צפייה בגרסה מלאה : צמיג ישיר פ"ת - לא הגונים
ביום שישי הלכתי לקנות 4 צמיגי שטח מלא מקסיס, התקשרתי לצמיג ישיר ושאלתי אם יש להם במלאי, גיא ענה לי שנשאר סט אחד והעלות היא 450. הגעתי לצמיג ישיר, הצמיגים הוחלפו ואז גיא ביקש 470, אמרתי לו שהוא אמר לי בטלפון 450, והוא ענה, בצורה מאוד מאוד לא הגונה, שהוא התכוון לדגם אחר (למרות שהיה לו רק דגם אחד כשהתקשרתי...) - המלצתי החמה היא לשמור מרחק.
יש לי תחושה לא נוחה לקרוא את ההודעה שלך - הצטרפת לאתר הזה והצהוב רק אתמול על מנת להתלונן על צמיג ישיר - אותה הודעה זהה בשני האתרים ?????
עניתי לך, לי היה נסיון טוב איתם, במחיר ובתאריך הייצור.
אודי
אז אני אכתוב שהדבר הזה הוא קונסיסטנטי אצלהם, זה קרה מספר פעמים בעבר ובטח עוד יקרה מספר פעמים בעתיד.
הם גררו אותי בשקר מחיפה.
הבחור הזה, גיא. הוא שקרן. פשוט ככה.
אצלי כנ"ל לפני שנתיים הגעתי מחיפה כדי לשמוע שהדגם ששאלתי אותו שעה קודם בדיוק ניגמר במלאי , ועכשיו עולה קצת יותר.
הצמיגים החזיקו 20 אלף ק"מ - קניה ממש לא מוצלחת.
זול אבל לא ממש אמין.
אמיר.
גם לא זול, כי אתה נוסע לתל אביב סתם, אחרי זה אתה קונה צמיגים יותר יקרים ממה שהתכוונת ובסוף אתה מחליף שוב אחרי פחות זמן ממה שתיכננת ...
בזמנו גם אני שילמתי יותר ממה שהתכוונתי, היו רק 3 מהדגם שהזמנתי מראש וחיכיתי כמה שעות להגעת הרביעי.
אני לא בטוח שזו הייתה חווית קניה חיובית
אתם רוצים במילים אחרות לומר ש"רק עשירים יכולים להרשות לעצמם לקנות דברים זולים" ?
למחיר אצל צמיג ישיר יש "מחיר". או שזה תוספת של 20 שקלים לצמיג כמו שהוא השחיל כאן אנשים, או שהוא מתקין צמיגים ישנים (כמו שהוא עשה לי פעם אחת ולא חזרתי אליו יותר אף פעם).
לא חוזר אליו יותר לעולם.
בדרום ת"א ישנה פנצ'ריה, שבה קיבלתי הצאה הכי זולה. בדקתי ביותר מ - 10 מקומות, וגם ב"צמיג ישיר".
גם אותי הסיע מחיפה אחרי שדיברנו בטלפון אמר לי שהצמיגים הגיעו
נסעתי עד אליו במיוחד ואין צמיגים
חשבתי שזה רק אני
אולי יש לו משהו נגד חיפה
לא, לא רק מחיפה, גם על הדרומיים הם משתינים בקשת...
עירא
כמעט כמו כל דבר בחיים,
מה שזול, עולה ביוקר.
האידיוט הזה,גיא מצמיג ישיר בכלל לא שם לב מה הוא מדבר בטלפון או מה שמדברים אתו!!!
הייתי אצלם יום שישי שעבר להחליף לצמיגי שטח מקסיס,אחרי שיום קודם דיברתי אתו ואמרתי לו במפורש שהתשלום יתבצע באמצעות תלושי ישראכרט ואם זה בסדר מבחינתו.
בטלפון הוא אמר שאין שום בעיה.
לאחר שסיימו את העבודה נכנסתי לשלם ומתברר שהם לא מקבלים את התלושים האלה.
אמרתי לגיא שבטלפון הוא אמר שאין בעיה ועל סמך זה הגעתי אליו הוא ענה שהוא לא שמע שום דבר על התלושים והוא לא מוכן לקבל אותם.
הבנתי עם מי יש לי עסק,ואמרתי לו,לא רוצה לא צריך בבקשה תוריד את הצמיגים שהרכבת ותחזיר לי את הישנים.
הוא עוד פלט משהוא שאני ישלם לו על העבודה...אהה...אוקיי...כבר...
לסיכום:
צמיג ישיר הכי זולים ממה שאני בררתי ובררתי בעוד שישה מקומות במרכז.
העונש על המחיר הזול הוא יחס מזלזל ללקוחות ואמינות שווה לת - ת.(ראיתי גם איך הוא מתייחס לאחרים)
נראה לי שההצלחה העלתה להם שמה את השתן לראש.
אין שום סיבה פה לתת פה המלצות רק בגלל המחיר!
צריך לתת להם להתקרר קצת ולהתחיל לראות את הלקוחות ולא רק את הכסף.
נ.ב
שיהיה ברור,אין לי שום טענה על עצם העובדה שהוא לא היה מוכן לקבל את התלושים,אלא רק על העובדה שהוא לא כיבד את מה שהוא סגר איתי,גם אם הוא לא שם לב למה שנאמר,הרי הוא צריך להבין שאנשים על סמך שיחת הטלפון הזו עושים את תוכניותיהם,הגעה מרחוק,בזבוז זמן או אפילו ויתור על יום עבודה.
טל.
צמיג ישיר הכי זולים ממה שאני בררתי ובררתי בעוד שישה מקומות במרכז.
אני קיבלתי הצעה משמעותית יותר זולה מהם ביפו (על מקסיס 31')
אם אני זוכר נכון - 640 מול 600 (כולל מע"מ)
חבר שלי שגם החליף שם צמיגים, זכה בתיקון פנצ'ר חינם בגלל היותו לקוח קבוע.
מי שמעוניין בפרטים יכול לפנות אלי בה.פ.
למה הודעה פרטית ?
אם הם כאלו טובים לא כדאי לפרסם אותם ?
לתת קרדיט ולתת הזדמנות לאחרים להנות מהשרות הטוב ?
איזה מין גישה זאת לשמור בסוד דברים כאלו ?
למה הודעה פרטית ?
אם הם כאלו טובים לא כדאי לפרסם אותם ?
לתת קרדיט ולתת הזדמנות לאחרים להנות מהשרות הטוב ?
איזה מין גישה זאת לשמור בסוד דברים כאלו ?
מי אמר סוד?
"אחים חילו"
בצמוד למכון הדרום על דרך בן צבי
036833806
0545378617
P.S.
אין לי שום קשר לבית העסק פרט לקניית 2 סטים של צמיגים.
מי אמר סוד?
"אחים חילו"
בצמוד למכון הדרום על דרך בן צבי
036833806
0545378617
P.S.
אין לי שום קשר לבית העסק פרט לקניית 2 סטים של צמיגים.
חברים ערב טוב.אני שמח להצטרף להמלצה על האחים חילו .אנחנו ארבעה חברה קנינו דרכם סטים קומפלט לרכבים מחיר פצצה שרות מעולה ויחס הגון.{לדוגמא, סט 31 מלא מקסיס 2000ש"ח,כולל הרכבה איזון,תיקון פנצרים לשנה}גם לרכבים פרטים קניתי משם.
אני לא סוחר רכבים או משהוא פשוט שמח להמליץ על פנצריה הוגנת לחברים ומכרים.
נ,ב גם לי אין שום קשר עסקי אישי או אחר.ארז
לי דווקא יש צד אחר
אני מאוד נהניתי מהעבודה שלהם לפני כמה חודשים קניתי אצלהם 4 צמיגי מקסיס 33
במחיר הכי טוב שקיים בשוק
והיחס היה גם מעולה גיא היה מאוד נחמד ואמין
ואפילו שמר לי את הצמיגים הישנים כמה ימים עד שבאתי לקחת אותם
הצמיגים היו טריים טריים ממש מאותו החודש
והבחור שהרכיב לי אותם היה באמת אחלה , לא קל לאזן צמיג שטח 33 12.5 על גאנט 10
אה כן ושילמתי לו בכרטיס אשראי
אחלה שירות אני בטוח יחזור אליו
33/12.5 על פג'רו? מעניין:roll:
לאחר שרכשתי צמיגים מצמיג ישיר והם התפוררו לי אחרי תקופה של שמונה חודשיים ....
אני ממש לא מתכוון לחזור לשם....
לעומת זאת בראשון לציון יש בחור בשם גפני...חובב שטח מושבע...צמיגי החוף....מחירים זולים ושירות מצויין....
לעומת זאת בראשון לציון יש בחור בשם גפני...חובב שטח מושבע...צמיגי החוף....מחירים זולים ושירות מצויין....
זול זה עניין יחסי כשמדובר בגפני ... :roll:
אייל
אין על "הצמיג" דודי נסא בירושלים. נקודה!
כבר עשרים שנה שאנחנו קונים מהם (ורק מהם) צמיגים לרכבים של העסק וגם לג'יפים.
שירות מעל לכל, אדיבות, אנשים ישרים והגונים. הם גם מיבאים. לפני שבועיים הזמנתי מהם מקסיס והם דאגו למשלוח ולהרכבה בצפון ללא תוספת.
אין לי שום קשר כזה או אחר אליהם מלבד היותי לקוח.- ממליץ בחום. 6520296 - 02
הפנצרייה שקיבלתי בה יחס מעולה שירות טוב ומחירים הוגנים מאוד
היא פנצריית עידן בראשון לציון
אורן בחור 10 הגון מאוד ונותן יחס מעולה
יושבת ברחוב שמוטקין באיזור התעשיה הישן
הם לא לפגרו אלא לגלדיאטור של חבר טוב
גפני הוא אמנם מקצוען ובחור אדיב מאוד אבל זול הוא לא. לפני שנה אחד הצמיגים שלי קיבל נשיכה מחתיכת ברזל והלך לפח. לאף אחד לא היו מקסיס 8060 במידה 205 חוץ מלגפני. מחיר השוק הממוצע היה אז 420 ש"ח כולל, כי חודש לפני זה קניתי את כל הסט. גפני לקח לי על צמיג 500 ש"ח לפני מע"מ.
אין על "הצמיג" דודי נסא בירושלים. נקודה!
כבר עשרים שנה שאנחנו קונים מהם (ורק מהם) צמיגים לרכבים של העסק וגם לג'יפים.
שירות מעל לכל, אדיבות, אנשים ישרים והגונים. הם גם מיבאים. לפני שבועיים הזמנתי מהם מקסיס והם דאגו למשלוח ולהרכבה בצפון ללא תוספת.
אין לי שום קשר כזה או אחר אליהם מלבד היותי לקוח.- ממליץ בחום. 6520296 - 02
תייש,
מה ז'תומרת דאגו למשלוח והרכבה בצפון??
מי הרכיב והיכן?
אייל
תייש,
מה ז'תומרת דאגו למשלוח והרכבה בצפון??
מי הרכיב והיכן?
אייל
אני עברתי דירה לפני כשלוש שנים מירושלים לצפון.
בגלל שדודי יבואן יש לו נהגים שמגיעים לפנצ'ריות בכל הארץ והוא דאג שאני אקבל את הצמיגים בפנצ'ריה על יד הבית והסתדר איתם בעניין ההרכבה ואיזון.
פשוט מאוד.
1. הגעתי לפנצ'ריה שליד הבית וראיתי את המשלוח שהגיע עבורי.
2. מתקשר לירושלים לומר תודה ולתת אישור לחיוב בטלפון.
3.מעביר לפקידה את הטלפון כדי שמירושלים יאשרו לה שהכסף הועבר ואפשר להרכיב.
4. יוצא מהמשרד לגראז' ורואה שהגלגלים כבר מורכבים על הרכב
5.נכנס לרכב , מניע,ונוסע לשלום.
איציק - 4X6ZH
06-01-10, 14:48
4. יוצא מהמשרד לגראז' ורואה שהגלגלים.
מה זה גראז ? :confused:
לי לעומת זאת יש ניסיון חיובי מאוד עם צמיג ישיר.
האמת שההפרשים במחיר שאתם מציינים כאן לא ממש משמעותיים - הפרש של 50 ש"ח לצמיג, נו טוב. (כן, כן, אני יודע לחשב שזה הפרש של 200 ש"ח לסט), וגם לגפני מותר להרוויח.
יוני5
לי לעומת זאת יש ניסיון חיובי מאוד עם צמיג ישיר.
האמת שההפרשים במחיר שאתם מציינים כאן לא ממש משמעותיים
יוני5
אני חושב שהחמצת את העיקר
אין פסול בלהרוויח, לא מדובר במלכ"ר
אי עמידה מאחורי התחייבויות וטריקים זולים זה הקטע המרגיז
מקפיץ את השרשור.
גם אני היום נכוותי מהם!
התקשרתי בבוקר לשאל אם יש צמיגי מקסיס הבחור אמר לי שבדיוק היום הגיע לו מלאי ויש מלא.
הגעתי לפנצ'ריה לאחר כ-3 שעות והפלא ופלא נשארו לו רק 2!
"כן היום נכנסו לי 5 גראנד ויטרות להחליף צמיגים וזה מה שנשאר (בעצבים) אבל יש לי צמיגים קצת יותר יקרים אם אתה רוצה"
כמובן שלא לקחתי.
חבל שלא שמעתי להמלצות פה והמחיר פיתה אותי ושרפתי 40 דקות לכל כיוון.
boaz avrahami
15-07-11, 17:55
אני לא חסיד שלהם אבל קניתי שם כמה פעמים והם היו זולים ועמדו מאחורי המחיר שקיבלתי בטלפון תמיד.העסק הזה מעביר כמות ענקית של רכבים בשעה כך שלא אתפלא אם באמת נגמרו להם הצמיגים.אני למשל התקשרתי הבוקר וחיפשתי צמיג מסויים ואמרו לי שאין אותו והציעו יצרן חליפי.לו רצו לרמות היו אומרים גם לי תבוא.מצד שני,לפי התלונות, כנראה שיש שם בעית שרות. אולי בגלל העומס...
אני לא חסיד שלהם אבל קניתי שם כמה פעמים והם היו זולים ועמדו מאחורי המחיר שקיבלתי בטלפון תמיד.העסק הזה מעביר כמות ענקית של רכבים בשעה כך שלא אתפלא אם באמת נגמרו להם הצמיגים.אני למשל התקשרתי הבוקר וחיפשתי צמיג מסויים ואמרו לי שאין אותו והציעו יצרן חליפי.לו רצו לרמות היו אומרים גם לי תבוא.מצד שני,לפי התלונות, כנראה שיש שם בעית שרות. אולי בגלל העומס...
אני ממש לא חושב שזה בגלל העומס, הוא פשוט רוצה להביא את הלקוח אליו (גם אם זה יהיה מאילת) ואחרי זה לשכנע אותו על משהו שיש לו במלאי. יש לו 3 פקידות שיכולות לבדוק אם הצמיג באמת במלאי או לא.
חוץ מזה גם הסתכלתי על התאריך של הצמיג זה נראה שהוא שוכב שם המון זמן .
נראה לי קצת תמוה שב-3 שעות 5 גראנד ויטרות נכנסו להחליף צמיגי 5050 מהדגם הספציפי שרציתי.
גם אצלי היה את אותו הסיפור שם לפני כמה שנים ,
רק בלי התירוץ של ניגמר במלאי ,
סתם רצה עוד חמישים שקל לכל צמיג מעבר למה שסוכם בטלפון , (רק אחרי שהצמיגים היו מורכבים)
ויותר מזה ,
צמיג הספייר שקניתי גם אצלו , שהורכב על ג'נט עקום שלהם , שמעתי באוזן שבורח אוויר ,
אמרתי לעובדים , שלא רצו לבדוק , בסוף הביאו אמבטיה ובדקו , אכן ברח אוויר ,
אמרו שזה שטויות ויסתדר עם הזמן, בסוף ביקשתי מהם להוריד , ולא קניתי את הגנט - למרות שלא רצו.
בקיצור , בתור לקוח לא הייתי מרוצה ...
נחש המשיל את עורו עדיין נשאר נחש
ויש האוהבים נחשים ויש שלא
אני לא
יוסי
גם אני יצאתי לא מרוצה ממנו , הבחור לא אמין - קצת שקרן .
גם הדגם וגם המחיר השתנו אחרי שהגעתי אליו .
גם באיקאה - שם אפשר לבדוק את המלאי און-ליין , רדפתי חדשיים אחרי כוננית ספרים מסויימת שהייתה נחטפת מהמדפים ואוזלת מהמלאי שעתיים אחרי שמגיע משלוח חדש - ואני גר ליד איקאה...
אבל בלי שום קשר - להגיע מחיפה לפ"ת בשביל לקנות צמיגים בהנחה של 200 ש"ח ... הייתי מתבייש לכתוב את זה. בכלל אני בדעה שעל שירות טוב צריך לשלם ומי שמצפה לשירות של "גפני" (ואני לא מכיר את גפני) במחיר של "צמיג ישיר" ולא אוסיף.
ההנחה לא הייתה של 200 ש"ח אלא יותר מזה ... 500 ש"ח לצמיג של דנלופ זה היה המחיר שסוכם בטלפון(הנחה יפה).
אבל מחיר שסוכם בטלפון , הסתבר כנוזלי ביותר ,
לאחר התמקחות המחיר הסופי היה 550 ש"ח לצמיג(המחיר שהוא רצה אחרי שהצמיגים היו מורכבים היה יותר בכיוון 600).
צורת העבודה ברורה לאורך כל השירשור ,
פיתוי לקוחות להגיע עם מחיר זול , אחרי שמגיעים מעלים פתאום את המחיר.
אני בכלל יצאתי מתוך נקודת הנחה שלא צריך שוב לשאול מה המחיר - כי סיכמנו כבר בטלפון,
ולכן המחיר הגיע אחרי שהצמיגים הורכבו על הרכב.
אם לא היו מורכבים ,הייתי נוסע משם בלי לקנות,
לא אוהב להתעסק עם אנשים שאין להם מילה.
אני לא מסנגר על "צמיג ישיר" , יצא לי לקנות שם צמיגים פעם אחת בלבד , לא רימו ולא עקצו אותי, אבל לא אהבתי את ההתנהלות ואת השירות שקיבלתי שם, המקום המוני, גיא מסתובב עם הנייד באוזן כל הזמן ופשוט נעלם לו בין משפט למשפט. נזכרתי את מי הוא הזכיר לי - את חמיס ! עוד מקום שאני לא אחזור אליו... , מצטער, אבל מעדיף לשלם יותר ולקבל קצת יותר תשומת לב. אני יכול להמליץ על "צמיגי רמת אביב" שספק אם הם זוכרים מי אני מפעם לפעם שאני מגיע לשם , אבל ללא ספק נותנים לי להרגיש טוב וזורמים עם הבקשות המיוחדות שלי .למרות שהם יכולים להסתדר טוב מאד בלעדיי.
קניתי בצמיג ישיר שני סטים של צמיגים כבר וג'אנטים, לא היתה שום בעיה.
נכון, מי שמחפש יחס אישי ולשבת על כוס קפה, זה ממש לא המקום...
יפה אמרת, צמיג ישיר זה שוק, ובשוק כמו בשוק - המחיר זול , הסחורה בסדר אבל מעבר לזה אין מה לצפות - בסטיונר הוא בסטיונר ושם דבר ממה שנאמר כאן בשרשור לא מפתיע - הבנאדם מנהל שלוש שיחות במקביל בכל רגע נתון, לא מפתיע שהוא לא זוכר עם מי דיבר ומה הבטיח, בטוח שלא בדק, הנסיון שלו מוכיח כנראה שמי שכבר התפתה להגיע - יקנה, גם אם זה לא בדיוק זה... עובדה שזה מצליח לו ככה שנים.
גם לי הייתה בעייה צריך לעבור טסט והייתי חייב צמיגים האמת שלא הייתי סגור אם 50/50 או KM2 שניהם של BF
המחיר בטל' לא הייה נכון ובמקום רצו על KM2 265/75/16 מחיר 1280 +מע''מ כמו רוב הפנצריות ,בטל' אמרו שיש ואפשר להגיע ,כשהגעתי אמרו שניגמר
תחכה או מחר .....
הרמתי טל לרינו טייר ענו שיש תיאמתי הגעתי ...הופתעתי שרות ומחיר מעולה לצמיג ברמה יותר גבוהה מ KM2 בחה MTZ 265/75/16
הצמיג (בנתיים ) שקט ומתנהג מעולה רכות נסיעה על הכביש מורגשת לטובה אל אף שהוספתי מיגון מלא נגד תקרים קצת חששתי אבל לא מורגש והתנהגות כביש ושטח מעולים
יורם-דרומי
22-07-11, 19:26
גם לי היה אירוע עם צמיג ישיר
התקשרתי וביקשתי מגיא לבדוק האם יש לו ג'נט לג'יפ (גודל מיוחד)- בדק ומסר שיש לו במחסן ג'נט כנ"ל.
הגעתי מבאר שבע
המתנתי כמחצית השעה ואז גיא מסר שחיפש במחסן ואין לו ג'נט כנ"ל למרות שבטלפון הודיע שיש לו ואגיע לקחת
מסחר לא הוגן ובקצב כזה לא ישארו לו לקוחות - או שפראיירים לא מתים - רק מתחלפים
לי היה מקרה דומה לפני יומיים עם צמיג ישיר
בקשתי הצעת מחיר עבור 4 צמיגי בריג'סטון D694 עבור ג'ימני
קיבלתי הצעה במחיר 650 שקל לצמיג (שזה 100 שקלים זול יותר לצמיג מסקר שוק שערכתי) וחשוב לציין שבעבר הייתי לקוח שלהם בעבר.
תאמתי איתם, הודיעו לי כאשר הגיעו הצמיגים, בקשתי לוודא שאיזון הצמיגים כלול ונאמר לי שזה כלול כמו שסיכמנו גם על המחיר כמו שסיכמנו.
הורכבו ארבעת הצמיגים. רק לאחר שארבעת הצמיגים הורכבו על הרכב נאמר לי שחישוב המחיר שגוי, מילמולים על מחירון לא מעודכן וכל מיני סיורים ושהמחיר צמח לו ב 80 שקלים לצמיג - 730 לצמיג! ניסינו להתמקח וראיתי שמבחינתו זה סופי.
אמרתי לו שלא מתאים לי המחיר ושיפרק הכל ויחזיר לי את הצמיגים שלי. למרות שעדיין ההצעה הזאת היתה זולה ב 20 שקלים לצמיג מכל הצעה אחרת אבל מתוך עקרון לא יכולתי ולא רציתי להשלים עם המרמה הזאת.
לבסוף הרכבתי בצמיגי בית עובד, אנשים נפלאים (גילי ואסף), אנשים חמים, אדיבים, קיבלתי שובר לחנות השירות בתחנת הדלק במקום עבור כוס קפה בשביל ההמתנה וקיבלתי מהם רחיצה לרכב במקום. מומלץ בחום, ככה "קונים" לקוחות. מי שלקוח שלהם בטוח שיודע על מה שאני מדבר.
הכרתי את גילי ואסף מבית עובד , [צמיגי מוריס תחנת הדלק סונול]דרך חבר, מצטרף לכל המחמאות עליהם.
אני לא סובל את השרות שלהם!
אני מאד אוהב את המחיר שלהם!
קניתי 2 סטים של צמיגים טריים של אותו חודש !
ועם הפרש של 700 שח לצמיג אחד מסוג מסויים אני מוכן לבלוע הרבה.[700*4=..]וזה על סט אחד.כולל איזון דרך אגב ובכרטיס אשראי!
15 דקות ורכב אחד בחוץ..
אכן תחנת רכבת [כשהיא עובדת לשם שינוי]
אכן יחס לא יחס ,אין זמן ללטף אותך ,אבל כנראה זמן-כסף והרבה.
אחורי זה אפשר ללכת לבית קפה ולהשוויץ עם הסנדלים החדשות![וישאר לך הרבה עודף].
ותחשבו על זה.
סופת המדבר
30-12-11, 07:47
דווקא אני קניתי ממנו כמה פעמים גם סטים וגם צמיג בודד
ומה שהוא אמר לי בטלפון זה מה שהיה
גם כמה חברים קנו משם ויצאו מרוצים ועוד נחזור לשם
נכון שאתה בא לא פורסים לך שטיח אדום
אבל רק מלראות מה הולך שם מבינים שכנראה יש ברבה שמרוצים מהם
יש כאלה שמוכנים לשלם יותר בשביל יחס יותר טוב
ויש כאלה שיהיו מוכנים לחסוך טיפה ובלי לפתח רגשות למוכר
הנסיון שלי איתם לא משהו. זה לא שיש לי טענות. קניתי מוצר זול וקבלתי מוצר זול. החלפתי 2 צמיגים אחוריים אבל לדעתי לא היה להם אחיזה כל כך טובה בשטח. לא שטח מלא אלא חצי חצי שכזה. בסופו של דבר קניתי סוג אחרים עם פרופיל דומה ממישהו אחר ואלו שקניתי מהם עברו קדימה ועכשיו יש לרכב יותר אחיזה.
מהניסיון שלי איתם תמיד צריך לדבר עם אלון ורק איתו.
תמיד צריך לוודא את המחיר ואת גיל הצמיגים לפני ההרכבה.
עד עכשיו, 5 סטים, עובד כמו שצריך.
הכרתי את גילי ואסף מבית עובד , [צמיגי מוריס תחנת הדלק סונול]דרך חבר, מצטרף לכל המחמאות עליהם.
אחרי סגירת עניין הוולט מטר. זה לא פרסום, אני ממילא תמיד נכנס לצמיגיה הקרובה אלי, סתם בכנות חוות דעת של לקוח מרוצה
אז זה בדיוק מה שהיה, דיברתי עם אלון, סגרתי איתו מחיר, ווידאתי שזה אכן מה שסוכם כשהגעתי לשם וכמו שאמרתי, אחרי שהרכב עמד עם הצמיגים החדשים הוא אומר לי בלי למצמץ שחלה טעות במחיר וצמיג עולה 80 שקל יותר, זאת אומרת 320 שקל יותר על כל הסט. נוכלות לשמה (ואני רואה שזה ממש דפוס התנהגות של המקום הזה - תעשה אגב חיפוש בגוגל על צמיג ישיר ותראה כמה תלונות בכמה פורומים יש על המקום הזה).
אני מייצג את הצד השני.
קניתי מס׳ פעמים, המחיר היה תמיד בין הזולים ותמיד מה שנאמר לי בטלפון זה מה שהיה במציאות. זה כולל צמיגים אצלי, אצל אבא שלי ומצבר אצלי.
לאחר קריאת כל השרשור אני לא יכול להחזיק את עצמי מלהגיב
דבר ראשון השרות הוא יותר חשוב מכל דבר כי בסוף מוציאים בבית העסק סכום לא מבוטל
דבר שני מי שדיבר פה על זה שהוא מתבייש על זה שאנשים נוסעים בישביל 200 שקל הנחה
אז יש לו עודף כסף 200 שקל זה יום עבודה וזה ממש בושה וזילות לכסף שמזיעים עליו קשה
ואם מישהו רוצה פנ'ריית אב צמיג באשדוד טלפון 088560604
החלפתי שם 3 סטים של צמיגים והמחיר היה הוגן ושרות ללא תחרות ואם יש בעיה הוא לא עוזב אותך עד שהיא ניפתרת !!
רק שהתעלמת מהעובדה שיחד עם החיסכון של ה-200 ש"ח, לוקחים יום חופש מהעבודה ומשלמים על הדלק כמעט כמו מחיר עוד צמיג...
לא נכון אני חושב שזה לא מסתכם ב 200 ואיפה המעמ
זה גם סוג של חוויה ללכת להתחדש בצמיגים וישר לרוץ לבדוק אותם
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.