צפייה בגרסה מלאה : עידכון עמוד ענן
איך אני יכול לעדכן נקודות ענין שהועלו לאתר של עמוד ענן אם אני לא יכול לחבר מכשיר ניווט למחשב.
יש לי QUE 700 ,אני יכול לחבר אליו או דיסק און קי , או להשתמש בקורא כרטיסים.
למיטב ידיעתי אתה יכול להוריד קובץ נקודות עניין, מעודכן יחסית, למחשב שלך ומשם להעבירו למכשיר.
הקובץ הנ"ל לא מתעדכן אוטומטית (שוב, למיטב ידיעתי) ורמת העדכניות שלו תלויה במועד בנייתו ע"י יואב רופא.
אני לא זוכר כרגע את כתובת הקובץ הנ"ל - אנסה להשלים את המידע בקרובץ
ארז
אורי נציג קבוצת ח.י
06-01-10, 09:30
איך אני יכול לעדכן נקודות ענין שהועלו לאתר של עמוד ענן אם אני לא יכול לחבר מכשיר ניווט למחשב.
יש לי QUE 700 ,אני יכול לחבר אליו או דיסק און קי , או להשתמש בקורא כרטיסים.
היי Oren61,
קבוצת ח.י , יבואנית מערכות הניווט QUE, קשובה ללקוחותיה גם ברשת.
על מנת שתקבל את המענה הטוב ביותר הייתי ממליץ לך לשלוח את השאלה למייל של עמוד ענן:
maps@amudanan.com.
במידה ועולות שאלות נוספות נודה לך אם תוכל ליצור עימנו קשר בכתובת דואר online@hye.co.il
בברכה,
אורי נציג קבוצת ח.י
אורי נציג קבוצת ח.י.,
נרשמת היום וכתבת הודעה רק כדי לספר שהוא יכול לפנות לתמיכה של התוכנה?
אני סבור שהשאלה היא שאלה טובה ועשוייה לעניין את כלל המשתמשים בתוכנה, לכן אם אתה יודע את התשובה - נשמח לשמוע אותה כאן, כולם.
ארז
למיטב ידיעתי אתה יכול להוריד קובץ נקודות עניין, מעודכן יחסית, למחשב שלך ומשם להעבירו למכשיר.
הקובץ הנ"ל לא מתעדכן אוטומטית (שוב, למיטב ידיעתי) ורמת העדכניות שלו תלויה במועד בנייתו ע"י יואב רופא.
ארז
אמת, הקובץ אינו מתעדכן אוט' , יש ליצור קשר עם יואב רופא ע"מ שיתן לך לינק להורדת קובץ, כמוכן, נשמח אם תעלה את הלינק לכאן לטובת הכלל
תשובה מיואב רופא:
הקישור להורדה - http://amudanan.co.il/download/db.zip לאחר ההורדה, יש לפתוח את קובץ ה- ZIP ולהעתיק את תוכנו לתיקיית עמוד ענן במכשיר.
ארז
אורי נציג קבוצת ח.י
07-01-10, 16:43
אורי נציג קבוצת ח.י.,
נרשמת היום וכתבת הודעה רק כדי לספר שהוא יכול לפנות לתמיכה של התוכנה?
אני סבור שהשאלה היא שאלה טובה ועשוייה לעניין את כלל המשתמשים בתוכנה, לכן אם אתה יודע את התשובה - נשמח לשמוע אותה כאן, כולם.
ארז
היי ארז,
חשוב להבהיר כי קבוצת ח.י אינה מפתחת התוכנה ולכן הפננו את OREN61 ישירות לתמיכה.
אנו נשמח לעזור בכל שאלה בנוגע לתפעול מכשירי QUE על גבי הפורום או בתיבת המייל: online@hye.co.il
בברכה,
אורי נציג קבוצת ח.י
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.