צפייה בגרסה מלאה : שאלה לגבי צמיגי שטח
שלום
אני מתלבט בין שני צמיגים של מקסיס: טרפדור 8060 ובאגשוט 754.
מה שחשוב לי זה יכולת בשטח, רק היכולת בשטח. והאם יש הבדל בסוגי השטח שהם מיועדים
אליו.
הרכב הוא סמוראי המידה 235/75/15
תודה.
שלום
אני מתלבט בין שני צמיגים של מקסיס: טרפדור 8060 ובאגשוט 754.
מה שחשוב לי זה יכולת בשטח, רק היכולת בשטח. והאם יש הבדל בסוגי השטח שהם מיועדים
אליו.
הרכב הוא סמוראי המידה 235/75/15
תודה.
לי יש טרפדור ברוחב המקורי של הסמוראי (205) שטח מלא ואני מאוד מאוד מרוצה מהם בבוץ
אני לא יכול להשוות כי אני לא מכיר את הסוג השני שציינת. מקווה שעזרתי.
GodsFather
20-01-10, 08:49
נתחיל מ"חיפוש" ? כי השאלה הזו נשאלה בחודש האחרון מספר פעמים.
ונעבור לתשובה שלי - אצלי מורכבים צמיגי בקשוט במידה הזו ואני מבסוט עד השמיים. צמיג משובח לבוץ ולסלעים ובכלל. אני מדבר על הבדלים מהותיים בהתנהגות הרכב בשטח, לפני היו לי צמיגי הנקוק שטח מלא שהיו טובים אבל לא מתקרבים לרמה של הבקשוט. הצמיג רך יחסית, לפחות מה שיש אצלי, ולכן מורגש שינוי גם בהתנהגות בכביש, ספיגת מהמורות וכד'. וזה לא רק בראש שלי, גם מי שנסע איתי עם שני הדגמים של הצמיגים, מסכים על כך.
נתחיל מ"חיפוש" ? כי השאלה הזו נשאלה בחודש האחרון מספר פעמים.
ונעבור לתשובה שלי - אצלי מורכבים צמיגי בקשוט במידה הזו ואני מבסוט עד השמיים. צמיג משובח לבוץ ולסלעים ובכלל. אני מדבר על הבדלים מהותיים בהתנהגות הרכב בשטח, לפני היו לי צמיגי הנקוק שטח מלא שהיו טובים אבל לא מתקרבים לרמה של הבקשוט. הצמיג רך יחסית, לפחות מה שיש אצלי, ולכן מורגש שינוי גם בהתנהגות בכביש, ספיגת מהמורות וכד'. וזה לא רק בראש שלי, גם מי שנסע איתי עם שני הדגמים של הצמיגים, מסכים על כך.
השאלה היא לא בהשוואה בין הבאקשוטים להנקוק, אלא לטרפדור. אצלי מורכבים טרפדור במידה הזו וגם אני מבסוט עד השמיים ... אז מי מהם עדיף ?
גם אני התלבטתי רבות בין השניים לפני שקניתי את הטרפדור. החלטתי עליו על סמך נסיון עם הטרפדור במידה קטנה יותר, וללא נסיון עם הבאקשוט. גם לא מצאתי בפורום מישהו שבאמת השווה בין השניים בפועל אלא רק כאלו (כמוך וכמוני) שהמליצו בחום על מה שמורכב אצלם.
אני מניח שהג'אנטים תואמים בין הויטארה לסמוראי, אז אם בא לך אפשר להצליב גלגלים בין הרכבים לשבוע-שבועיים ואז נוכל שנינו לספק את הדעות האישיות שלנו על סמך התנסות אישית עם שני הצמיגים.
מרים את הכפפה לטובת הקהל הרחב ? (וגם הזדמנות לטייל ביחד ...)
להתראות בשטח,
נדב.
GodsFather
20-01-10, 09:33
אצלך זה 235/75 גם ? כי אם לא, אז אין מקום להחלפה לדעתי.
ולגבי ההשוואה, לא השוויתי ביניהם, ברור. אבל, יש בשרשורים ולא רק בפורום סוזוקי, ביקורת על הבקשוטים כי הם מוכרים גם מרכבים אחרים. זה צמיג בוץ מובהק, מי שרואה אותו מבין למה ובמיוחד בהשוואה לאחרים. פיזור וכמות הקוביות, הגובה היחסי שלהן וכד'.
בנוסף ציינתי את הרכות המורגשת, למרות שעדיין יש לו דופן חסונה.
אני רואה שיש 2 סוגים לפי היצרן, אני אבדוק את שלי, לצורך ההשוואה.
http://www.maxxis.com/AutomobileLight-Truck/Light-Truck-SUV/MT-754-Buckshot-Mudder.aspx
לגבי טיול, אני מקווה למצוא זמן בשבוע הבא, אפתח שרשור בהתאם, נסתלע ונבצבץ אי"ה (בשביל החרוז) :)
אצלך זה 235/75 גם ? כי אם לא, אז אין מקום להחלפה לדעתי.
זו אכן המידה, וקבל קישור לאתר היצרן ...
מורכבים אצלי על ג'אנטים עם אופסט של אינץ' ורבע.
http://www.maxxis.com/AutomobileLight-Truck/Extreme-Off-Road/M8060-Trepador.aspx
כל הביקורות וחוות הדעת שמצאתי באתר מתייחסות לצמיג ספציפי (ויש גם את הביג-הורן, אם כבר רוצים לסבך), אבל אף אחד לא עשה השוואה (סובייקטיבית כמובן)
להתראות בשטח,
נדב.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.