צפייה בגרסה מלאה : האם אפשר להחליף רינג ע"י הוצאת הבוכנה דרך הטלטל ?
http://www.carsforum.co.il/vb/images/smilie/icon_confused.gif
שלום.
כנראה שיש לי רינג שבור , הסימטומים: פלאג נשרף כל הזמן ( מפויח , וקצת עשן לבן כחול)
האם אפשר להחליף רינג ע"י הוצאת הבוכנה דרך הטלטל ? הכוונה היא לא לפתוח ראש מנוע אלה להוציא את הקרטר ומשם להוציא את הבוכנה , להחליף סט אטמים ולהכניס חזרה.
אני מניח שכולם יגידו לי לעזוב את ההרפתקאה ולהחליף מנוע וזהוא , ההפתקאה שלי היא בעצם הלמידה, זמן יש , ידיים טובות יש , לא מתבייש לשאול . בנתיים קניתי מאריך לפלאג על מנת להמשיך לנסוע.
מה דעתכם ?http://www.carsforum.co.il/vb/images/smilie/icon_question.gif
רכב : דיאטסו פרוזה ( אותו מנוע של אפלאוז )
מנוע 1600 קרבורטור
בברכה,
RAP
six 4 life
16-01-10, 17:29
בוכנה יוצאת ונכנסת רק מלמעלה- אתה חייב להוריד ראש, ובנוסף לפתוח קרטר לשחרר את הטלטל של אותה בוכנה מהקראנק.
אם תכנס לזה- תחליף את הרינגים בכל הבוכנות + מיסבי ההחלקה של הטלטלים.
תאורטית זה תלוי במנוע, בכל מקרה תצתרך לפרק יותר מלהוריד ראש,
אבל זאת לא הבעיה, נגיד שהוצאת, איך תחזיר?
סוזי המשתוללת
16-01-10, 23:17
אל תהיה בטוח שזה רינג
יותר בטוח שזו ה"חצאית " של הבוכנה (שני הכנפיים בתחתית הבוכנה )וכשהיא נשברת הרינג שמן לא אוטם והרכב אוכל ימבה שמן
אם זה המצב זה אומר החלפת הבוכנה
התהליך לא מסובך וכולל פירוק ראש עם כל המשתמע מכך (סעפות ושות')ופירוק אגן השמן ואז שחרור הקסבה של הטלטל הספציפי בו אתה חושד ודחיפה כלפי מעלה של הבוכנה והטלטל
שים לב שעל הטלטל נשארים שני הגוזונים ולאה יש נטייה לשרוט את הצילינדר בהוצאה /הכנסה אז קח צינור ואקום /דלק ותדחוף מעל לגוזונים לפני שאתה דוחף מעלה /מכניס חזרה
אגב יש מקומות בהם ניתן לקנות בוכנה+ טלטל +רינגים קומפלט מה שיחסוך את עבודת חילוץ הבוכנה מהטלטל
זה כמו לעקור שן דרך האף
אם אתה רוצה ללמוד על המנוע שלך פרק אותו ותתחיל לשפץ
וכמובן שמשפצים עושים שיפוץ מלא לרוב טיפול בצלנדר אחד משנה את יחס
הכוחות שמופעלים על גל הארכובה וזה יכול להיות נחמד (פעם קיבלתי החזר מהביטוח
על שבר כפול בגל ארכובה ואחריז הם לא הסכימו לשלם עוד על שברים מסוג זה ).
בהצלחה
אורי
דבר עם מוישיק מלוגיסטיקה 4X4 בפתח תקווה אני חושב שיש לו מנוע חדש כזה אין לי את הטלפון פה אבל לא בעיה להשיג.
טל
RAP מה נסגר עם המנוע שלך?
גם לי יש תופעה דומה, לא נשרפים לי פלאגים, אבל שמן הולך בקילוגרמים, ועשן לבן במאמץ.
ד"א גם לי פרוזה 93.
גם אצלי אותה בעיה בפרוזה 93, מה מומלץ לעשות?
RAP מה נסגר עם המנוע שלך?
גם לי יש תופעה דומה, לא נשרפים לי פלאגים, אבל שמן הולך בקילוגרמים, ועשן לבן במאמץ.
ד"א גם לי פרוזה 93.
לך על תרופת האליל הידועה בתור התחלה....פלאשינג למנוע.
שים חומר טוב, תן לו לעבוד בסרק כשעה וחצי, תחליף שמן ומסנן ותעקוב..
מקסימום הפסדת כמה עשרות שקלים.
בהצלחה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.