צפייה בגרסה מלאה : מתפרות ברזנט - עדכון תקופתי
snirjeepdreamer
23-12-09, 14:06
חברים,
היות ותמיד ישנם חלק מאיתנו שזקוקים לברזנט חדש,
והיות ולאור בדיקתי האחרונה השרשורים האחרונים קצת אינם עדכנים
מכל מיני סיבות..
אשמח אם נרענן את מאגר המידע הזה שחשוב לכולם.
אתם מוזמנים להעלות את המלצותיכם לאור הניסיון שלכם עם אותה מתפרה.
על מנת לשמור על רלוונטיות המידע אנא העלו רשמים רק מי שתפר ברזנט בשנה וחצי האחרונות ולא לפני.
מקווה שנוכל להגיע למאגר של מתפרות איכותיות ולחסוך מהבאים אחרינו את עגמת הנפש
של עבודת החובבנים..
אמנם אני עדיין לפני הברזנט לסופה אבל:
פעלתון באור עקיבא - תפרו לי כבר כמה דברים לפי מידה ועשו עבודה מצויינת (ברזנט ורשת לעבודה מאומצת בסביבה "עויינת" - מי ים, לחצים ומתחים).
מפרשי קדר במכמורת - תופר גם ברזנטים באיכות גבוהה. בקרוב יתקן את שלי, כולל חלונות בדלתות שהברזנט תפור על המסגרת ואף אחד אחר לא יכול לתפור.
אהלן,
נועם ריפודים בת"א - לא להתקרב אפילו לא עם עט לייזר - חרא עבודה וחרא שירות.
המרחיב באיזור התעשייה חולון - להתקרב ובכיף - -מחירים סבבה, אחלה עבודה ושירות.
איתי.
מצטרף להמלצה על מרחיב בחולון.
אני גם מרוצה מהברזנט המקורי של תע"ר (היצרן: "אחידטקס"). עשוי משמשונית, לא הברזנט הכי יפיוף בעולם, אבל עמיד וחזק מאוד.
ובנוסף - "רוקי"ברחובות מביא ברזנטים אמריקאיים שמתאימים לכל סוגי הבודים של סופות ו-CJ ישראליים (קצרים וארוכים). לא מכיר את המקום הזה באופן אישי ואני לא יודע איך השירות שלהם, אבל לטעמי אין בכלל מה להשוות את האיכות, האטימות והאסטתיקה של מוצר אמריקאי מייצור סדרתי לברזנטים המאולתרים בתפירה מקומית. לטעמי האישי, עבור מי שאין לו ברזנט בכלל וצריך לרכוש (לא לתקן משהו קיים או להלביש ברזנט ברזנט שיתאים לקונסטרוקציה לא מזוהה קיימת) גם הפער במחירים לא מצדיק התפשרות.
ItayWitzer
25-04-10, 12:50
אהלן,
נועם ריפודים בת"א - לא להתקרב אפילו לא עם עט לייזר - חרא עבודה וחרא שירות.
איתי.
הוא נסגר לפני מספר חודשים, אולי כי הברחת לו את כל הלקוחות ;)
הייתי היום ברח' סלמה פינת הרצל, יש שם כמה מתפרות ברזנטים. הקטע הוא שאי אפשר להעמיד את האוטו בנוח, לקחת מידות ולתכנן.
אחפש מקום אחר.
הוא נסגר לפני מספר חודשים, אולי כי הברחת לו את כל הלקוחות ;)
.
אם כך, עבודתי הסתיימה.....:p
איתי.
ממליץ על race car ביצחק שדה.
הגעתי אליו בטעות כשהייתי בדרך ל"נועם ריפודים" ומצאתי בעל מקצוע הוגן שאוהב ומכבד את המקצוע שלו.
אומנם עשיתי רק תיקון קטן יחסית אבל התרשמתי מהגישה שלו.
שאלתי אותו אם יש עוד דברים שכדאי לעשות, אם כבר האוטו אצלו (לדוגמא- להחליף חלון מעט דהוי) הוא בדק את כל הברזנט ואמר לי שלדעתו זה מיותר, ושהברזנט במצב מצוין.
ליאור
מישהו היה פעם בברום בפתח תקווה? הקירבה למקום העבודה מפתה אותי אבל לא בא לי לנסות על עצמי לאחר שכבר נכבתי אצל שני בעלי מקצוע בתחום. אני בכלל בעד לעגן את השירשור.
עקב צורך בסגירה עליונה מברזנט,
מעלה את השרשור, אז עדכון מצב, אזור המרכז
אשמח להמלצות
תודה מראש
יש את הכל לים בחיפה שנותנים שירות טוב גם בהזמנה מרחוק. מניסיון אישי.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.