צפייה בגרסה מלאה : מאותתים ימין/שמאל הפסיקו לעבוד [90 TD5]
לעומת זאת 4 מאותתים עובדים יפה שמפעיל כפתור משולש אזהרה.
(ההנחה שלי ש) זה מצמצם את האלמטים הבאים:
פיוזים, הממסר/טיימר המתקתק של הדלק/כבה.
משאיר את אופציה של: ידית האיתות? חיווט?
האם מישהו מחכמי הפורום נתקל בתופעה כזו?
תודה מראש.
מניסיון שלי - ידית איתות ...
אמיר.
זה התרשים החיווט של לנד-רובר (הוספתי כיתוב בעיברית) - וזה כל מה שמצאתי. האם יש תרשימים נוספים של מבנה הידית? כלומר איזה חוט/צבע מגיע לכל חיבור עליה? פירוק והרכבה?
זה התרשים החיווט של לנד-רובר (הוספתי כיתוב בעיברית) - וזה כל מה שמצאתי. האם יש תרשימים נוספים של מבנה הידית? כלומר איזה חוט/צבע מגיע לכל חיבור עליה? פירוק והרכבה?
גם לי זה קרה בעיה בידית
ידית חדשה עולה איזה 600 שקל
אם אתה גר באזור המרכז יש חשמלאי באריאל שיפתור לך את הבעיה בגרושים
0523307591
זה הטלפון שלו
בדיסקו יש פיוזים שונים לאיתות ימין/שמאל ולהפעלת 4 איתותים בחירום.
לא יודע אם זה המצב גם בדיפנדר, אבל שווה לבדוק / להחליף את הפיוז של האיתות (ושוב, שים לב שיש כמה כאלו).
הבעייה נפתרה -
הלכתי לשכן, שיש לו משאית להשאיל בוקסה (לא מצאתי בארגז בוקסה לאום ההגה), והוא אמר לי: "מה ידית? זה בטח פיוז" - הראיתי לו ש-4 המאותתים עובדים יחד שאני מפעיל מתג משולש אזהרה. הקיצר, הוא חזר והציע שאבדוק את הפיוזים. פתחתי את קופסת הפיוזים ליד מוט ההילוכים לחצתי את כולם פנימה עוד קצת ..וידית האיתות חזרה לתפקד.
;-) ד"א: אצל ג'קי, ידית איתות חדשה 300ש"ח (לפני מע"מ).
עד עכשיו אני לא מבין איך זה פתר את הבעייה, כי לא מצאתי בשרטוט החשמלי של הרכב (צירפתי אותו כתמונה בהודעה הקודמת) מעגל חשמלי שמכיל פיוז וקשור רק לידית האיתות. כאמור 4 המאותתים הבהבו תקין שהפעלתי מתג משולש אזהרה.
בפעם הבאה שתהיה לך בעית חשמל -תדע לגשת מייד לקופסת הפיוזים .ד"א זה זמן טוב ללכת ולקנות ספריי מגעים ...
הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה וכבר השתגעתי...
כמעט והזמנתי חלק מחו"ל (ד"א כ 25 פאונד כולל משלוח) ובסוף עליתי על אותה בעיה - חופש בפיוז.
גם בדיפנדר שלי (שנת 97 קצר) פתאום באמצע נסיעה הלכו לי האורות ומתברר שיש לי חופש בידית איתות,וקצר במתג אורות.מחפש ידית ומתג משומשים למכירה .ודרך אגב אל תנסו לפתור את זה בבית ,יש שם יותר מדי קפיצים, כדוריות ,ועוד סלט של חלקים ממש ממש קטנים.
אלו הפיוזים לאיתותים . התיבה שחוקה והנעליים שלתוכן הפיוז נכנס זזות בחופשיות וגם התרחבו
למרות הזמן שעבר ולמען הדורות הבאים - עידכון נוסף: הבעייה הייתה במתג איתות האזהרה.
בדוק ב- 100%. במצב של "אורות אזהרה כבויים = לא מהבהבים", אם הייתי מפעיל לחץ על המתג פנימה במקום מעלה-מטה, המאותתים התחילו לעבוד הייתי משחרר את הלחץ היו נכבים. אז ככה: אל המתג מתחברת צמת 6 חוטי-חשמל באמצעות מחבר בסיס + 2 חוטים בדידים: אחד מכל צד של גוף המפסק. גוף המפסק עצמו מורכב מ-2 חציים שנלחצים אחד כלפי השני ונתפסים באמצעות שן בכל צד. אחת השיניים הייתה שבורה והוא קצת "נפתח" בצד אחד. הדבקה באפוקסי של המתג במצב שהצמדתי את 2 החלקים זה לזה עזרה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.