צפייה בגרסה מלאה : מסגריה/פתרון לגגון
haimovich2000
21-01-10, 00:02
אני מבצע שדרוגים בויטרה שלי והיום הייתי בחנות בנתניה במטרה לרכוש גגון כצעד ראשון ע"מ יותר מאוחר להוסיף גם עריסה.
לא תכננתי להשתגע עם ההוצאות ולכן בחרתי בגגון בעלות 300 ש"ח משהו שאמור לשבת על הגג במרזב הקטן ולשקע של החלון/הדלת.
אחרי שהמתקינים קילפו לי חצי מהצבע באוטו הגגון מקדימה מעל הדלת נתפס על הכיפאק ולעומת זאת מעל החלון מאחורה לא נתפס למרות נסיונות השכנוע.
בסופו של דבר ויתרתי ונסעתי בבושת פנים וללא גגון.
האם מישהו מכיר מסגרייה או פתרון לגגון ללא קידוח בפח הרכב ובמחיר סביר?
אני מבצע שדרוגים בויטרה שלי והיום הייתי בחנות בנתניה במטרה לרכוש גגון כצעד ראשון ע"מ יותר מאוחר להוסיף גם עריסה.
לא תכננתי להשתגע עם ההוצאות ולכן בחרתי בגגון בעלות 300 ש"ח משהו שאמור לשבת על הגג במרזב הקטן ולשקע של החלון/הדלת.
אחרי שהמתקינים קילפו לי חצי מהצבע באוטו הגגון מקדימה מעל הדלת נתפס על הכיפאק ולעומת זאת מעל החלון מאחורה לא נתפס למרות נסיונות השכנוע.
בסופו של דבר ויתרתי ונסעתי בבושת פנים וללא גגון.
האם מישהו מכיר מסגרייה או פתרון לגגון ללא קידוח בפח הרכב ובמחיר סביר?
כן.יש איזה מסגר אחד שמעתסק בזה.מעוניין לקבל פרטים?
haimovich2000
23-01-10, 17:38
כן.יש איזה מסגר אחד שמעתסק בזה.מעוניין לקבל פרטים?
בטח! בשביל זה כתבתי פה...
תודה
בטח! בשביל זה כתבתי פה...
תודה
תדבר על ליאור .. זוקי לנד מנורדיה ..
שב אצלו לקפה והוא ימצא לך את הפיתרון לבעית מסגרות ..
הוא בונה גגונים לג'ימיני וסמוראי ואין סיבה שבעולם שהוא לא ימצא לך פיתרון מהיר וזול..
לי הוא בונה היום גגון מאסיבי לג'ימיני .. שיוכל להחזיק את הציוד בתנאי שטח קשים במיוחד.
Zuki-Land - טיפול, שיפור, חלקים, טמבונים, מיגונים ונעילות
לסוזוקי סמוראי וג'ימיני ! ליאור 0503303630 א.ת נורדיה..
תדבר על ליאור .. זוקי לנד מנורדיה ..
שב אצלו לקפה והוא ימצא לך את הפיתרון לבעית מסגרות ..
הוא בונה גגונים לג'ימיני וסמוראי ואין סיבה שבעולם שהוא לא ימצא לך פיתרון מהיר וזול..
לי הוא בונה היום גגון מאסיבי לג'ימיני .. שיוכל להחזיק את הציוד בתנאי שטח קשים במיוחד.
Zuki-Land - טיפול, שיפור, חלקים, טמבונים, מיגונים ונעילות
לסוזוקי סמוראי וג'ימיני ! ליאור 0503303630 א.ת נורדיה..
העם דורש תמונות!
עידו לוריה
24-01-10, 18:13
אני מיצר גגונים לכול סוגי הרכב גם מודבקים .
עידו 0527468878
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.