PDA

צפייה בגרסה מלאה : אודה על סיוע במידע טכני לתקלה בג'יפ טיריוס 1998

tamirgdn
01-01-10, 17:03
הי יש לנו דייהטסו טיריוס 1998 לאחרונה יש רעשים והרכב לא סוחב וכאשר הרכב מאיט דוגמא מגיע לכיכר נשרף הפיוז ברכב של המעגל שבו קיים המחשב והרכב דומם
לאחר החלפת נתיך ממשיכים בנסיעה והכל עובד....
נבדק הרכב אצל 2 חשמלאים ואין תקלה הם הרימו ידיים.........

מה יכולה להיות התקלה ??
תנו לפחות כיוון !!

החשמלאי האחרון שוקל להרכיב נתיך חצי אוטומט על שהקצר אוליי יהיה קבוע ואז ידע מהו המעגל המקצר ??????????????

בקיצור הצילו !!!!!!!!!!!!!!!

בתודה תמיר

גיא
01-01-10, 20:39
אמנם טריוס זה לא ג'יפ אפילו לא רכב שטח .. אבל זה קשור :)

בחברה הייתם כבר ?

דברים כאלו כדאי לבדוק במוסך רשת, יש להם ציוד מחשבים שיכול לעזור להבין מה הבעיה.

-- במחשבה שניה, חפשתם חוטי חשמל שמתדלדלים מתחת לאוטו באיזו פינה ? כשנותנים ברקס החוט מטלטל קדימה ומקצר למשהו ? ...

tallevi
09-01-10, 12:02
פניות מהסוג הזה ממש מעלות לי את הנרבים.
בא לפה דליטנט שכנראה אין לא מושג בתחום,כמובן בפאניקה והיסטריה ומבקש עזרה.
אין לי בעיה לנסות לעזור ואני יודע שרובכם גם,אבל מרגיזה אותי ההרגשה שאנחנו צריכים לעזור ולהציע פעולות בדיקה כאלו ואחרות למישהו שלא מסוגל לבצע עשירית ממה שנציע,וכנראה שגם כנראה שלא יבין על מה אנחנו מדברים!
בנאדם שלא פתח מכסה מנוע ,הוריד גלגל או נשכב מתחת לאוטו ועשה אי-אלו פעולות לבדיקה ולכלך את הידיים קצת לפני שהוא צועק פה הצילו ,למה שאני יתאמץ בשבילו?!
הכי מרגיז שהם גם נעלמים באותה מהירות שהם מופיעים,מבלי לעדכן מה היתה הבעיה מה הפתרון עלויות התיקון ועוד מידע שיכול לעזור גם לאחרים!(זאת המטרה,לא?!).

טל.:mad:

eran4x4
09-01-10, 13:07
מקווה ששמה שמביא אותך לחפשאת הבעיה זה לא רק שהרכב נתקע עם פיוז שרוף ולא עובד....

תבדוק תושבות מנוע וכדומה - אולי תזוזה של המנוע בבלימה מיצרת קצר?
אולי באד החישנים?
מה מיצר את הרעש?
סוג הרעש?

תיאור מדויק של תופעות נוספות אולי יתן רמזים נוסספים

מה מצב מערכת החשמל של הרכב?
מה המצב המכני של הרכב?

EREZ.B
10-01-10, 07:44
פניות מהסוג הזה ממש מעלות לי את הנרבים.
בא לפה דליטנט שכנראה אין לא מושג בתחום,כמובן בפאניקה והיסטריה ומבקש עזרה.
אין לי בעיה לנסות לעזור ואני יודע שרובכם גם,אבל מרגיזה אותי ההרגשה שאנחנו צריכים לעזור ולהציע פעולות בדיקה כאלו ואחרות למישהו שלא מסוגל לבצע עשירית ממה שנציע,וכנראה שגם כנראה שלא יבין על מה אנחנו מדברים!
בנאדם שלא פתח מכסה מנוע ,הוריד גלגל או נשכב מתחת לאוטו ועשה אי-אלו פעולות לבדיקה ולכלך את הידיים קצת לפני שהוא צועק פה הצילו ,למה שאני יתאמץ בשבילו?!
הכי מרגיז שהם גם נעלמים באותה מהירות שהם מופיעים,מבלי לעדכן מה היתה הבעיה מה הפתרון עלויות התיקון ועוד מידע שיכול לעזור גם לאחרים!(זאת המטרה,לא?!).

טל.:mad:
אחיי בוקר טוב.
מה קורה לכם הבן אדם מבקש עזרה אחרי שהיה במוסכים ולא גילו מה הבעיה תראה איך הוא תופס ממכם.מה קרה לעזרה, כולנו אחים וצריכים לעזור אחד לשני אם אתה לא רוצה להתאמץ בשבילו אתה לא חייב.{העולם בומרנג}לבוא ולהצהיר קבל עם ועדה זה לא יפה.
המון אנשים קוראים ולומדים ממה שכתוב בפורומים האלה אז צריך לשכול טוב טוב מה כותבים.
אחי קבל זאת באהבה.ארז.

גיא
10-01-10, 09:16
הבעיה היא שאחרי ששאל, נעלם.

אם הוא לא רציני, למה שאנחנו נהיה רציניים ?

talilim
11-01-10, 11:36
איזה התיחסות
תתביישו לכם

כן ג'יפ- לא ג'יפ
כן הגיב - לא הגיב

גם לי יש טריוס
וגם אני רציתי לשאול שאלה פשוטה ותמימה
ויכול להיות שאני לא מבינה במכונאות רכב כמוכם
אבל אני סומכת על הידע שלכם כג'יפאים
ורוצה לקבל רעיונות והצעות - למרות שאני לא מבינה כלום, טיפשה(כי אני נוסעת ברכב שהוא אינו ג'יפ בכלל) ומציקנית.

גועל נפש.
מי אתם בכלל חושבים שאתם?

בני אדם אתם לא.

גיא
11-01-10, 11:43
לזרוק שאלות ולהעלם כשמחפשים המשך זה בסדר

להתרעם על זה זה לא בסדר ?

סדר העדיפויות שלך עקום גברת.

ואת גם חצופה.

talilim
11-01-10, 11:49
לא יעזור לך כלום
אתם ואני מתכוונת לאלה שענו כאן בצורה "נחמדה", לא לכל כלל אנשי הפורום חלילה, סנובים מגעילים, שכל מי שעלול להחשד באי השתיכות לעיליתה הג'יפאית , או לחלופין שיש לו טריוס, רחמנא לצל"ן,לא ראוי בעינכם ליחס אנושי.

על זה תתבישו
ואני לא חוצפנית בזה שאני מעיזה להביע את דעתי ורגשותי.
הבחור שביקש עזרה מכם היה מקבל אותה בכל לב אם היה לו סופה למשל.אז הוא היה"גבר" שראוי לתגובה.

דרך אגב
התגובה שלך לתגובה שלי היא התשובה בגוף השאלה.

אדון !

נדב42
11-01-10, 11:55
איזה התיחסות
תתביישו לכם

טוב, קודם כל תירגעי.

היתה פה גם התייחסות רצינית, ואם מישהו כתב שהוא לא אהב את השאלה אז גם זה לגיטימי ולא צריך להתעצבן על כולם ...
וגם אם ירדו קצת על הטריוס, הרי שהכל ברוח טובה. חשוב לשמור על החיוך גם אם קצת דרכו עלייך או על יקירייך ... :p:p:p

ולעניין השאלה המקורית:

לא ציינת איזה מין רעש היה לך ועד כמה משמעותית הירידה בסחיבה.

המלצה למוסך מורשה טוב: מ.א.ש ברחוב הברזל בת"א - דבר עם ששון (ומסור לו ד"ש חמה - היה לי פעם טריוס 98 ואח"כ גם שרייד וטיפלתי רק אצלו)

נדב.

talilim
11-01-10, 12:49
אני לא שאלתי כלום.
רק הגבתי על היצורים האלה שמסתובבים פה ומביישים את עצמם.

ותודה לך נדב
אני מאוד רגועה.

את הבעיות שיש לי עם הטריוס שלי אני אפתור במקום אחר.יותר ידידותי ויותר אנושי.

נדב42
11-01-10, 13:08
אני לא שאלתי כלום.

השאלה המקורית => השאלה של פותח השרשור

שמרי על החיוך :p

לתמיר:
אני רואה שאתה חדש פה וזוהי הודעתך הראשונה. ברוך הבא. כדי לקבל עזרה אתה צריך לתרום לנו יותר מידע על הבעייה, ולהיות נוכח בשרשור (למשל, אתה יכול להרשם לעדכונים בדוא"ל כאשר יש תגובה חדשה. אם אתה צריך עזרה באתר אתה יכול לשלוח לי הודעה פרטית - לחץ על הכינוי שלי מימין והאפשרות השנייה הינה משלוח הודעה פרטית)

פרסמת את השאלה שלך לפני 10 ימים, וקיבלת התייחסות רצינית מגיא עוד באותו היום, אבל נעלמת מאז ולא הגבת, לא נתת משוב על ההצעות של גיא, ומכאן הרושם שההתייחסות שלך אינה רצינית, או ששכחת בכלל מהשאלה פה בפורום, כך שאני יכול להבין גם את התחושה של האנשים פה...

בקיצור אחינו, אם אתה עוד כאן אז תתעורר והשמע קולך ...

נדב.

דרור ברלי
11-01-10, 13:50
תרגיעו. מהר תרגיעו.

משום מה, בזמן האחרון בעלי ג'יפונים נתקלים כאן בתגובות קצרות-רוח מהסוג שלא מקובל כאן גם אם מישהו שואל שאלות טכניות בענייני פרייבטים למהדרין.

מי שאין לו תשובה לשאלה של פותח השרשור, שלא יענה, ובטח שלא יהפוך את השרשור לקטטה ויגרום לנעילתו.
כן - יש גם כאלה שמבינים פחות. יש גם כאלה שלא יודעים לבחור את הרכב הנכון (לדעתכם). כן - כאלה שפיוז שרוף מכניס אותם להיסטריה. אפשר להסביר בלי להשתלח.

תנו קצת כבוד לעצמכם ולאחרים, גם אם הם לא מבינים גדולים כמוכם. הרי בשביל זה יש פורום - וגם אלה שפחות מסוקסים ופחות מבינים, יכולים לשאול שאלה ולקבל תשובה לעניין ובצורה מנומסת. את צורת ההתבטאות הצהובה תשאירו במקום ממנה באה, לא כאן.

-->