צפייה בגרסה מלאה : נעילה אחורית No-Slip
הזמנתי את נעילות קדמית ואחורית
Dana 44 30 Spline Trac-Loc Carrier Powertrax No-Slip Locker
http://www.tellico4x4.com/catalog/product_info.php/cPath/226_244_2065/products_offroad/2022
התחלתי לקרוא חומר על ההתקנה ונתקלתי בשתי גרסאות
הראשונה זה התאור של חנן באתר לגבי נעילת לוקרייט בדנה 44 שם יש תאור של הוצאת הקייס ופירוק הרינג.
הכתבה השניה היא מהאתר rock-crawler ששם לא מפרקים את הקייס ( אומנם לדנה 35 אבל אני מאמין שאין הבדל)
לכל החברה שהתקינו את הנעילה מה לפי דעתכם הדרך הכי נוחה להתקין ??
יש חלקים שכדאי להתקין\להחליף על הדרך ?
http://www.rockcrawler.com/techreports/powertrax_tj/index.htm
רגע, עצור!
trac-loc carrier ? לא טוב, אלא אם מישהו יתקן אותי ומהר (ניר, חנן?). מה שמתאים לנו זה לopen carrier, דיפרנציאל רגיל - מק"ט 92-0444-3000 . טראק-לוק זה סוג של דיפרנציאל מוגבל החלקה שהיה ציוד מקורי על דגמים מסוימים של ג'יפ, אבל למיטב ידיעתי לא בסיקסים בארץ!
אם אתה יודע בוודאות שיש לך טראק-לוק, עבור הלאה. אם לא, זה הזמן לברר ולבטל...
לגבי ההתקנה - אין צורך לפרק את הרינג בדרך כלל - בדנה 30 בטוח שלא, זה די טרי לי בזכרון. דנה 35 דומה מאד לדנה 30. אני לא זוכר לגבי 44. את הקייס בכל מקרה כדאי לפרק, זה לא סיפור גדול, ולנסות להכניס את הנעילה פנימה. נכנס בלי לפרק את הרינג? יופי. לא? אז מפרקים את הרינג, לא ביג-דיל. זה פונקציה של עובי הרינג שהוא פונקציה של יחס העברה, ה3.31 הסטנדרטי שלנו הוא דווקא מהעבים ביותר שיש. בכל מקרה, החשוב הוא לשחזר את ההרכבה בדיוק כמו בפירוק, לחזק ברגים למומנט נכון ולשים לוקטייט.
לגבי חלקים - מחזירי שמן של הציריות - להחליף בטוח. מיסבי ציריה - אם יש חופש, כדאי להחליף על הדרך. עם מיסבי הדיפרנציאל בד"כ אין בעייה.
Thanks
אני כרגע עוצר את המשלוח ומחר אני ידבר איתם.
חיים,
לפי הנסיון שלי בדנה 44, על מנת לפרק את הסטליטים והפלנטרים חייבים לפרק את הקייס ולהוריד את הקורונה. כפי שנמרוד כתב, לא סיפור גדול. השליפה של הקייס עלולה להיות קצת קשה ולכן עדיף אם תעזר בעוד זוג ידיים כי הקייס כבד ולא תרצה שיצנח לך על הראש. חשוב מאד בהרכבה של הקורונה לנקות הייטב את התושבת שלה וכן לעבוד עם מד מומנט ולוקטייט.
אלעד.
נמרוד צודק,
טרק לוק זה מוגבל החלקה, בדנה 44 חייבים לפרק את הרינג, בדנה 30 רצוי אך לא חובה להוציא את הד'יפ החוצה.
חברה תודה רבה עצרתי את המשלוח בדקה ה 90.
( היום היה צריך לצאת דרך חברת Mustop שזה יחסית יוצא זול 12$ + 5$ לכל חצי קילו)
עוד טיפ למי שקונה בחו"ל יש באתר http://www.rockcrawler.com המון קופונים והנחות לחנויות בארה"ב.
בדנה 60 (סופה)שבו אני הרכבתי NOSLIP- לא צריך לפרק כלום. מוציאים ציריה אחת, מפרקים קרוס שפט, גג"שים החוצה, נעילה פנימה, קרוס שפט פנימה, ציריה למקום ויאללה, לדרך. הכל- על הרכב, בערך חצי שעה עבודה. בדנה 44 נראה לי שיהיה קצת צפוף, אבל אולי גם אפשר. היתרון של הNOSLIP על האחרות- הרבה יותר קל להרכיב.
אסף.
משהו יודע אם ה Dana 44 30 Spline Trac-Loc Carrier מתאימה לצירוקי בארץ או רכב אחר ??
אולי, אולי, אל תתפוס אותי במילה...
סאנג-יונג קוראנדו ומוסו. הם מצוידים בסרן אחורי דנה 44, חלקם עם דיפרנציאל מוגבל החלקה. האם מדובר בTrac-lock? אין לי מושג.
אולי, אולי, אל תתפוס אותי במילה...
סאנג-יונג קוראנדו ומוסו. הם מצוידים בסרן אחורי דנה 44, חלקם עם דיפרנציאל מוגבל החלקה. האם מדובר בTrac-lock? אין לי מושג.
ככל הידוע לי, לכולם דיפ' פתוח, מגובה ב-TCS אלקטרוני.
משהו יודע אם ה Dana 44 30 Spline Trac-Loc Carrier מתאימה לצירוקי בארץ או רכב אחר ??
אם זה עוזר לך, אני מכיר אדם או שניים שיש להם כזה דיפ'
אחד מורכב על סיקס ולא מתפקד, השני הוזמן בטעות מחו"ל ונמצא בקופסה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.