צפייה בגרסה מלאה : שאלה לגבי פתיחת סופה
שלום ש לי שאלה לגבי פתיחת סופה.
מה הפרוצדורה? והאם יש למישהו טיפים בנושא
תודה
roded21@yahoo.com
פתיחה של מה?
פתיחה של הדלת? פתיחה של המנוע? פתיחה ברמזור???
אם תהיה קצת יותר ממוקד יהיה לנו הרבה יותר קל לענות.
בכל מקרה, ספר טיפולים מלא בעיברית לסופה תוכל להוריד מכאן:
http://www.jeepolog.com/downloads.html
אם הוא מבקש סיסמא הקש:JEEPOLOG
פתיחה נעימה...
פתיחה של מה?
פתיחה של הדלת? פתיחה של המנוע? פתיחה ברמזור???
לי די ברור שמדובר בגג.
בא נראה כמה טעיתי ...
:p
הכוונה בוודאי לפתיחת/הסרת הגג.
טכנית - זה קל מאוד.
פתיחת כמה ברגים, חלקם בוודאי יהיו חלודים ותפוסים. קצת עזרה מעוד זוג ידיים (חזקות, זה כבד) כדי להרים את הסגירה מהבודי ולהסיר אותה - והופ - הג'יפ פתוח.
עכשיו צריך לבנות/לרכוש כלוב או לפחות קשת התהפכות. אל תעז לנסוע בלי כלוב או קשת!!!! גם חגורות הבטיחות צריכות להיות מעוגנות למשהו, ובלי כלוב או קשת אין לאן לעגן אותן.
חוקית - זה הסיפור הגדול.
דרוש שינוי סטטוס ברשיון הרכב מ"סגור" ל"פתוח" - התהליך מתבצע בעמדה מס' 1 במשרד הרישוי - מקום רע, ידוע לשימצה, מאוד לא נעים לג'יפאים. כדי להקטין את גובה הלהבות בבדיקה בעמדה 1 ולהגדיל את הסיכויים לצאת משם בשלום ו/או בזול - לבדיקה הזאת צריך להכין את הרכב היטב:
הג'יפ צריך להיות סטנדרטי ככל שאפשר:
- להוריד הגבהות.
- צמיגים חוקיים בלבד (עד 31) ורשומים ברשיון, ולהרכיב אותם על ג'נטים מקוריים צרים שלא בולטים מהמרכב.
- כנפונים מחוברים.
- כננת אם יש - שתהיה רשומה ברשיון ואם לא - להסיר מהג'יפ.
- מס' המושבים כרשום ברשיון הג'יפ + חגורות בטיחות.
- מצב מכני/בטיחותי/חשמל צריך להיות פיקס לחלוטין - הכל תקין ועובד כמו לטסט "רסמי" ויותר מזה.
כל סטייה/חריגה ו/או שסתם באותו בוקר האף שלך לא מוצא חן בעיני איזה בוחן - מהווה עבור הנבלות שם עילה מספקת לזרוק אותך לכל הרוחות משם ולדרוש ממך לבוא שוב ביום אחר, מהתחלה.
אם אכן מדובר בפתיחת הגג יש לקחת בחשבון 3 ברגי כוכב (אם אני זוכר נכון) שמחברים את מסגרת השמשה לגג.
אם אכן מדובר בפתיחת הגג יש לקחת בחשבון 3 ברגי כוכב (אם אני זוכר נכון) שמחברים את מסגרת השמשה לגג.
אלה הברגים החלודים והתפוסים....
היום סגורה רוצה לפתוח ברישיון
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.