צפייה בגרסה מלאה : תקלות בדיסקברי בנזין
לפני שנה בערך היו מספר חברים שקנו דיסקו בנזין (עקב המחירים הנמוכים) בתור רכב לטיולים.
רציתי לשאול היום, לאחר שאתם עם הרכב תקופה מסויימת, מה הן התקלות בהן נתקלתם? מה הייתה עלות התיקונים? וסתם מחשבות על אמינותו של הרכב.
עירא
איזה דה ז'ה וו ! ענק !
לפני כך וכך שנים נתתי לך בראש - שלא תעיז לקנות את ערימת החרא החלוד ההוא ואתה לא הקשבת. אז וויתרת על הטיול לדרום אמריקה ... שברת חסכונות... לקחת הלוואות... אבל מה זה נהנית !!! נראה לי שאתה לא מתחרט על זה היום.
אז עצתי לך היום - לך על זה !!!
עזוב אותך מלקנות בית, להתמסד, להתחתן לחסוך כסף, זה סטנדרטי מדי ... קנה דיסקברי בנזין.
בעוד עשר שנים (שנחיה.) קבענו כאן, באותו פורום, באותה שעה - אתה שואל " מה אתם אומרים על קניית ריינג' ספורט 2007 ? זה ממש זול יחסית " ואנחנו עונים ...
ד"א מבלי להתייחס לענייני אמינות,
אני אקח אותך שני צעדים קדימה-
הרכב הזה הוא סתם
הוא לא כיף
אין בו שום דבר מיוחד (שוב נתעלם מענייני אמינות)
הוא לא מהנה בשיט
אתה לא תאהב אותו גם כשהוא יסע
גם TD5 ידני לא
תגידו מאז יגואר E TYPE ועוד קלאסיקות שהבריטים ייצרו בזמנו (שגם הן לא נסעו רחוק מדי בכוחות עצמן), הם עשו משהו חיובי עבור עולם הרכב ? הקונספט של הריינג' היה מקורי או חיקוי ?
הסתייגות - אני כן מבין למה אפשר להתחבר ללנדרובר 90-109-110 וכיוצ"ב
ניר, קראת אותי מצחוק.
קיבלתי את עצתך ולכן בוא נמשיך בדיון הבא:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=39921
עירא
עירא,
עזוב אותך משטויות, לך על זה.
אחרי 6 שנים עם דיסקו בנזין, אני אומר לך בוודאות, אחלה רכב שבעולם ושייחיו הקנאים ויתפוצצו.
אין שום רכב שמשתווה אליו בנוחות, אפשרויות שיפורים, תחזוקה זולה, עבירות.
רק מה, דע לבחור את הרכב הנכון, יש מלא גרוטאות שאנשים לא טיפלו והמצב שלהם התדרדר, עד כדי תקלות יומיומיות.
אם תמצא את הרכב הנכון, אתה תהנה ממנו עוד כמה שנים.
עדיפות לרכב עם מע' גז, אתה תהנה גם מהטיול וגם מהמחיר.
חפש רכב שמור ותהנה, אל תתפתה לרכב ב 20,000 שקל כי במחיר הזה אתה תשקיע עו 20,000 עד שתמכור אותו, כי גרוטאה תשאר גרוטאה.
שיהיה לך בהצלחה.
עירא,
עזוב אותך משטויות, לך על זה.
אחרי 6 שנים עם דיסקו בנזין, אני אומר לך בוודאות, אחלה רכב שבעולם ושייחיו הקנאים ויתפוצצו.
אין שום רכב שמשתווה אליו בנוחות, אפשרויות שיפורים, תחזוקה זולה, עבירות.
רק מה, דע לבחור את הרכב הנכון, יש מלא גרוטאות שאנשים לא טיפלו והמצב שלהם התדרדר, עד כדי תקלות יומיומיות.
אם תמצא את הרכב הנכון, אתה תהנה ממנו עוד כמה שנים.
עדיפות לרכב עם מע' גז, אתה תהנה גם מהטיול וגם מהמחיר.
חפש רכב שמור ותהנה, אל תתפתה לרכב ב 20,000 שקל כי במחיר הזה אתה תשקיע עו 20,000 עד שתמכור אותו, כי גרוטאה תשאר גרוטאה.
שיהיה לך בהצלחה.
אתה יכול לבדוק אחורה בפורומים ולראת שמי שקנה רכב סביר לא ממש חיפש איך
מתקנים אותו כל שני וחמישי
למעט תיצרוכת דלק /בנזין יקרה שבשטח אתה מקבל את העלות בחזרה
ונהנה מרכב נעים עם יכוולת נחמדות .
ושימותו הקנאים בעצם לאא שיחיו ויקנאו
בהצלחה
אורי
דיסקברי בנזין שנת 96 אוטו' היה ברשותי כשלוש שנים.
נרכש במחיר נמוך יחסית למחירון דאז של 25K ש"ח כשהמחירון היה 50K ש"ח.
מייד לאחר הקנייה עבר יישור קו שכלל החלפת כל השמנים , צנרת המיים, רדיאטור ושיפוץ ראשים (עלות של כ- 10K ש") + שיפורים (קפיצים ובולמים משופרים שמגביהים במקצת, מיגוני סף, צמיגי שטח מלא)
בכל השלוש שנים חוץ מטיפולים שוטפים היו רק 3 תקלות:
1. בעיית הנעה בגלל איבולייזר/ עלוקה/ איתורן וכו' מהתקנות מצ'וקמקות קודמות => בוצע ניקיון יסודי של מערכת החשמל כולל פירוק כל האיבזורים המיותרים והוצאת טונות של חוטי חשמל מיותרים. פתר את הבעיה לתמיד.
2. פאן קלאצ' הלך לעולמו והוחלף בחדש.
3. משאבת מים הלכה לעולמה והוחלפה בחדשה.
לרכב שנת 96 זה למעלה מסביר בעיניי.
נמכר ב- 38.5K ש"ח לפני כשנה וקצת.
אז כמו שאמרו קודמיי דיסקברי בנזין מטופל יחסית לשנתון לא סובל מאמינות גרועה בהרבה מאשר רכבים מקבילים בשנתון...בסך הכל כיום בשוק רכבי השטח המשומשים, דיסקברי בנזין בשנתונים 94 עד 98 הוא התמורה הטובה ביותר לכסף
מאיר רוטברג
29-11-09, 16:28
איזה דה ז'ה וו ! ענק !
לפני כך וכך שנים נתתי לך בראש - שלא תעיז לקנות את ערימת החרא החלוד ההוא ואתה לא הקשבת. אז וויתרת על הטיול לדרום אמריקה ... שברת חסכונות... לקחת הלוואות... אבל מה זה נהנית !!! נראה לי שאתה לא מתחרט על זה היום.
אז עצתי לך היום - לך על זה !!!
עזוב אותך מלקנות בית, להתמסד, להתחתן לחסוך כסף, זה סטנדרטי מדי ... קנה דיסקברי בנזין.
בעוד עשר שנים (שנחיה.) קבענו כאן, באותו פורום, באותה שעה - אתה שואל " מה אתם אומרים על קניית ריינג' ספורט 2007 ? זה ממש זול יחסית " ואנחנו עונים ...
ענק וממצה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.