צפייה בגרסה מלאה : נהיגה מתקדמת - משטח החלקה ועוד - מי מעוניין ?
GodsFather
14-11-09, 20:20
ההודעה הועברה לפורום הכללי ונפתחה לכלל בעלי הג'יפים. (לא פרייבטים)
--------------------------------------------------------------
חבריי הזוקונים שלום,
החורף מגיע מידי פעם והכבישים הופכים למסוכנים יותר ויותר.
אלה הנעולים מבינינו יודעים זאת אף יותר.
כביש רטוב, שמן על הכביש, פניה חדה כשהנעילה משתלטת, ילד רץ לכביש, נהג סוטה מהנתיב - איך מגיבים ?
הגבהת את הרכב, הוצאת את המוט המייצב, צמיגי שטח מלא - כבר לא אותו רכב שתוכנן אי שם ביפן - מה אז ?
מי מעוניין לעבור קורס חצי יומי של נהיגה מתקדמת על משטח החלקה ?
* בלימת פתע
* המנעות מפגיעה במכשול
* פניות חדות
* אובדן אחיזה חלקי ומלא
כל אלה ועוד על משטח רטוב ויבש
דגש מיוחד לאלה הנעולים מבינינו.
מדריך צמוד לכל תלמיד, קבוצה של זוקונים בלבד - עד 15 מודרכים.
מה דעתכם ?
מי מעוניין ?
למה אני שואל ? כי יש לי האפשרות לסגור דיל טוב מאד עם בי"ס רציני, אבל אני צריך לדעת שאני לא רץ בשביל 5 אנשים בלבד. קבוצה אחת לפחות, כלומר 15 איש.
שאלות ?
מעניין מאוד.
בשביל לקבל תמונה כללית... מזה מחיר טוב?
אמיר נשמע מעניין אני איתך.
תלוי מחיר (ככה זה כשאתה סטודנט :?)
אני אשמח לשמוע על עוד פרטים
אני גם אשמח לשמוע עוד פרטים - ס'תומרת, אמרת די הרבה, שכנע את המשוכנעים עם המחיר...
הכל תלוי בכמה יעלה התענוג..
GodsFather
15-11-09, 09:12
עדיין במשא ומתן על זה, אפרסם בהמשך.
אשמח לעוד מעוניינים, כי 5 זה עדיין לא מספיק.
מומלץ גם לסמוראי סטנדרטי?
אני גם מעוניין
GodsFather
15-11-09, 10:41
מומלץ לכל סוג של סמוראי, גם אם הוא רגיל וגם אם משופר.
כשהנהג לפניך סוטה מהנתיב, הוא לא בודק לראות אם הסמוראי שלך משופר או לא :)
מומלץ לכל סוג של סמוראי, גם אם הוא רגיל וגם אם משופר.
כשהנהג לפניך סוטה מהנתיב, הוא לא בודק לראות אם הסמוראי שלך משופר או לא :)
לא הבנתי זה רק לסמוראי?
או שהנהג לפני מספיק לראות שאני בכלל ג'ימני...
GodsFather
15-11-09, 13:00
גם לג'ימני, לכל הזוקונים.
בגלל שמדובר בהדרכה צמודה, אז גם אם יהיה ג'ימני בתוך קבוצה של סמוראים, הוא יקבל את מלוא תשומת הלב ללא הבדלי מין/דת/מודל :)
הקבוצה תהיה מבוססת זוקונים אבל לא מוגבלת לדגם ספציפי.
לגבי חריגים - תהיה אפשרות, אבל כל מקרה לגופו. סופה ארוכה לא תהיה בהדרכה של זוקונים, אלא בהדרכה של סופות (בשרשור אחר).
אז בשביל הספירה שלך, אני מתלבט מאחר ועל הרכב יש בינתיים צמיגי כביש שיוחלפו בעתיד..
אז הכדאיות שלי בעניין תלויה במחיר של הקורס
וגם שאלה- האם ניתן להושיב מישהו במושב האחורי, בלי שינהג?
GodsFather
15-11-09, 13:17
מה ההתלבטות ? בגלל השינוי בצמיגים ? אתה תלמד איך לזהות שינוי בהתנהגות של הרכב, אז כשתחליף את הצמיגים תדע איך לנהוג, גם אם הקורס עצמו יהיה עם צמיגי הכביש.
לגבי אדם שלישי - אני אבדוק
מה ההתלבטות ? בגלל השינוי בצמיגים ? אתה תלמד איך לזהות שינוי בהתנהגות של הרכב, אז כשתחליף את הצמיגים תדע איך לנהוג, גם אם הקורס עצמו יהיה עם צמיגי הכביש.
לגבי אדם שלישי - אני אבדוק
כן זו הייתה ההתלבטות:p
אז נשאר רק לחכות לשאר הפרטים
גימני מוגבה קמעה עם AT
בפנים, כתלות מחיר.
GodsFather
15-11-09, 16:52
המו"מ מתקדם. עדכונים בשבוע הקרוב.
איפה כל הזוקונים?!?!?
המו"מ מתקדם. עדכונים בשבוע הקרוב.
איפה כל הזוקונים?!?!?
אני מוכן שוב תלוי מחיר!
GodsFather
15-11-09, 22:13
אוהד, אתה מכיר אותי, אני תפרן - יהיה מחיר טוב, למרות שלדעתי המחיר הוא מינורי לעומת מה שמקבלים.
איפה הצמוד שלך ? הוא לא רוצה ?
אני גם מעוניין.
מי המדריך הראשי?
מה תוכנית ההדרכה?
היכן ההדרכה תתקיים ?
הצעה מענינת איפה "הבשר"?
כמה עולה?
מה יהיה סוג ההדרכה?
איפה?
כמה זמן(מפגשים)?
אני רוצה!!
אני אשמח לדעת כמה זה יעלה?
GodsFather
16-11-09, 09:08
שמח על ההיענות, כמו שאמרתי - עניין המחיר נסגר בימים אלה כי יש כמה "מתחרים" על ההדרכה.
המפגש עצמו יהיה חצי יום עם אפשרות הרחבה ליום שלם בתמורה לעוד כמה זוזים.
פרטים מלאים אתן כשהעסקה תהיה סגורה. איני חושף כרגע את שמות המתחרים על ההדרכה מפאת המו"מ המתנהל מולם.
אם יש עוד מעוניינים, אנא ציינו כאן.
ככל שמספר המבקשים עולה, כך אני יכול להתעקש על מחיר נמוך יותר. למי ששואל לגבי כמות המודרכים בהדרכה, אם הקבוצה תעבור את רף ה15, אז היא תפוצל לשתי קבוצות וכן הלאה, על מנת לאפשר הדרכה מקצועית וצמודה, חלק מהתנאים שאני הצבתי בדרישה.
GodsFather
22-11-09, 13:47
מקפיץ קצת.
אנשים, מי שמעוניין מבקש להרשם. המו"מ אמור להסתיים השבוע.
לצורך ההבהרה, ובעקבות כמה שאלות ששאלו אותי בעניין המחיר - חצי יום לימוד לא יעבור את ה400 ש"ח. אני במקח על להוריד את זה עוד יותר, אבל זה הרף העליון.
הנושא הנוסף שנבדק הוא המיקום, יש כרגע 2 מקומות - האחד בצפון באיזור מגידו והשני באיזור כפ"ס.
זה יהיה כנראה באחד מימי שישי, אלא אם יהיה ביקוש ליום רגיל.
אעדכן בהמשך כשתסגר העסקה, מבקש מאנשים להרשם ואם יש אי אלו שאלות/בקשות, תרגישו חופשי - אני צריך עוד כמה נרשמים כדי שאוכל להצדיק את המחיר הנמוך שאני מבקש.
אני מניח שלאחר הקבוצה הראשונה תצא לדרך, יהיו עוד מעוניינים בהתאם, אבל כרגע הכמות אינה מספקת.
אמיר
ויטרה קצרה גם הולך?
אם כן אני בעניין...
GodsFather
23-11-09, 11:17
כן, גם ויטרה קצרה הולך.
גימני נעול אחורה .
מעוניין . :lol:
מחכים בקוצר רוח לשמוע עדכונים....
אמיר,
אני מבין שעל גרנד צ'ירוקי אין מה לדבר?
אולי בקבוצה אחרת?
אם כן, אשמח להצטרף ...
אייל
GodsFather
24-11-09, 14:09
אייל, לגרנדים ושאר רכבים, אני אתאם קבוצות בנפרד, כבר חשבתי על זה, כאמור רוצה לשמור על אחידות מסוימת לכל קבוצה.
הכל תלוי בהצלחת הקבוצה הראשונה. עוד כמה ימים נסגור את כל הקצוות ואפרסם.
בנתיים הגשם מטפטף על חלוני...:lol:
הי,
עברתי פעם משהו דומה מטעם העבודה (על אימפרזה ...) כולל כביש יבש, רטוב, וסימולציה של שמן בעזרת מערכת של הרמת הרכב על גלגלים חופשיים ("משוגעים"). האם לדעתך יהיה עבורי ערך מוסף בהדרכה הזו ?
נדב.
GodsFather
25-11-09, 10:47
ההדרכה היא על הרכב שלך ולא על רכב זר וזה לדעתי אחד ההבדלים המהותיים ביותר, אתה לומד להכיר את הרכב שלך, איך להתמודד איתו ולא עם רכב לא קשור ונשאר רק עם תיאוריות.
היא תכלול מספר אלמנטים הן בכביש יבש והן בכביש רטוב, כפי שרשמתי מתחילת השרשור -
בלימה ובלימה פתאומית
התחמקות ממכשול
נסיעה בסלאלום
נסיעה במשטח מעורב (חצי עם אחיזה חצי חלק)
פניות מהירות
ועוד מספר נושאים שכרגע עדיין במו"מ.
אני מנסה להגיע לכך שעד סוף השבוע הזה אסגור את כל הקצוות ואוכל להעלות כאן הצעה סופית.
אשמח גם להשתתף
[email protected]
קובי
אם זה יהיה ביום שישי בכפ"ס, כנראה שאני בפנים
(ונא לא לפספס את תמונת הסמל החדשה מימין :p)
נדב.
GodsFather
01-12-09, 17:34
חברים, הגיע הרגע!
להלן פרטי ההדרכה -
תאריך ההדרכה - יום שישי ה18/12/2009
מיקום - שדה התעופה מגידו (צומת כביש הסרגל, הנחיות ומפה ינתנו בהמשך).
שעות - 08:20-14:30
הגבלת מספר מודרכים - 15.
מחיר - 400 ש"ח כולל מע"מ.
מה בתכנית -
1. הדרכה תיאורטית על הכוחות הפועלים על הרכב, ההשפעה שלהם, התייחסות לסוג הרכב האמור ולשיפורים שבו.
2. תרגול במגרש:
* בלימות בקו ישר (יבש ורטוב) שבו יושם דגש על בלימה בלי ABS ועם ABS (בהתאם לרכבי המודרכים)
* בלימות תוך שימוש בהיגוי (רטוב)
* בלימה על משטחים לא זהים
* בלימה על עפר
* הפסקה של חצי שעה
המשך תרגול במגרש:
* כניסה לעקומה חלקה - התאמת מהירות, היכן עובר גבול האחיזה, איך מתנהג הרכב, השפעת פעולות הנהג על ההתנהגות הזו, איך להיחלץ מהחלקה.
* סלאלום- מסלול יבש ורטוב, השפעת העברות המשקל, נסיעה בהנעה אחורית בלבד לעומת בשילוב ארבעת הגלגלים, עבודת הגה יעילה.
*במקום יוגש כיבוד במשך כל ההדרכה .
---------------------------------------
תנאי להשתתפות מודרך - רכב תקין. רשיון נהיגה וביטוח בתוקף.
תשלום יעשה עד שבוע לפני ההדרכה.
הודעה על ביטול השתתפות עד שבוע לפני ההדרכה - ללא חיוב.
הודעה על ביטול השתתפות במהלך השבוע לפני ההדרכה - 150 ש"ח.
ההדרכה תתקיים גם ביום גשום.
--------------------------------------------------------------------------
אפשרויות תשלום -
צ'ק לפרעון במועד ההדרכה, שישלח בדואר (מומלץ רשום או מסירה ביד) לכתובת הבאה (יכול לשמש גם כצ'ק בטחון ויומר במזומן במעמד ההדרכה)
מזומן - גבייה תעשה בתיאום עם אחד המדריכים, יצירת קשר דרכי.
כנגד התשלום תינתן קבלה.
מען למשלוח התשלום -
אייזיק דוידוביץ
בורוכוב 7 רעננה
כניסה ב
מיקוד 43434
בהמשך להדרכה הראשונה יפורסמו תאריכי הדרכה נוספים בהתאם לביקוש.
במידה ועד ה12/12 לא תתקיים רשימה של 15 משתתפים, ההדרכה לא תתקיים והכסף יוחזר לנרשמים.
אני מבקש שכל המעוניינים ירשמו עצמם גם פה בפורום, על מנת שנדע כמה מעוניינים.
אני מעוניין.
אז אתה מבקש קודם להסדיר את ההרשמה בתשלום, או שראשית תבצע ספירה כאן באתר ואז לשלוח את השיק בדואר?
+1.
בפנים. הולך להיות מעניין.
אם יהיו קבוצות נוספות לא סוזוקי לסוגיו... אני מעונין!
D MAX
GodsFather
01-12-09, 23:20
מי מעביר את ההדרכה?
צוות מורי נהיגה מוסמך, ביניהם אייזיק דווידוביץ (http://www.galgalove.com/), יואב קווה (www.shvilim.co.il - www.kvishim.co.il) ועוד מדריך שאיני זוכר את שמו המלא וארשום מחר.
אנשים שעולם הרכב והנהיגה הוא חייהם, נהיגה מתקדמת והדרכת נהיגה מתקדמת היא המקצוע שלהם, חלקם אף מעבירים הדרכות ליחידות עילית, ועדי עובדים ועוד.
-------------------
לגבי עניין התשלום - מקובלת עליי ההצעה שנמתין להרשמת 15 איש לכל היותר עד ה09/12, אחרי הכל שליחת דואר לוקחת יום-יומיים (תלוי באיזה שעה נשלח, אם רשום או רגיל ועוד) והמטרה היא שהתשלום יוסדר עד יום שישי ה11/12 לכל המאוחר. למי שיש שאלות בעניין התשלום, מוזמן לשאול בחופשיות כאן ואו בה"פ.
לגבי הדרכה לDMAX וטנדרים אחרים וכך גם רכבים אחרים כמו אינדיאנים, סופות וסיקסים וכד' - אפרסם על כך בהמשך ובהתאם להצלחת והפקת הלקחים של ההדרכה הראשונה.
------------------
בנתיים בספירה - 2 מעוניינים.
GodsFather
03-12-09, 12:41
אין קונים ?
אין קונים ?
אשמח להצטרף כשיהיה בכפ"ס (כפי שכתבתי אי שם למעלה ...)
נדב.
GodsFather
03-12-09, 13:49
זה לא יהיה בכפ"ס כי המחיר שם כפול.
אני מאוד רוצה להצטרף אבל אני אוכל להצטרף רק מחודש הבא.
GodsFather
06-12-09, 08:58
עם היענות כזו דלילה, ספק אם תהיה הדרכה בכלל.
איפה כל האנשים ? :confused:
עם היענות כזו דלילה, ספק אם תהיה הדרכה בכלל.
איפה כל האנשים ? :confused:
הצעת ייעול פתח את ההרשמה לשוק הפתוח אולי זה יישפר לך את ההיענות???:rolleyes:
GodsFather
06-12-09, 10:01
ינון, ההדרכה הספציפית מיועדת לזוקונים - סמוראי/ג'ימני/ויטארה על דגמיהם הארוכים והקצרים.
אני לא רוצה לדחוף סופה/לנד-רובר/היילקס וכד' להדרכה כזו כי מגיעה להם הדרכה בנפרד עם אופן תירגולים שונה וכשקבוצה עם נושא משותף נפגשת היא זורמת הרבה יותר טוב.
לי אין רווח בכל הסיפור הזה, אני משלם על ההדרכה כמו כולם, הסיבה שאני מריץ את הסיפור הזה היא כי המחיר אינו טריוויאלי ולרוב כפול ואף משולש ועוד לא דיברנו על איכות ההדרכה.
בנתיים ההרשמה עדיין מתקיימת. אם עד סוף השבוע לא תהיה היענות, נבטל אותה וגם הדרכות להיילקסים/סופות/ל"ר וכד' לא יהיו כי לא הוכחתי את כוח הקניה שיש לקבוצה.
יש לך הצעות אחרות ליעול ?
יש לך הצעות אחרות ליעול ?
לי יש: לקרב את ההדרכה למרכז (זה יוסיף לפחות נרשם אחד :lol: )
נדב.
GodsFather
06-12-09, 21:19
אם אכן הבעיה היא המיקום, אז שאלה שהביעו עניין יגידו.
כרגע, השרשור הזה הולך וגוסס לו. אנשים לא יודעים עד כמה ההדרכה הזו מועילה לחיים. כל מי שנהיגה מעניינת אותו יהנה מההדרכה הזו ויוציא מהרכב שלו עוד יותר וכך גם מהרכבים שיהיו לו בעתיד.
לי יש: לקרב את ההדרכה למרכז (זה יוסיף לפחות נרשם אחד :lol: )
נדב.
בלי להיות קטנוני, להגיע מכפר סבא דרך כביש 6 לצומת כביש הסרגל יקח לך ביום שישי בבוקר 33 דקות.
אותו זמן שיקח לך להגיע באותו יום ובאותה שעה, למרכז ת"א נגיד.
זה באמת כל כך רחוק בשבילך? מדובר על מרחק של פחות מ-70 ק"מ...
GodsFather
06-12-09, 21:29
ואפשר להוסיף על זה אחלה טיול בסוף ההדרכה ואתה כבר נמצא במקום שמלא בשטח מדהים ובמיוחד בחורף...
צוות מורי נהיגה מוסמך, ביניהם אייזיק דווידוביץ (http://www.galgalove.com/), יואב קווה (www.shvilim.co.il (http://www.shvilim.co.il) - www.kvishim.co.il (http://www.kvishim.co.il)) ועוד מדריך שאיני זוכר את שמו המלא וארשום מחר.
....
לגבי הדרכה לDMAX וטנדרים אחרים וכך גם רכבים אחרים כמו אינדיאנים, סופות וסיקסים וכד' - אפרסם על כך בהמשך ובהתאם להצלחת והפקת הלקחים של ההדרכה הראשונה.
------------------
בנתיים בספירה - 2 מעוניינים.
תוסיף אותי לרשימה העתידית, עם טראנו.
רבין
איפה כל החברה שרצו בתחילת השרשור ?
חבל שנפספס...
חבל, חבל, ועוד פעם חבל.
נשמע כמו יוזמה ברוכה, שהניבה תוצאות מבטיחות הן במחיר, והן באיכות ההדרכה (כך זה נראה בכל אופן ...), והכל הולך ויורד לטמיון ...
בחיי שאם היה מיועד לי ולרכבי הייתי מצטרף.
אייל
אני עדיין מעוניין מאוד, אבל אוכל להרשות לעצמי רק בחודש הבא.
בלי להיות קטנוני, להגיע מכפר סבא דרך כביש 6 לצומת כביש הסרגל יקח לך ביום שישי בבוקר 33 דקות.
אותו זמן שיקח לך להגיע באותו יום ובאותה שעה, למרכז ת"א נגיד.
זה באמת כל כך רחוק בשבילך? מדובר על מרחק של פחות מ-70 ק"מ...
הי אביעד,
א. מכפ"ס למגידו נוסעים דרך שביל המוביל ולא כביש 6 (כפי שלת"א נוסעים דרך הירקון, וראה כאן (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=40053))
ב. בפועל זה לפחות שעה נסיעה לכל כיוון גם אם נוסעים בכביש המושחת הזה (רבע שעה רק להגיע לכביש 6 מהבית שלי), ועוד משלמים עליו ...
ג. בנוסף לאגרע (לא שגיאת הקלדה), תוסיף עוד 100 ש"ח דלק
לצערי אני מאוד מוגבל בזמן, ושעתיים ביום שישי אינן הולכות ברגל, בנוסף כבר עברתי הדרכה דומה לפני מספר שנים כך שמלכתחילה התלבטתי אם לבוא, ואם תגלגל מספיק אחורה תראה שמראש כתבתי שאבוא רק אם זה יהיה בכפ"ס.
חשוב לי להדגיש שאני לא מנסה להניא אנשים מלבוא להדרכה, נהפוך הוא - אני חושב שהדרכה כזו מבורכת ותורמת רבות לבטחון ובטיחות בנהיגה (מנסיון אישי),
אלא שעבורי ובמצבי האישי - הרווח של לעבור הדרכה דומה מחדש על הרכב הנוכחי אינו מצדיק את המחיר בזמן וכסף של הנסיעה למגידו.
להתראות בשטח,
נדב.
GodsFather
07-12-09, 09:16
אף אחד לא בא בטענות לאדם ספציפי.
אני אתייעץ עם צוות המדריכים, אם הם יחליטו שזה עדיין יהיה סביר לפתוח את ההדרכה לכלל הרכבים, אולי זה מה שנעשה ולו בשביל שלא נאבד את ההזדמנות ליצר עוד הדרכות כאלה. כי אם זו לא תצא לפועל, אני יורד מהבמה ולא מנסה יותר ושמישהו אחר ירים את הכפפה.
מי שמעוניין שאינו בעל סוזוקי, נא לרשום כאן, כולל סוג הרכב.
מעוניין , יש אפשרות לשני נהגים ברכב?
עברתי הדרכות דומות בצבא על סופה ,רוצה שגם האישה תעבור
איך זה ישפיע על המחיר אם בכלל?
GodsFather
07-12-09, 12:48
כל מודרך משלם. 2 מודרכים, 2 חיובים, אפילו שזה אותו הרכב. אותו זמן שיוקדש לך, יוקדש לאישתך, כך גם לשאר המודרכים.
אז מה יש לנו בנתיים ? 4 מעוניינים ?
הי אביעד,
א. מכפ"ס למגידו נוסעים דרך שביל המוביל ולא כביש 6 (כפי שלת"א נוסעים דרך הירקון, וראה כאן (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=40053))
ב. בפועל זה לפחות שעה נסיעה לכל כיוון גם אם נוסעים בכביש המושחת הזה (רבע שעה רק להגיע לכביש 6 מהבית שלי), ועוד משלמים עליו ...
ג. בנוסף לאגרע (לא שגיאת הקלדה), תוסיף עוד 100 ש"ח דלק
לצערי אני מאוד מוגבל בזמן, ושעתיים ביום שישי אינן הולכות ברגל, בנוסף כבר עברתי הדרכה דומה לפני מספר שנים כך שמלכתחילה התלבטתי אם לבוא, ואם תגלגל מספיק אחורה תראה שמראש כתבתי שאבוא רק אם זה יהיה בכפ"ס.
חשוב לי להדגיש שאני לא מנסה להניא אנשים מלבוא להדרכה, נהפוך הוא - אני חושב שהדרכה כזו מבורכת ותורמת רבות לבטחון ובטיחות בנהיגה (מנסיון אישי),
אלא שעבורי ובמצבי האישי - הרווח של לעבור הדרכה דומה מחדש על הרכב הנוכחי אינו מצדיק את המחיר בזמן וכסף של הנסיעה למגידו.
להתראות בשטח,
נדב.
אין בעיה, רק מנסה לשכנע :)
חבל לי שהכל יירד לטימיון, אחרי המאמץ שהושקע וההזדמנות הנוצצת.
אין בעיה, רק מנסה לשכנע :)
חבל לי שהכל יירד לטימיון, אחרי המאמץ שהושקע וההזדמנות הנוצצת.
אותי אין צורך לשכנע. אני מכיר בחשיבות של הדרכה כזו מכיוון שעברתי אותה או דומה לה, ואני חושב שכל אחד חייב לעצמו את ההתנסות הזו לפחות פעם בחיים, ואם אפשר אז גם בכל רכב חדש.
עבורי זה לא מסתדר הפעם מסיבות אישיות וחבל לי שזה לא קרוב יותר.
אני רוצה לחזק את ידיו של אמיר ולהודות לו על היוזמה וההשקעה ומקווה שאכן זה יצא אל הפועל.
אני גם מציע לפרסם את זה בפורומים נוספים אם כבר פותחים את ההדרכה לרכבים אחרים ...
להתראות בשטח,
נדב.
מעוניין !
ג'יפ גרנד צ'ירוקי.
אייל
יוזמה ברוכה ובאמת חבל לפספס
במידה ותיפתח לשוק החופשי תוסיף אותי עם CJ
GodsFather
08-12-09, 17:09
ההודעה הועברה לפורום הכללי ונפתחה לכלל בעלי הג'יפים. (לא פרייבטים)
טנדרים, סופות , CJ, אינדיאנים, בריטים ומי שרוצה. זאת על מנת שנוכל לאפשר קיום הדרכה ראשונה וממנה נוכל להמשיך להדרכות נוספות בהתאם להתרשמות של המעוניינים
מצרף שוב את פרטי ההדרכה -
מתי בלמתם לאחרונה עם הג`יפ שלכם בלימת חירום על כביש רטוב? מתי לאחרונה ביצעתם תמרון התחמקות במהירות גבוהה? חשבתם שאתם מכירים את הרכב, התקנתם נעילה אוטומטית ומצאתם את עצמכם מאבדים שליטה בפניה לרחוב בשכונה ?
ביום שישי 18/12/2009, יקיים צוות שבילים – כבישים, הדרכה מעשית לרכבי שטח. ההדרכה תתקיים בשדה התעופה מגידו (צומת כביש הסרגל).
מה בתוכנית?
1. הדרכה תיאורטית על הכוחות הפועלים על הרכב, ההשפעה שלהם, התייחסות לסוג הרכב האמור ולשיפורים שבו.
2. תרגול במגרש:
* בלימות בקו ישר (יבש ורטוב) שבו יושם דגש על בלימה בלי ABS ועם ABS (בהתאם לרכבי המודרכים) וכן לרכבים עם נעילה אוטומטית.
* בלימות תוך שימוש בהיגוי (רטוב)
* בלימה על משטחים לא זהים
* בלימה על עפר
3. הפסקה של חצי שעה
4.המשך תרגול במגרש:
* כניסה לעקומה חלקה - התאמת מהירות, היכן עובר גבול האחיזה, איך מתנהג הרכב, השפעת פעולות הנהג על ההתנהגות הזו, איך להיחלץ מהחלקה.
* סלאלום- מסלול יבש ורטוב, השפעת העברות המשקל, נסיעה בהנעה אחורית בלבד לעומת בשילוב ארבעת הגלגלים, עבודת הגה יעילה.
במקום יוגש כיבוד במשך כל ההדרכה .
למי זה מתאים?
לכל בעל רכב שטח: מיונדאי טוסון דרך מיצובישי פאג'רו וטויוטה לנדקרוזר ועד לנדרובר דיפנדר וסוזוקי סמוראי.
תנאי להשתתפות - רכב תקין. רשיון רכב ורשיון נהיגה בתוקף.
מה עוד צריך לדעת?
שעות ההדרכה - 08:30-14:30
מחיר - 400 שקל כולל מע"מ. כנגד התשלום תינתן קבלה.
ההדרכה מוגבלת ל-15 מודרכים.
רישום להדרכה צריך לבצע טלפונית דרכי –
יש למסור פרטי כרטיס אשראי לביטחון או צ'ק לפרעון במועד ההדרכה, שישלח בדואר (מומלץ רשום או מסירה ביד) לכתובת הבאה (יכול לשמש גם כצ'ק בטחון ויומר במזומן במעמד ההדרכה)
מזומן - גבייה תעשה בתיאום עם אחד המדריכים, יצירת קשר דרכי.
מען למשלוח התשלום -
אייזיק דוידוביץ
בורוכוב 7 רעננה
כניסה ב
מיקוד 43434
הודעה על ביטול השתתפות עד שבוע לפני ההדרכה - ללא חיוב.
הודעה על ביטול השתתפות במהלך השבוע לפני ההדרכה - 150 ש"ח.
ההדרכה תתקיים גם ביום גשום.
בצוות המדריכים: אייזיק דוידוביץ, שרון נשר, יואב קווה ו/או מדריכים מנוסים נוספים.
---------------------------------------
מוזמנים להגיב.
אמיר.
GodsFather
08-12-09, 17:14
אז מי מעוניין ?
אייל67, נימי, ELADSS, אביעד פארן, TONISH ?
ניר א. רצה , האם עדיין ?
מצויין, אני בפנים
אשלם להם במזומן
אז מי מעוניין ?
אייל67, נימי, ELADSS, אביעד פארן, TONISH ?
ניר א. רצה , האם עדיין ?
חושב/מתייעץ בקול רם האם כדאי ונכון להצטרף עם טראנו -
ההתלבטות כי נכון להיום ללא נעילה אבל בשאיפה בקרוב
מאוד, אם כי לא אספיק לפני הסדנא, עם נעילה אוטומטית...
GodsFather
09-12-09, 09:07
אתה תקבל את הידע כיצד להתמודד עם הרכב עד לנעילה ואחרי הנעילה, תוכל להבחין בהבדלי ההתנהגות ואף יהיה לך הבטחון לבחון את ההבדלים הללו כי אתה תכיר את הרכב ומה לעשות במצבי קיצון.
לשיקולך.
zilbersh חידד אצלי העניין בשאלתו.
אצלי אמורה להיות מותקנת הגבהה בתוך כשבועיים ימים, אי"ה.
ברור לי לגמרי כי את ההדרכה עלי לעבור עם הג'יפ לאחר הגבהתו. אז גם ערכה ותועלתה יעלו עשרת מונים.
התלהבתי מהרעיון ומהיוזמה הברוכה (שהיה נראה כי עומדת ללכת לאבדון) ומיד הצטרפתי בלי לחשוב על עניין ההגבה ...
בקיצור אמיר, אני בסימן שאלה: אם יוגבה בזמן (ממתין לחלקים מחו"ל) - מגיע, אם לא - מגיע למחזור הבא :)
יישר כח, ואני מאמין שירשמו מספיק כדי לקיים ההדרכה הקרובה.
אנסה לעניין חברים, אלא אם תאמר כי אין כבר צורך.
אגב, יש מניעה להצטרף כ"טרמפיסט" לחבר מודרך (אני לא נוהג)?
אייל
GodsFather
09-12-09, 09:23
כל אחד יעשה כראות עיניו, אני את דעתי אמרתי בעניין כל המחכים לשיפורים...אני רק מזכיר שאם לא יהיו מספיק נרשמים, לא תהיה הדרכה, נקודה.
את כל ההודעה הזו קיבלתי היום במייל באיגרת של יואב קווה
במחיר של 400 ש"ח גם כן
אז ההדרכה פתוחה לכולם ? והמחיר שקיבלנו הוא מחיר סטנדרטי?
ההתארגנות של הזוקים ירדה מהפרק ביינתיים?
GodsFather
09-12-09, 12:21
יואב הוא אחד המדריכים בהדרכה, אז הוא פרסם גם באתר שלו, כדי להפיץ ליותר גולשים.
כן, היא נפתחה לכל בעלי הג'יפים ולו בשביל שההדרכה הראשונה תצא לדרך.
מחיר סטנדרטי הוא 900 שקל ול4 שעות. המחיר הזה הוא לא סטנדרטי ול6 שעות.
ויטרה קצרה.
האם עוד רלוונטי?
אני רוצה לשלוח כסף היום או מחר. יש לי למה?
GodsFather
09-12-09, 15:28
כן, יש לך למה, כן עוד רלוונטי.
כן אני מעוניין!
יש רק בעיה אחת והיא שלא בטוח שאהיה בארץ בתאריך הנ"ל.
היום/מחר, אדע סופית.אם אני בארץ ,מעוניין בהחלט!
GodsFather
10-12-09, 09:07
כרגע רק 7 מעוניינים... אם עד מחר לא נגיע ל15...
חכה עד ראשון, אם אפשר.
בסוף השבוע אני עובד על צירופם של אחד או שניים נוספים.
אייל
טוב.לצערי הרב לא אהיה בארץ בסוף השבוע של ה 18 לחודש.
והאמת זה דיי מבאס כי אני מאוד רוצה להשתתף בהדרכה הנ"ל.
במידה והתאריך ישתנה מסיבה כלשהיא , אשמח מאוד!
תמתין בבקשה ליום ראשון, אני מנסה להשתחרר מהעבודה...
חג שמח.
GodsFather
13-12-09, 09:20
לבקשת כמה מהחברים, הארכנו את זמן ההרשמה עד ליום שני ה14/12.
ביום שני בערב נפרסם פרטים נוספים.
GodsFather
15-12-09, 14:14
בעקבות מיעוט מתעניינים, ההדרכה נדחית לינואר, לפנים משורת הדין ולאחר שכנוע שלי את בי"ס.
תאריך ופרטים ינתנו בהמשך השבוע.
במידה ולא תהיה היענות גם במועד החדש, ההצעה תבוטל.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.