צפייה בגרסה מלאה : אימובליזר וסטרטר
עזרה ראשונה ...
האימוביליזר השתגע ... לא מתנתק.
בדיסקו (שלי לפחות) - האימובילזר מנתק רק את הסטרטר ... אם אני מדליק סוויטש, אפשר לתת + ישירות לסטרטר בשביל להניע עד המוסך ...
השאלה
לאיפה לתת את ה+ ?
אני יודע בערך איפה הסטרטר יושב .. השאלה אם מישהו יכול להדריך יותר בפירוט
תודה...
לא מכיר סטרטר של לנדרובר.
אבל האם אתה בטוח לחלוטין שהוא מנתק אך ורק את הסטרטר??
יתכן והוא מנתק משהו נוסף ואינך יודע... ופתרון כמו שהצעת לא יסייע.
והערה חשובה- אם כל מה שהאמובילייזר עושה הוא ניתוק הסטרטר- אתה יכול לנתק אותו וזהו.
כי הוא לא מגן על כלום.
בהצלחה!
אני חושש שאתה טועה ...חברות הביטוח לא מאשרות ניתוק רק של הסטרטר ...
לרוב זה סטרטר + משאבת הזרקה , ואם לא התעסקת בזה בעבר - אתה יכול לגרום נזק בניסיון הסרת האימובלייזר מהמשאבת הזרקה.
תיצור קשר עם המתקין ותשאל בתור התחלה מה מותקן (הם שומרים עותקים של ניירות ההתקנה בשביל הביטוח)
אמיר.
איזו שנה ואיזה מנוע?
97 דיזל
אני חושש שאתה טועה ...חברות הביטוח לא מאשרות ניתוק רק של הסטרטר ...
לרוב זה סטרטר + משאבת הזרקה , ואם לא התעסקת בזה בעבר - אתה יכול לגרום נזק בניסיון הסרת האימובלייזר מהמשאבת הזרקה.
תיצור קשר עם המתקין ותשאל בתור התחלה מה מותקן (הם שומרים עותקים של ניירות ההתקנה בשביל הביטוח)
אמיר.
מכיוון שיש רק חובה.... את הביטוח זה לא מעניין :-)
וכן - הוא מנתק רק את הסטרטר ... וכנראה שבאמת הגיע הזמן להעיף אותו ולארגן משהו יותר רציני :-)
אם אתה יודע איפה הסטרטר, אז אתה גם רואה את החיבור החשמלי שלו, זה ממש מול העיניים. רק מה, גם בדגמי TDI וגם בTD5 האימובילייזר של הרכבים הגיע עם משבת משאבת סולר, אלא אם מדובר על אימובילייזר "ישראלי" (שאני לא מבין מה הטעם לשים אותו, אבל ניחא) אז הוא משבית גם את המשאבה.
בעקרון הדרך הכי נכונה היא, להכין חוט מעקף לחיבור לסטרטר לתת נגיעות של + ולהניע, ולא לדחוף את היד פנימה בין השלדה למנוע בשביל להניע. החיבור מאוד בולט, אם אתה רואה את הסטרטר אתה רואה את החיבור, אם לא אתה פשוט כנראה מסתכל על מכלול אחר.
whisky
אם אתה יודע איפה הסטרטר, אז אתה גם רואה את החיבור החשמלי שלו, זה ממש מול העיניים. רק מה, גם בדגמי TDI וגם בTD5 האימובילייזר של הרכבים הגיע עם משבת משאבת סולר, אלא אם מדובר על אימובילייזר "ישראלי" (שאני לא מבין מה הטעם לשים אותו, אבל ניחא) אז הוא משבית גם את המשאבה.
בעקרון הדרך הכי נכונה היא, להכין חוט מעקף לחיבור לסטרטר לתת נגיעות של + ולהניע, ולא לדחוף את היד פנימה בין השלדה למנוע בשביל להניע. החיבור מאוד בולט, אם אתה רואה את הסטרטר אתה רואה את החיבור, אם לא אתה פשוט כנראה מסתכל על מכלול אחר.
whisky
כמו שאמרתי .. אני יודע בערך איפה הוא (צד ימין למטה מתחת למנוע +-)
מחפש מפה לאיך להגיע בצורה הכי קלה :-)
הצורות הכי קלות להגיע בדגמי 97 הן:
או לשלוח יד בין השלדה לבין המנוע בצד ימין. או מתחת למנוע (לזחול מתחת לרכב). מדובר על גליל שמחובר למנוע בשלושה ברגים (שניים אפשר לראות השלישי מתחבא בין הגליל לבין הבלוק) יש שם שני חיבורי חוטים, אחד מסיבי ואחר קטן, אתה צריך את הקטן.
המיקום שלו הוא (אם זכרוני אינו מטעני) בחלק הצדדי התחתון הימני של המנוע (צד הנוסע של הרכב) בערך 10 ס"מ מתחתית הבלוק.
מצטער, לא מצליח למצוא מפה (או תמונה ברורה של המיקום של הסטרטר)
whisky
הצורות הכי קלות להגיע בדגמי 97 הן:
או לשלוח יד בין השלדה לבין המנוע בצד ימין. או מתחת למנוע (לזחול מתחת לרכב). מדובר על גליל שמחובר למנוע בשלושה ברגים (שניים אפשר לראות השלישי מתחבא בין הגליל לבין הבלוק) יש שם שני חיבורי חוטים, אחד מסיבי ואחר קטן, אתה צריך את הקטן.
המיקום שלו הוא (אם זכרוני אינו מטעני) בחלק הצדדי התחתון הימני של המנוע (צד הנוסע של הרכב) בערך 10 ס"מ מתחתית הבלוק.
מצטער, לא מצליח למצוא מפה (או תמונה ברורה של המיקום של הסטרטר)
whisky
עם הפנים אל הרכב, צד ימין של המנוע (מול ההגה +-) צמוד לקיר פחות או יותר 20 ס"מ למטה ..
הניע .. הגיע למוסך... עכשיו מסדרים :-)
if tdi300 edc-plip MUST TO WORK!
you may to call me
if tdi300 edc-plip MUST TO WORK!
you may to call me
הסבר בבקשה ??
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.