתשלום, התאמץ לא מעט להגיע אליי כי הנתיב היה קשה מאוד
(אלמלא היו לו נחישות, רכב חזק ואמצעי חילוץ, גם עבור עצמו, הוא לא היה מגיע...).
הוא הגיע אליי עם עוזר נוסף וזה היה בונוס ענק כי יחד שלושתינו במשך שעתיים לפחות
אם לא יותר עבדנו עם היי ליפט, כננת וכדו' עד לחילוץ המיוחל...
כמו כן אני נתקעתי באזור אימונים של צה"ל (חוסר אחריות וטעות/שטות נוראית שלי!!) -
המחלץ יזם ודאג לקשר ועדכון הצבא עד לגמר החילוץ.
החילוץ הסתיים בהגעה לאספלט שאם לא כן בהחלט יכול להיות שלאחר היציאה מהמכשול
בדרך ליציאה מהשטח הייתי נתקע שנית ואז במה הועילו חכמים...?
כמו כן לא היה ניסיון "סחיטה" עקב הלחץ - רוב הדיון על התשלום (כי מראש לא היתה
ברורה חומרת המצב) היה לאחר! החילוץ כאשר "הכוח" כבר בידיים שלי. (כמובן שלא
ניצלתי זאת אלא הייתי הגון בדיוק באותה מידה של הגינות שהופגנה כלפיי).
הכול ברוגע ובאווירה טובה של שיתוף פעולה.
האם השירות שלכם ברמה שכזאת?
עפ"י האמור באמנה בתקיעה במכשול החילוץ הוא מהמכשול עד למצב בו הוחזרה לרכב המחולץ יכולת תנעה עצמית או עד לכביש אליו ההגעה הנוחה ביותר בכפוף להחלטת החברה.
אני כלקוח הייתי רוצה שסעיף זה יהיה בכפוף להחלטת הלקוח, וזאת בדיוק עבור מקרה כמו
זה בו אני הייתי מעורב.
האם ניתן לראות את מחירון החברה אליו אתם מפנים באמנה?
האם מתוך האמנה ניתן להסיק כי אינכם מוכרים את השירות לרכב ללא ביטוח צד ג' ומקיף?
אני מתנצל אם נדודי השינה גרמו לי לרשום הודעה מייגעת... ;)
הי שי,
העלת מספר שאלות ונקודות ואנסה לענות על כולן.
1. חילוץ מהשטח הינו העיסוק היחידי של Resc4U. לכן, כל המחשבה והבנייה של החברה הינה למתן מענה לאירוע כפי שאתה מתאר.
א. מחלצים שמחולקים על פי איזורים, כאשר כל מחלץ מכיר בעל פה את האיזור בו הוא פועל.
המחלצים שלנו כולם - אנשי שטח מוכרים מהשורה הראשונה.
ב. תיאום עם גורמים שונים בעת חילוץ (משטרה, צה"ל, רשות הטבע והגנים, החברה להגנת הטבע וכו').
ג. מחלצים עם ציוד מגוון - החל ממחלצים שיש ברשותם יונימוגים ועד למחלצים עם מוסכי 4X4 ניידים. כמו כן, יש לנו ניסיון בשימוש בכלים כבדים ומנופים. כל המחלצים שלנו נבדקים מבחינת היכולת שלהם כמו גם הרישוי והאנושיות.
2. אתה מעלה כאן כדרך אגב בעיות, שלא קרו בחילוץ האמור אצלך אך הם ידועות, והן בסיס החזון שלנו. "לא היה ניסיון "סחיטה" עקב הלחץ - רוב הדיון על התשלום (כי מראש לא היתה
ברורה חומרת המצב) היה לאחר! החילוץ כאשר "הכוח" כבר בידיים שלי."
במקרה שלך הגעת להבנה ברוח טובה אם המחלץ. אנו רואים את הפתרון הנכון בקביעת המחיר מראש. מכיוון שזה בין מסובך לבלתי אפשרי לעשות זאת בחילוץ שטח. אנחנו עובדים בשיטת המנויים.
3. המטרה שלנו ושל המחלץ שנשלח אילך היא לעזור לך ושתיהיה מרוצה - ברוב המקרים עבודת ההרגעה היא החשובה באמת... במקרים של אנשי שטח - אף אם יש להם ניסיון מועט בשטח - העיניין פשוט יחסית, משום שאתה מראש מודע למגבלות והבעיות של תקיעה בשטח. אתה מודע לזה שאתה עשית "טועות/שטות" בכניסה לשטח צבאי לדוגמא וכו'. אנו לא בוחרים את לקוחותנו וישנם כאלו עם מודעות נמוכה יותר לנושאים הללו. לכן, העינין הוא בבחינת קל וחומר, שאנו דואגים שהלקוחות יהיו מרוצים וכמובן לא נשאיר אותך בשטח להיתקע בשנית. ב-100% מהחילוצים העיניין נעשה בתאום בין המחלץ למחולץ. הסעיף שציינת בא לאפשר למחלץ שיקול דעת בהבאה לכביש דווקא במידה והלקוח רוצה להמשיך להיתקע כשזה לא סביר. (לא קרה עדיין)
4. סעיף 8 באמנה נכתב בנוסח מעט בעייתי באמת. אין לנו מחירון לחילוץ. במידה והמנוי נתקע באופן רצוף (גם לא קרה עדיין) הוא ישלם על פי העלות שלנו.
5. "האם מתוך האמנה ניתן להסיק כי אינכם מוכרים את השירות לרכב ללא ביטוח צד ג' ומקיף?"
נכון, אם כי אנחנו לא עוקבים אחרי הלקוחות שלנו לוודא את זה.
לסיכום, אנחנו לא חברה טכנוקרטית ואנחנו מנסים לשמור את השירות שלנו פשוט וטוב. הרעיון שלנו, הוא שג'יפאים יכולים בארצנו הקטנטונת לנסוע בשטח בכיף וב"ראש שקט". אנחנו מקווים שהשירות יהפוך להיות סטנדרטי בדיוק כמו שירותי הדרך בכביש. לכן שי, אני דווקא מאד מודה לך על ה"הודעה המיגעת" שאיפשרה לי לענות בהרחבה.
נושא החילוץ הוא אחד הגורמים לכך שג'יפאים אומרים "אני לבד לא יורד לשטח" למה שזה יהיה כך?
נושא החילוץ הוא אחד הגורמים השוליים לסיבה שממש רצוי לא לרדת לשטח לבד.[/quote]
אנחנו מתוך סקרי שוק ושיחות עם לקוחות זיהנו שלושה גורמים:
1. ביטחוני.
2. בטיחותי.
3. טכני (חילוץ).
הגורם העיקרי שאנשים מציינים הוא העיניין הטכני. אם זה נכון או לא אפשר להתווכח. בכל מקרה אם אנחנו יכולים לשפר את המצב גם בצורה לא מלאה - זה טוב.
הממ...
האם ישנה סיבה מיוחדת בגינה אתם לא נותנים שירות לרכבי ללא ביטוח מקיף? ידוע לכם שכמות דיי נכבדה מהג'פים הינם ללא מקיף?
הסעיף הנ"ל דיי מעלים אותי ושכמותי מהמשוואה (על אף הציון הנ"ל שאינכם בודקים זאת, אף אחד לא רוצה באמת לקחת סיכון על סמך הצהרות באתר אינטרנט), וחבל.
סיפור טרי מהרגע.
סיבוב קצר של שבת בבוקר נגמר במתלים אחוריים שבורים (כן כן שני הצדדים, העלים פשוט נקרעו), בדיקה המחשבה האם כדאי לצאת מהשטח ככה מעלה כי יש מצב טוב שבנסיעה אני מפרק את הסרן. מתקשר ל-resc4u שהמנוי אליהם עדיין תקף ומזמין חילוץ. היום יש לי רק מחמאות, תוך כמה דקות יוצר איתי קשר המחלץ, מקבל תיאור מצב המגיע אחרי שעה וארבעים וחמש דקות. רבע שעה אחר כך אני בשולי הכביש. תודה רבה ושבוע טוב.
יפה צחי, מעין סגירת מעגל. החודש חילוץ מתנה מתחילת השירשור הוכיח את עצמו.
ותודה למיכה על הפירגון :wink:
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.