PDA

צפייה בגרסה מלאה : בעייה שמשאבת דלק -דייהו סופר רייסר

din112112
03-01-10, 15:08
שלוםם..
לפני כמה ימים הייתה לי בעיה עם האימבולייזר וקראתי למישהו שינתק לי אותה,הוא ניתק לי אותה וכנראה אהיה בום אחד גדולני לא בטוח שהוא חתך בטעות גם את מה שקשור לרדיאטור ולמאוורר וכתוצאה מזה חום המנוע עלה ולא שמתי לב עד שיצא מלא עשן, פתחתי את מכסה המנוע ומרוב לחץ הרדיאטור התפוצץ והיה בום גדול, ניסיתי להניע את הרכב ואני מגלה שאין רעש של המשאבת דלק ,יכול להיות שבגלל הפיצוץ נוצר איזשהו קצר במערכת החשמל או בחלקים אחרים שגרמו למשאבת הדלק לא לפעול?
תודה לעוניםם ..!!

snirjeepdreamer
03-01-10, 16:48
ידידי,
אתה מתאר פה משהו לא ברור בכלל. וכאחד שהיה לו רכב זהה והכיר כל מ"מ בו ברמה המכנית אני רק יכול להגיד לך שכאשר משהו אחד מתקלקל ברכב הזה כל השאר מגיעים אחריו.
משהו דומה לקריסת מערכות כללית.
בכל מקרה, אם אכן עלה חום המנוע ואיך אומרים "הלך לך המנוע", במחיר בו תתקן את הנזק + החלפת רדיאטור חדש, משאבת דלק, עבודה וכיוצ"ב תגיע לשווי הרכב (במחירון 7K בפועל בשוק נמכר 5-6 ).
אז כל מה שנותר לי הוא להשתתף בצערך.
בהצלחה

tallevi
14-01-10, 20:07
שלוםם..
לפני כמה ימים הייתה לי בעיה עם האימבולייזר וקראתי למישהו שינתק לי אותה,הוא ניתק לי אותה וכנראה אהיה בום אחד גדולני לא בטוח שהוא חתך בטעות גם את מה שקשור לרדיאטור ולמאוורר וכתוצאה מזה חום המנוע עלה ולא שמתי לב עד שיצא מלא עשן, פתחתי את מכסה המנוע ומרוב לחץ הרדיאטור התפוצץ והיה בום גדול, ניסיתי להניע את הרכב ואני מגלה שאין רעש של המשאבת דלק ,יכול להיות שבגלל הפיצוץ נוצר איזשהו קצר במערכת החשמל או בחלקים אחרים שגרמו למשאבת הדלק לא לפעול?
תודה לעוניםם ..!!

מזכיר לי מערכון סאטירי שעשו על עדים לאחר פיגוע...:lol:

וברצינות...,עם כל ה"בומים" האלה מה שמדאיג אותך זאת המשאבת דלק ?!

גש למוסך רציני שיבדוק את כל העסק,שיתחיל מאפס ויבדוק את כל המערכות.
לא מחייב שהלך המנוע אבל גם זה ייתכן.

טל.

-->