צפייה בגרסה מלאה : רעשים בג'ימני
חברי פורום סוזוקי שלום..
לפני כחודשיים רכשתי ג'ימני 2006.. ועניין קטן טיפה מתריד אותי, כאשר אני מניע את הרכב ומסובב טיפה את ההגה, הרכב משמיע רעש מכני קצר שנמשך כשניה או טיפה יותר.. כאילו שאיזה שהיא מערכת ברכב נדרכת.
כאשר הרכב עומד מונע הכול נשמע תקין, רק כאשר אני מסובב את ההגה, אני מרגיש ושומע את הרעש הקצר.
מישוה יודע אולי מה מקור הרעש?
דבר שני.. שלשום הלך לי מותחן רצוע.. בברור קצר במוסך מורשה סוזוקי התברר לי שמותחן כזה עולה קרוב ל700 שקל לא כולל התקנה ומע"מ.. האם זה הגיוני?
לגבי הרעש שאתה מתאר:
נשמע כמו רעש של המשאבה ההידראולית, של ההגה כוח.
קשה להבין מה בדיוק אתה שומע, אבל בד"כ יש רעש קטן מהמשאבה בזמן סיבוב ההגה(בעיקר בסופות)
זה קורה בכל רכב.(יש כאלו שקשה לשמוע)
אני לא הייתי מתרגש מזה, זה נשמע תקין.
חברי פורום סוזוקי שלום..
לפני כחודשיים רכשתי ג'ימני 2006.. ועניין קטן טיפה מתריד אותי, כאשר אני מניע את הרכב ומסובב טיפה את ההגה, הרכב משמיע רעש מכני קצר שנמשך כשניה או טיפה יותר.. כאילו שאיזה שהיא מערכת ברכב נדרכת.
כאשר הרכב עומד מונע הכול נשמע תקין, רק כאשר אני מסובב את ההגה, אני מרגיש ושומע את הרעש הקצר.
מישוה יודע אולי מה מקור הרעש?
דבר שני.. שלשום הלך לי מותחן רצוע.. בברור קצר במוסך מורשה סוזוקי התברר לי שמותחן כזה עולה קרוב ל700 שקל לא כולל התקנה ומע"מ.. האם זה הגיוני?
במוסך מורשה הכל הגיוני....;)
ליאור
לגבי הרעש שאתה מתאר:
נשמע כמו רעש של המשאבה ההידראולית, של ההגה כוח.
קשה להבין מה בדיוק אתה שומע, אבל בד"כ יש רעש קטן מהמשאבה בזמן סיבוב ההגה(בעיקר בסופות)
זה קורה בכל רכב.(יש כאלו שקשה לשמוע)
אני לא הייתי מתרגש מזה, זה נשמע תקין.
זה באמת נשמע כאילו זה מגיע מאזור ההגה.. לפעמים זה קורה לי גם בנסיעה בכביש כאשר אני נכנס לשלולית מים בנסיעה מהירה, וגם לפעמים בנסיעה בשטח כאשר הגלגלים הקדמיים נכנסים לבור בנסיעה טיפה מהירה.
הרעש שאתה שומע זה הרעש של משאבת ההגה זה רעש של אויר במערכת למרות שהיא צריכה לנקז לבד היא לא עושה זאת גם אצלי יש את אותה בעיה אתה יכול להחליף או לחיות עם זה .
הייתי בודק מצב רצועות ומותחן.
רצועה לא מתוחה יכולה לגרום בדיוק לתופעה הזאת.
אתם בטוחים בזה?
לי יש גם כן איזה רעש כאילו מערכת נדרכת בתחילת כל נסיעה, ג'ימני 08,
לדעתי זו המערכת של הבלמים.. גם שאני נועל גלגלים בחול, אני שומע את אותו הרעש..
זה קורה כל תחילת נסיעה אחרי 3 מטרים בערך...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.