צפייה בגרסה מלאה : איזה מיגונים (אם בכלל) עושים לסופה והיכן?
סופה משופצת ומשודרגת שבעליה רוצה להגן על המרכב התחתון, אילו מיגונים נחוצים? למייטב ידיעתי גתוס ואספיר לא מתעסקים בסופות.
אשמח להכוונה והמלצות
תודה
אין צורך.
סידור האיברים התחתונים בסופה הוא כזה שהם כמעט ולא נפגעים, וגם אם מתגרד משהו - זה בדרך כלל סקידפלייט של קפיץ. מתגרדים קצת וממשיכים הלאה ללא נזק אמיתי. סופה זה לא SUV פריך.
אם אתה מתעקש - אפשר למגן את מיכל הדלק ואולי גם לחזק את גשר הגיר, ושוב - אני לא רואה שום צורך אמיתי לעשות את זה.
הניסיון שלי עם הסופה לימד אותי למגן את הקרטר, אחרי שחטף מכה די רצינית מסלע חמקמק.
זה היה לפני הרבה שנים, אצל עידו, אין לי מושג אם הוא מתעסק בזה היום.
את מיכל הדלק לא מיגנתי, ואחרי כמה מכות לא חזקות מדי, התחיל זיוף של מד הדלק, לא משהו קריטי.
סוג של מיגון ששווה לחשוב עליו, אם אין עדיין, זה מדרגות צד, פרקטי גם להייליפט.
היום ב 75 אני נוסע בלי מיגונים, למעט מדרגות הצד, אפשרי כמובן גם בסופה, כפי שדרור כתב.
סופת המדבר
04-01-10, 15:31
מהיום הראשון שקניתי את הסופה הקטע של האגזוז שעובר מתחת לגיר
נראה לי לא במקום טוב ז'תומרת שהוא נראה פגיע מידי אם ''נוחתים ''על איזה סלע
כל החברים אמרו לי עזוב זה סופה לא יקרה לה כלום...
והשבוע זה קרה ..
בטיול לילה שעשינו היה איזה סלע גדול שאפשר לעקוף ואפשר לנסות לעבור אותו
מין איזה סלע מדרגה גדול.. כמעט כולם עברו מיסביב רק אני ועוד שתיים
אמרנו אנחנו עוברים אותו.. כמובן שעברנו אותו אבל עם כמה נזקים
הגשר גיר התעקם..יישרתי אותו עם פטיש 5 ק'ג
המגן של המיכל דלק קיבל איזה מכה כנראה שירדתי מהסלע
והלך אחורה (צריך לתת רוורס על איזה בטונדה או משהו להחזיר אותו למקום)
וגם האגזוז קיבל מכה בידיוק מתחת לגיר כנראה שההיתי ברוורס והוא יתעקם לכיוון קדימה
זה לא משהו קריטי אפשר לחיות עם זה הוא לא נקרע או משהו אבל זה באסה הוא היה ממש
במצב חדש בלי נגיע ועוד שחשבתי למגן אותו..
אני ינסה למתוח אותו חזרה לאחורה טיפה
ואח'כ אני חייב למגן אותו ... אני כבר יחשוב על משהו אני לא משאיר אותו ככה..
תודה על התגובות,
מברור בסדנא עולה שהם מוכרים דווקא מיגון לביצה של ARB, אף אחד מכם לא הזכיר את זה, מדוע? האם ARB מייצרים דווקא מיגון שאין בו צורך?
היכן ניתן לקנות את המיגונים האחרים?
תודה
אין צורך.
סידור האיברים התחתונים בסופה הוא כזה שהם כמעט ולא נפגעים, .
מה לגבי CJ8 ?
six 4 life
06-01-10, 18:16
מברור בסדנא עולה שהם מוכרים דווקא מיגון לביצה של ARB, אף אחד מכם לא הזכיר את זה, מדוע? האם ARB מייצרים דווקא מיגון שאין בו צורך?
ניסו למכור לך מכסה דיפרנציאל של ARB (מנחש שבלי בעיה דיברו איתך על מעל 500 ש"ח). אין בו משהו מיוחד חוץ מצורה יפה צבע אדום ואת האותיות ARB (שלהרבה אנשים זה שווה כמה שזה יעלה).
מה לגבי CJ8 ?
שום דבר חוץ מחיזוק נגדי לתיבת הגה. אם ממש בא לך ואתה עושה הרבה סלעים- סקידפלייטים סגורים בצורת מגלש (הפלטות שתופסות את הקפיץ לסרן יחד עם ברגי הU).
תודה על התגובות , תודה על העצות ,חסכתם לי כסף ושוב תודה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.