PDA

צפייה בגרסה מלאה : ריינג' רובר מוארך

YossiRo7
23-01-10, 21:49
שלום לכולם!
לאחרונה אני וקרוב משפחה התחלנו להתעניין ביבוא אישי של דגם מיוחד במינו של ריינג' רובר לארץ - מדובר ברכב שקה בחול, והוכנס לשיפור בסדנא בחול המתמחה בהארכת מכוניות (בין אם בהיפכתם ללימוזינות או סתם בהשגת מרחב משופר) במקרה של הרכב המדובר, המטרה היא להשיג מרחב משופר מאחור, ברמה של S קלאס LONG, פחות או יותר. השאלה שלי אליכם מומחי השטח, אם הארכת של בסיס הגלגלים לא ברמה מאוד קיצונית(בין 30 ל-60 סמ) תפג באופן כלשהו ביכולות השטח של הרכב. מובן שהרכב יהיה יותר קשה לתמרון בגלל האורך , אבל בסופו של דבר הרכב לא יהיה ארוך הרבה יותר מרכבים כמו מרצדס GL למשל...
מה דעתכם? חשוב לי מאוד לדעת אם אכן יש פגיעה בתפקוד הרכב שיכולות השטח שלו נחשבות מעולות.

אני מצרף קישור לפרוייקט בסגנון של מה שאנחנו מתכננים!!
חשוב לציין שבתמונות הרכב "שודרג" באופציות הכביש שלו - כלומר- ג'נטים ענקיים , באמפרים נמוכים במיוחד וכ'ד- התכנון שלי הוא רק להשיב תא נוסעים מרווח יותר, וזהו. חיצונית הרכב ישאר כפי שהוא, מבחינת גובה, צמיגים וכ'ד.

http://rangerovers.net/custom/Mayfairpics.pdf

אודה לכם מאוד אם תוכלו לתרום לי מהידע שלכם בעיניין, אם תוכלו להציע הצעות- איך אפשר (אולי אפילו בארץ???) לבנות משהו בסגנון של מה שאני מתכנן.

תודה רבה ושבוע טוב לכולכם
יוסי

tzagi
24-01-10, 00:26
ממליץ לך קודם כל להתקשר למשרד התחבורע ולשאול את דעתם לגבי "שינוי מבנה"

אני מאמין שאחרי שתקבל את התשובה תרד מהרעיון במהירות של טיל בליסטי אינטרקונטינטלי.
אבל אולי יש להם איזה סעיף שמיתיחס ללימוזינות......לך תדע.

ירון גל
24-01-10, 08:39
בעניין הרישוי זה הכל עניין של זמן ולא ניראה לי שתהיה בעיה כי כמו שכתבו לימוזינות מאושרות בארץ וגם קיצור רכבים
בעניין עבירות
ישנו דיון ארוך בימים מה עדיף רכב ארוך או קצר
ככלל רכב יכול לעבור מדרגה בגובה של מרחק הסרנים שלו
לכן מבחינה תאורתית רכב ארוך עביר יותר
מצד שני ככול שהרכב ארוך יותר הבטן הפגיעה יותר ויותר קשה לרכב עם בולדרים
לכן אין תשובה חד משמעית לעניין וכל אחד יגיד לך לפי הרכב שלו (קצר / או ארוך)
ואני בתור אחד שהיה לו רכבים ארוכים יגיד לך שזה לא משמעותי ובמספר לא מובטל של מעברים זה מקל מאוד שיש לך רכב ארוך

eysham
24-01-10, 10:02
רק שאלה..

מה עומד מאחורי הצורך הזה?? מה אתה בגובה 2.18?
נראה לי שהמחיר (כסף, בירוקרטיה, כאבי ראש, אחריות יצרן וכו') לא מצדיקה את זה אלא אם יש סיבה כלשהי שאני לא מבין אותה עכשיו...
על אחת כמה וכמה אם אתה מתכנן להיכנס עם זה לשטח...

My 2 inch
איל

יואב פולס
24-01-10, 10:11
אנשים קטנוניים. זה מה שאתם. תחשבו על מדרגות כמו עשוש או ורדית. בזמן שהסרן הקדמי כבר שכח שהוא היה על איזה חריץ אבן, הסרן האחורי נמצא עוד בתחילת המסלול. מה רע?
אני בהחלט בעד. נכון שיכולות להיות כמה מכשלות בדרך, אבל הן ניתנות לפתרון. זמן, סבלנות וכסף הן מילות המפתח.
אגב, אני מבקש להיות מוזמן כנוסע באחד מהטיולים שלכם. לא רוצה לנהוג. רק להיות נוסע מאחורה.

סתם מחשבה שעלתה לי - אם נניח היו עושים סטטיסטיקה של תקלות למטר רץ של רכב. זהו. נגמרה המחשבה.

-->