התחברות

צפייה בגרסה מלאה : ניצלתי מניסיון גניבה

landY
10-12-09, 21:52
היום בילינו כשעה ב"קניון הזהב" בראשל"צ. כשחזרתי לרכב, גיליתי כי האזעקה מנוטרלת ויש מפתח שבור בסוויצ'.
לא יודע מה עצר את הגנב... אבל למזלו הוא לא היה שם כשהגעתי.
מדובר בשעות הערב המוקדמות (סביבות 19:00) לידיעתכם.

GodsFather
10-12-09, 23:07
מקום ידוע בגניבות

גנבו לכמה חברים שלי רכבים, אמנם פרטיים , אבל גנבו.

הייתה גם פעם אחת שעקבו אחרי הרכב לביתו בגבעתיים, פרצו אליו וגנבו מערכת סטריאו יקרה (הרכב היה די גרוע)

יש מצב שיש שם מצלמות אבטחה כיום ? אולי שווה לבדוק ?

דרור ברלי
10-12-09, 23:40
חניון גדול, קרוב מאוד לצירי בריחה ראשיים. ידוע כאתר פעילות של פורצים וגנבים כבר שנים על שנים.
בקצוות שלו, שרחוקות יחסית מהקניון, קל מאוד לפרוץ ולגנוב בלי שאף אחד יראה או יחשוד.

landY
11-12-09, 00:11
מצאתי חניה קרובה יחסית לשער, נניח שורה עשירית ממול השומר.

לשם אני לא חוזר.

גיא
11-12-09, 00:21
זה מזכיר לי ....

אני כבר מעל עשר שנים לא הולך למלון בים המלח.

ידוע לי שגונבים שם רכבי שטח בחניות.

במקום לדאוג מה יהיה אולי עוד 50 שנה עם ההתחממות .. צריך לדאוג עכשיו מה יהיה מחר.

landrover
11-12-09, 11:24
מזל מזל מזל !!!

אולי בגלל שנישבר להם המפתח בסוויץ' לא היה להם כח להתעסק עם זה ...

אמיר.

nirs
11-12-09, 15:00
אומנם בעייתי, אבל כל מי שרכבו יקר לו צריך להמנע מהשארתו בחניונים גדולים דוגמאת תחנות רכבת וקניונים.
למקומות דוגמת "קניון הזהב" אני מגיע רק עם רכב ליסינג.

MR BIG
11-12-09, 16:36
טוב....- כמה דברים :

1) יניב, אני הרבה יותר משמח שהם נכשלו. באמת מזל...ואני שמח שניצלת.
2) יסלחו לי מנהלי הפורום, אני יודע שזה לא הסגנון פה אבל...- שימותו הגנבים! פשוט להרוג אחד אחד!!
3) אמרתי את זה בעבר ואגיד זאת שוב : חבר'ה , אם אתם יודעים על עוד מקומות ידועים לשמצה מבחינת גניבות אז תשתפו! קדימה...שלא נהיה חכמים בדיעבד...בואו נעזור לעצמנו ונימנע מהגעה למקומות בעייתיים שכאלה. שיתוף מידע יכול להציל את הרכבים שלנו. לתשומת ליבכם.

4) אין מה לעשות, אבל צריך להבין ולהפנים שהמציאות לגביי דיפנדרים השתנתה. הרכב גניב בטירוף וזו עובדה שצריך להתמודד איתה. כחלק מקבלת המציאות החדשה היא ההבנה התפיסתית שלנו כבעלי רכבים גניבים שאי אפשר ליסוע איתם לכל מקום. כן, אבסורדי, אבל ככה זה. אי אפשר להשאיר את הרכב בכל מקום....לא בחניוני רכבת ולא בקניונים ולא באיקאה ולא בעוד הרבה מקומות. ככה היה גם בתחילת שנות 2000 עם המיצובישי מגנום, היה לך רכב מדהים..שאי אפשר ליסוע איתו לקולנוע ולא לקניון ולא לשום מקום...
אין ברירה אלא לשנות את התפיסה ואת אורח החיים בהתאם למציאות. עצוב ככל שזה יהיה....

שלא נדע מצרות....

jimny4me
13-12-09, 14:45
שונא את זה שונא את זה שונא!!!!!!!!!!

כזה חמוד הג'יפ שלי,לאכפת לי מדלק לכפת לי שקר! מת לעשות איתו הכל

ואי אפשר !

:cry:

yariv79
28-09-13, 20:03
אחרי שגנבו לי את ההילקס מקניון M הדרך הבנתי שגם שם גונבים כמעט כל יום.בעיקר רכבי 4X4. שם אם למשטרה הזבלה שלנו היה אכפת מארב קטן היה פותר אותנו. אותו הדבר נכון לכל המקומות שתמיד גונבים בהם.

zviki
28-09-13, 20:39
חניוני בתי חולים[אוכלוסיה מעורבת],כנ"ל חניוני שווקים, כל חניון שבו הרכב מוסתר בין 2 כלי רכב. לא חסר מאיפה לגנוב.אישית- לא נותן אמון באמצעים אלקטרוניים.
ניתוקי חשמל,שרשראות כבדות ומנעולי רתק,ברזלים,סנדלים,כבלי פלדה ועוד ברזלים ועוד שרשראות ועוד כבלים-מה שהופך את חווית הקנייה לסיוט אבל אין ברירה.

gradar
29-09-13, 11:19
כמו שכתבו מקום ידוע ומועד לפורענות.
ו"כרגיל" כולם יודעים ואף אחד לא עושה כלום...

ד ו ר ו ן
29-09-13, 18:02
צומת כנות, החניון הציבורי שצמוד לאולם האירועים ״חצר המלכה״.

יותר מרכב אחד של אנשים שאני מכיר, באמצע היום.

landY
29-09-13, 20:55
השרשור הזה עלה לפני כ-4 שנים :)

ד ו ר ו ן
29-09-13, 21:25
מה שעצוב שהוא עדיין רלוונטי.

נמרוד
29-09-13, 21:45
השרשור הזה עלה לפני כ-4 שנים :)

וזה עוד היה לנדרובר. זה לא אתה שניצלת, זה הגנב שניצל.

אמיר ב.א
29-09-13, 22:22
מה שהיה רלוונטי לפני 4 שנים עדיין רלוונטי בנושא הזה.

אני מוסיף את חניון הרכבת בחיפה ואת חניון הרכבת בבנימינה ,

לא להשאיר שם רכבים ...

-->