צפייה בגרסה מלאה : סמוראי נלקח עד הקצה (שאלות על התמודדות עם ריג'קטים של מוסך)
שלום לכולם, אני מחזיק סמוראי כבר כמעט שנה. בשלושת החודשים האחרונים הוא עבד איתי מאד קשה. מנסיעות כביש מהמרכז לרמת הגולן, דרך ימי שבת ברמות מנשה- הר חורשן ועד ל4 טיולי שטח לנגב- מתוכו אחד לשיטפונות בצין (תמונות יעלו בקרוב- שווה לראות), בכל אופן סה"כ הוא עמד יפה בכל האתגרים. עד ש.. אתמול החלו דפיקות מהסרן האחורי, הבחנתי בנזילה מצינור דק שמתחבר לגלגל, בהמשך בדקתי וגיליתי נזילות מכל מקום אפשר. מנוע, גיר, דפרנציאל. בנוסף הקלאצ' נהייה קשה מאד, וההילוכים עושים בעיות..
אז- לקחתילמוסך, והנה חשכו עניי. מסתבר שיש תקלות ,המון..
כמה עובדות מקדימות:
אני היחיד שנוהג על הרכב. הנהיגה עליו עדינה ומחושבת.
הגיפ לא קיבל מכה אחת בכל הזמן הזה.
כל הנזילות חדשות מהשבוע
בחמישי הרכב היה במוסך
אז כנראה שאני לפני פרוייקט שיפוץ.
אז זה מ שהמוסך אמר-
ברקסים ספוגים בשמן.
צינורות ברקסים סדוקים.
נזילה מהגיר והבאקסאפ.
מיסב אחורי שמאלי מת.
אני מניח שהיו עוד כמה דברים, היום אני יאסוף את הרכב מהמוסך ואברר את הפרטים.
העזרה שאני צריך היא הסברים על החלקים, מהו באקסאפ (לא משוכנע שכך רושמים) ?
כמה ז אמור לעלות?
משהו באיזור פרדס חנה שיכול לטפל ברכב?
אילוץ נוסף הוא שאני בצבא, כך שיש לי מעט זמן לטיפולים. בנוסף הידע שלי במכונאות אפסי. בקיצור, אני צריך עזרה. ידע, עלויות המלצות.
תודה
snirjeepdreamer
24-12-09, 13:46
קודם כל אני מניח שאתה מבין כעת שלהנאה יש מחיר !
בכל מקרה, אין לי איך לעזור לך מבחינת מושגים
אך אם אתה מחפש מישהו באיזור פרדס חנה גש למוסך אנדורו של ארנון מלאכי.
איש מקצוע מדהים, ישר והגון.
ארנון אדם נעים ומקצוען אמיתי ידוע בתחום. אני מאמין שהוא יוכל לתת לך אבחנה מדוייקת על
כל התקלות ולתת לך הערכת עלויות.
אני ממליץ לך לטפל אצלו, לא תתחרט ותוכל להיות בראש שקט שקיבלת את הטיפול הכי יסודי ומקצועי.
טל' 057-7404575
גם אני, כמו קודמי וכמי שמטפל אצל ארנון כבר 10 שנים (אני גר במודיעין ונוסע עד אליו...) ממליץ על ארנון.
הגון, ישר ומקצועי ביותר.
אני מבטיח שתמצע יותר זולים מארנון אבל על המקצועיות והיושר אני מוכן להיות ערב.
סביון
GodsFather
24-12-09, 15:10
תשמע, כל מה שרשמת זה לא ברדק גדול בכלל וגם לא סיפור יקר לעבודה עצמית (הכל יחסי כמובן).
יש כאן מדריכים רבים שנוגעים לרוב החלקים הפגומים אצלך, בנוסף יש ספר רכב להורדה חינם באתר ואתה מסודר.
חברים צפוניים יש לא מעט שישמחו לשים איתך כתף/יד/לום וכד'.
אם בכל זאת אתה מתעקש ללכת למוסך, מצטרף לשבחים על ארנון.
עלויות משוערות -
מיסב גלגל - כ150 ש"ח + 50 על טבעת אבטחה + 10 על מחזיר שמן. (עיגלתי מחירים). לרוב כשאחד הולך, גם הצד השני הולך. אם שנה שלמה הרכב אצלך ועכשיו קיבלת את השוק, כנראה שהשני גם בדרכו למות, אז תכפיל את ההצעה ואל תיקח סיכונים בעניין הזה.
סנדלים לברקסים - כ200 ש"ח לשני הצדדים לחליפי, כמעט פי 3 למקורי בחברה. צריך להוסיף כמה גרושים לחריטה של התוף לכל צד, עושים את שני הצדדים.
צנרת ברקס - כ100-150 ש"ח לחדש חלופי, לפי הביקורת שקיבלת, כנראה סדוקים כל ה3 , 1 אחורי ו2 קדמי.
שמנים לגיר/סרן/מנוע, גריז, שמן ברקס וסיליקון זה עוד כמה עשרות שקלים לכל אחד.
נזילה מהגיר - צריך לאבחן, זול זה לא יהיה כמו הסעיפים למעלה, אבל אולי זו רק הזעה ואפשר לחיות עם זה , כשמקפידים על מפלס השמן אחת לכמה שבועות/חודשים, בהתאם לשימוש.
נזילה מסרן אחורי (בקאקס בשפת העם, זה מה שנמצא בין שני הגלגלים, יש הסברים מפורטים בפורום על מה זה אומר וכד') - תלוי מהיכן, אם מהצד, אז זה המחז"ש שרשמתי למעלה וכבר קנית. אם מהביצה עצמה אז זה יכול להיות בבורג ריקון/מילוי של הסרן ואו בחיבור של ה"חבר השלישי" לסרן. במקרה האחרון מדובר בסיליקון בלבד, במקרה של הבורג צריך לראות את חומרת המצב בעין.
קיצר, השד לא נורא.
שאל עוד שאלות, ממליץ לך לחפש בפורום וגם לעבור על סיפריית המדריכים של סוזוקי בדף הבית של הפורום.
אני בטוח שגם ליאור ישמח לעזור לך. המוסך שלו בערך רבע שעה מפרדס חנה והוא מתמחה בסמוראי וג'ימני. אחלה בנאדם על כל המשתמע מכך. דבר איתו 0503303630
תודה רבה על ההמלצות והעזרה. נשמע מרגיע. כנארה שאני אנצל את הסופ"ש כדי לעבור על החומור באתר, אחרי זה נראה אם מוסך או לבד.
ראובן ניסן
25-12-09, 10:44
תשמע, כל מה שרשמת זה לא ברדק גדול בכלל וגם לא סיפור יקר לעבודה עצמית (הכל יחסי כמובן).
יש כאן מדריכים רבים שנוגעים לרוב החלקים הפגומים אצלך, בנוסף יש ספר רכב להורדה חינם באתר ואתה מסודר.
חברים צפוניים יש לא מעט שישמחו לשים איתך כתף/יד/לום וכד'.
אם בכל זאת אתה מתעקש ללכת למוסך, מצטרף לשבחים על ארנון.
עלויות משוערות -
מיסב גלגל - כ150 ש"ח + 50 על טבעת אבטחה + 10 על מחזיר שמן. (עיגלתי מחירים). לרוב כשאחד הולך, גם הצד השני הולך. אם שנה שלמה הרכב אצלך ועכשיו קיבלת את השוק, כנראה שהשני גם בדרכו למות, אז תכפיל את ההצעה ואל תיקח סיכונים בעניין הזה.
סנדלים לברקסים - כ200 ש"ח לשני הצדדים לחליפי, כמעט פי 3 למקורי בחברה. צריך להוסיף כמה גרושים לחריטה של התוף לכל צד, עושים את שני הצדדים.
צנרת ברקס - כ100-150 ש"ח לחדש חלופי, לפי הביקורת שקיבלת, כנראה סדוקים כל ה3 , 1 אחורי ו2 קדמי.
שמנים לגיר/סרן/מנוע, גריז, שמן ברקס וסיליקון זה עוד כמה עשרות שקלים לכל אחד.
נזילה מהגיר - צריך לאבחן, זול זה לא יהיה כמו הסעיפים למעלה, אבל אולי זו רק הזעה ואפשר לחיות עם זה , כשמקפידים על מפלס השמן אחת לכמה שבועות/חודשים, בהתאם לשימוש.
נזילה מסרן אחורי (בקאקס בשפת העם, זה מה שנמצא בין שני הגלגלים, יש הסברים מפורטים בפורום על מה זה אומר וכד') - תלוי מהיכן, אם מהצד, אז זה המחז"ש שרשמתי למעלה וכבר קנית. אם מהביצה עצמה אז זה יכול להיות בבורג ריקון/מילוי של הסרן ואו בחיבור של ה"חבר השלישי" לסרן. במקרה האחרון מדובר בסיליקון בלבד, במקרה של הבורג צריך לראות את חומרת המצב בעין.
קיצר, השד לא נורא.
שאל עוד שאלות, ממליץ לך לחפש בפורום וגם לעבור על סיפריית המדריכים של סוזוקי בדף הבית של הפורום.
חן חן על התשובה... אני בעד!
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.