nisan23
20-11-09, 19:37
מדובר בסמוראי מנוע 1000 סמ"ק דגם 84', מטופח ואהוב לכל הדעות..
בבעלותי שנתיים וטופל בעיקר אצל מורי (המומחה) עם חלקי חילוף מקוריים וחדשים.
במהלך השנתיים עבר קצת יותר מ- 10,000 ק"מ.
היסטוריית הרכב:
*בקנייית הרכב בוצעה פחחות-צבע מלאה לרכב. מי שמבין עניין יודע שבודי של 84 בדר"כ עשוי להיות בחלקו חלוד, אז בעיה זו טופלה.
*כמו כן מיד לאחר הקנייה בוצע יישור קו וטיפול והוחלפו רצועת טיימינג, משאבת מים חדשה, לוקרים ,רדיאטור חדש,צמיגים חדשים 50-50, כבל קלאץ' ,כבל ברקס, וכבל גז, החלפת שמנים ופילטרים.
*לפני כחצי שנה שופץ הקרבורטור והוסב לדלק אוקטן 95.
*לפני כ-200 ק"מ עבר עוד טיפול 10K מקיף שבו הוחלפו ברקסים קדמיים (רפידות ודיסקים) מיסבי גלגלים אחוריים, החלפת שמנים ושאר ירקות.
יש לציין כי דברים אלו תוקנו והוחלפו כתוצאה מבלאי טבעי ולא כתוצאה מתקלה.
המחיר הוא 12000 ש"ח, ואני חייב למכור בשבועות הקרובים, חייב את הכסף בגלל שהלך לי מנוע ברכב השני!
טלפון: 0544967844
בבעלותי שנתיים וטופל בעיקר אצל מורי (המומחה) עם חלקי חילוף מקוריים וחדשים.
במהלך השנתיים עבר קצת יותר מ- 10,000 ק"מ.
היסטוריית הרכב:
*בקנייית הרכב בוצעה פחחות-צבע מלאה לרכב. מי שמבין עניין יודע שבודי של 84 בדר"כ עשוי להיות בחלקו חלוד, אז בעיה זו טופלה.
*כמו כן מיד לאחר הקנייה בוצע יישור קו וטיפול והוחלפו רצועת טיימינג, משאבת מים חדשה, לוקרים ,רדיאטור חדש,צמיגים חדשים 50-50, כבל קלאץ' ,כבל ברקס, וכבל גז, החלפת שמנים ופילטרים.
*לפני כחצי שנה שופץ הקרבורטור והוסב לדלק אוקטן 95.
*לפני כ-200 ק"מ עבר עוד טיפול 10K מקיף שבו הוחלפו ברקסים קדמיים (רפידות ודיסקים) מיסבי גלגלים אחוריים, החלפת שמנים ושאר ירקות.
יש לציין כי דברים אלו תוקנו והוחלפו כתוצאה מבלאי טבעי ולא כתוצאה מתקלה.
המחיר הוא 12000 ש"ח, ואני חייב למכור בשבועות הקרובים, חייב את הכסף בגלל שהלך לי מנוע ברכב השני!
טלפון: 0544967844