התחברות

צפייה בגרסה מלאה : נשבר בולם OME

Jacob80
06-12-09, 11:59
אתמול בטיול נשבר לי בולם קדמי. נקודת השבירה היא ההברגה העליונה (זו שנכנסת לתא מנוע)

יש לי שתי שאלות:
1.האם ניתן באיזהשהוא אופן לרתך את פין ההברגה מחדש או שאין סיכוי שהוא יהיה חזק מספיק בריתוך?
2.איפה קונים חדש? מבירור שטחי (טלפון לעידו ולגתוס) הם מדברים על מחיר של 1500 ש"ח לבולם אחד !!

הבולם אגב, בולם גז מסוג OME NITRO CHARGE

talhe
06-12-09, 14:19
לגבי השאלה השנייה,

http://www.quadratec.com/products/product_search.php?mn=Old+Man+Emu&cn=Jeep+Shocks&c=126&sv=1100

eysham
06-12-09, 16:32
קובי,

קודם כל תמונה שנבין בדיוק מה ואיך ואיפה נשבר.

מעבר לזה, אני לא יודע אם יש סיבה למה אי אפשר, נחכה ל"חכמי השבט" שיאמרו את דברם
בכל מקרה, אם זה אפשרי לרתך תקפיץ לי אותו.

איל

לביא
06-12-09, 17:37
קרה לי מקרה זהה עם בולם של PROCOMP MX6. בוצע ריתוך שאומנם שרד יפה, אבל כנראה שהחום המיס את האטמים והשמן כולו נזל החוצה לאחר זמן מה. אם אתה מרתך - תבדוק אם ניתן לפרק את הבולם לפני הריתוך.

sos4u
06-12-09, 17:44
קובי היי

תמונות יעזרו בהחלט.
קרה לי בעבר בפג'רו שנתלש הפין העליון [עם ההברגה] עקב תכנון לא נכון ובולם קצר מדי.
ריתוך של בורג מאסיבי פתר את הבעיה לחלוטין. לדעתי נוסע ככה עד היום ...

אכן צריך להקפיד לרתך "בעדינות" ע"מ שלא להרתיח את המרותך ...
מתוך סקרנות - איזה בולם זה שעולה 1500 ש"ח ?!
כש MX-6 עולה כ 100$ בחו"ל בלי לחפש דילים ....

בהצלחה

אייל67
06-12-09, 18:03
קובי שלום,

אם בכל זאת תחליט לרכוש בארץ, נסה את עידן מ- e-shetach.co.il (חבר כאן בפורום) שבשעתו אמר לי כי יכול להתחייב שהוא הזול בארץ (דובר על בולם הגה של OME אך אני מניח שאין הבדל לעניין זה), ובכלל נותן שירות מצויין וגם "משלנו".

אייל

arnonshoshani
06-12-09, 20:57
קובי שלום
עם הבולם אצלך מותקן כאשר החלק עם השמן כלפי מעלה (אליו מחובר הפין) אש לא תוכל לרתך אותו.
עם המוט מחובר לפין אז ניתן.
בכל מקרה בולם בודד אינו עולה 1500 ש"ח אלא חצי מזה.
דבר איתי מחר ותקבל מחיר מדוייק. אנחנו גם מוכרים וגם מתקינים בולמים כאלו בכמויות בסדנא.

ארנון שושני
052-6991704

-->