התחברות

צפייה בגרסה מלאה : רעשים של נקישות בפרוזה החדשה שלי

כפירוזה
19-01-10, 22:59
שלום לכולם,
לאחרונה רכשתי דייהטסו פרוזה והצטרפתי לחולי השטח למינהם השונים, כאשר רכשתי את הרכב הבחנתי שבעת שילוב ל 4X4 ישנם רעשי נקישות מתחת לרכב וכעת הגיע הזמן לתקן (עבר כבר חודש מאז שנרכשה).
בניסיונות לאיתור התקלה: פורו הגלגלים, נאבות, משולשים שופצו הציריות והוחלפו ביום שישי האחרון, נפתחה תיבת ההעברה הקדמית... אך לא מצליח לאתר את הגורם לנקישות.
אני חייב לציין שבעת פירוק הדרייבסאפט הקדמי ושילוב ל4X4 אין נקישות.
הנקישות מתחזקות בסיבובים של ההגה עד סופו. ישנו חשש שהרעש מגיע מהחלק התחתון של הרכב מתחת למושב הנהג, ככל הנראה מחיבור הדרייבשאפט הקדמי למצב 4X4.

האם מישהו נתקל בתקלה דומה? רעיונות לבדיקות נוספות יתקבלו בברכה.
האם יש איזו בעיה ידועה בפרוזות כפי שתיארתי מעלה?
תודה,
כפיר

assaf234
19-01-10, 23:05
שלום לכולם,
לאחרונה רכשתי דייהטסו פרוזה והצטרפתי לחולי השטח למינהם השונים, כאשר רכשתי את הרכב הבחנתי שבעת שילוב ל 4X4 ישנם רעשי נקישות מתחת לרכב וכעת הגיע הזמן לתקן (עבר כבר חודש מאז שנרכשה).
בניסיונות לאיתור התקלה: פורו הגלגלים, נאבות, משולשים שופצו הציריות והוחלפו ביום שישי האחרון, נפתחה תיבת ההעברה הקדמית... אך לא מצליח לאתר את הגורם לנקישות.
אני חייב לציין שבעת פירוק הדרייבסאפט הקדמי ושילוב ל4X4 אין נקישות.
הנקישות מתחזקות בסיבובים של ההגה עד סופו. ישנו חשש שהרעש מגיע מהחלק התחתון של הרכב מתחת למושב הנהג, ככל הנראה מחיבור הדרייבשאפט הקדמי למצב 4X4.

תודה,
כפיר

לא שאני מבין גדול אבל ניסית לבדוק את הצלבים? בקקס קדמי?
יש לך לוקרים? אם כן אולי הבעיה טמונה בהם...
לדעתי הבעיה התחילה בכלל בזה שקנית פרוזה אבל זה כבר עניין אחר אהה? :)
מקווה שעזרתי

רמי חיפה
20-01-10, 16:52
[quote=assaf234;288513]לא שאני מבין גדול אבל ניסית לבדוק את הצלבים? בקקס קדמי?

שלום אסף תסלח לי ויסלח לי פותח השרשור אבל בק-אקס (בקקס) זה מילה באנגלית ציר אחורי, לכן לא יכול להיות ציר אחורי קידמי(בקקס קידמי).
האקדמיה ללשון דורשת.
רמי.

yoni 110
20-01-10, 17:42
שרשרת בטרנספר, מחליקה בעומס.
התשובה בהתבסס על זה שבאמת נשללה הבעיה מהסרן הקד'

MMR
20-01-10, 18:41

תודה,
כפיר

אני מקווה שאני טועה והסיבה יכולה להיות גם משהו אחר- אבל נשמע כמו קורונה פיניון טחונים, וזה נגרם כנראה מכך שאתה מסובב את ההגה עד סופו בשילוב 4X4 שזה דבר אסור ברכב שלך ובעיקר בכביש. הפרש המהירויות בין הסרנים "נפרק" שם ולכן יש רעש של נקישות.

-->