PDA

צפייה בגרסה מלאה : "ג'יפ" מבייג'ין... יש משהו ששווה להביא להביא דווקא מ

zilbersh
15-01-10, 18:59
מבייג'ין...? השאלה היא בנושא הפורום אבל גם תשובות בנושאים אחרים יתקבלו בברכה...

שבת שלום (אגב טראנו)

יריב קלר ברוך
15-01-10, 19:15
יש הכול בביגין אבל הבעיה שלא כל אחד יוכל להפנות למה שאתה צריך {לצערי כי גם אתה אפילו לא מציין מה אתה רוצה}
לצערי המדריך שלי בקבוצה אמר שידאג לי ביום האחרון להגעה לאזור של השיפורים והחלפים לרכב בביגין ושלך אותי לאזור מסויים ששם היו המון מוסכים והמון חנויות של החלפים אבל הכול סטנדרט לאחר סריקה של שעה נאמר לנו שיש במרחק של שעה נסיעה קניון של חלפים משופרים לרכב אך עקב הקירבה לזמן הטיסה לא היה מצב להגיע למקום :( אז תהנה בשווקים ובפוט מסאז.

נ.ב ואיפון חיקוי כולל גירסה בעיברית לא לשלם מעל 300 יואן ועם אתה בטיול מאורגן לא להכין כסף המארץ להחליף דולרים אצל המדריך המקומי או במלון תהנה:cool: וקר שם מאוד תתכונן:idea:

grand
15-01-10, 22:17
300 יואן???!!! וואלה אתה עשיר:p שחטו אותך.

וזה אומר הכל על בייג'ין, מה שאתה חושב שקנית בזול וב"מציאה", זה לא! תמיד יש יותר זול.
אבל מה.. אם תתחיל לבזבז זמן יקר במיקוח תתייאש מהר ותאבד סבלנות, לכן לפעמים שווה לרכז קניה במקום אחד שיש לו מבחר וזהו, וגם אם אין לו בתצוגה על המדף, אז יש לו קטלוגים ואם תראה לו מה אתה מחפש אז תוך דקות ספורות הוא יביא לך את המוצר שרצית.
לא לקנות פריט בודד כל פעם במקום אחר.

הנוסחה שבד"כ עובדת - שלם עשירית ממה שדורשים. ואפילו שיקללו ויזרקו אותך מהחנות, זה רק משחק, הסינים הם המיתמקחים המשופשפים והסבלניים שיש, בשביל 1 יואן (חצי שקל) הם יתמקחו זמן רב ולא יוותרו בקלות. אבל כאשר תלך ולא תחזור לאחור הם ירדפו אחרייך ולפעמים בגסות ובמשיכת בגד יחזירו אותך, אל תעלב, ככה זה שם. מצד שני, תתנהג בנימוס ואל תגזים איתם "בישראליות" כי גם להם יש גבולות.

אל תנסה לחפש מוצרים לג'יפ, זה לא בהכרח יותר משתלם, וזה סתם יתפוס לך משקל מיותר במיזוודה שגם ככה תתמלא מהר מאוד.

תתרכז בביגוד, הנעלה, תיקים, משקפיים, תכשיטים, שעונים, מוצרי ספורט במחירים מטורפים במיוחד ביגוד סקי ומחבטי טניס.
שים לב לאיכויות, אותו מוצר תראה ברמת זיוף גרועה וברמות העולות עד לרמה של מקורי, כולל מוצרים מקוריים לחלוטין.
אל תתפתה בשווקים מכל מיני מוצרי חשמל זולים, נגנים, וזכרונות, הם לרוב מזויפים.
תואמי האייפון יחזיקו לך כ 3 חודשים, אבל זה גם כמה שמחזיק הסוני - אריקסון של דרור :D
לפחות כאן זה עולה בזול, ( 2-3 מכשירים יספיקו לך לאיזה שנה).

אם אתה נוסע בקבוצה, וותר על איזה יום ותקדיש אותו לשיטוט עצמאי רגלי בשכונות היישנות (חוטונג) ובאיזורים הפחות תיירותיים, שם תמצא את הדברים המעניינים יותר, שם בחנויות של המקומיים, המחירים זולים יותר, שם גם לא מתמקחים...והאוירה אחרת ממה שמראים לך בסיורים המודרכים.

zilbersh
16-01-10, 00:02
תודה על התגובות...
אני לא יכול לכוון למשהו ספציפי כי אני לא בן אדם של שופינג "סתם" אלא
קונה משהו כשאני זקוק לו, וכרגע לא עולה לי בראש משהו כזה שאני לחוץ עליו...
אבל בכל זאת סין... :p טוב נו יש לי עוד כמה שבועות לשבור את הראש... :confused:

-->