PDA

צפייה בגרסה מלאה : ניקוי מרימים הידראוליים?

yoavshefer
06-08-04, 21:18
פרקתי מרימים הידראוליים וניקיתי אותם, השאלה האם שמרכיבים חזרה יש למלות אותם בשמן, או שתוך כדי עבודת המנוע זה יקרה מעצמו?

AvigdorAharon
06-08-04, 21:26
ושאלה נוספת בעניין (צר לי שאני מתעלק...),
האם יש כיוון למרימים או ששני הקצוות זהים?

אביגדור

yoavshefer
06-08-04, 22:08
ושאלה נוספת בעניין (צר לי שאני מתעלק...),
האם יש כיוון למרימים או ששני הקצוות זהים?

אביגדור
אביגדור את המרימים ההידראוליים אי אפשר להפוך. אבל נראה לי שאתה מתכוון למוטות המרימים.ולהם אין כיוון, אפשר להרכיב אותם בכל מצב.

AvigdorAharon
07-08-04, 01:58
כן, התכוונתי למוטות, תודה.

אביגדור

yoavshefer
09-08-04, 00:21
לידע כללי רצוי למלות את המרימים בשמן לפני ההרכבה, אפשרי להרכיב ללא שמן והם התמלאו לבד{אבל הנעה ראשונה קשה}. כל הקרדיט לעירא!!!{טלפון קצר והיתה לו תשובה}

עירא
09-08-04, 20:48
א. אני מאוד שמח שזה עבד
ב. במקרה הזה הקרדיט עובר ממני לאודי מיזרחי, שהופנתה אליו השאלה טלפונית.
עירא

חנן א.
10-08-04, 10:32
אם תקראו את הכתבה שלי על שיפוץ המנוע, תראו שרצוי לסובב את משאבת השמן עם מברגה לפני שבכלל מניעים את המנוע, לקבל לחץ שמן מלא עוד לפני התנעה ולשמן את כל רכיבי המנוע, וכך גם המרימים מתמלאים בשמן.

yoavshefer
10-08-04, 11:28
אם תקראו את הכתבה שלי על שיפוץ המנוע, תראו שרצוי לסובב את משאבת השמן עם מברגה לפני שבכלל מניעים את המנוע, לקבל לחץ שמן מלא עוד לפני התנעה ולשמן את כל רכיבי המנוע, וכך גם המרימים מתמלאים בשמן.
חנן,השאלה האם המרימים יתמלאו שמן רק מסיבוב המשאבה?
נראה לי שגם גל הזיזים צריך להסתובב, כי לפי מה שראיתי המרימים יכולים להתמלות שמן רק במצב אחד,שזה חור{בחלקו החיצוני} מול חריץ שימון{בבוכנה הפנימית}.

חנן א.
10-08-04, 11:37
לא יודע, אולי אתה צודק.

yoavshefer
13-08-04, 15:24
חנן,השאלה האם המרימים יתמלאו שמן רק מסיבוב המשאבה?
נראה לי שגם גל הזיזים צריך להסתובב, כי לפי מה שראיתי המרימים יכולים להתמלות שמן רק במצב אחד,שזה חור{בחלקו החיצוני} מול חריץ שימון{בבוכנה הפנימית}.
o.k היום המנוע קיבל שמן. בהתחלה סובבתי את המנוע ידנית, והמרימים לא התמלאו. אח''כ סובבתי את משאבת השמן עם מקדחה, תוך שניות המרימים התמלאו, והשסתומים התחילו לעבוד{לפני זה הם עבדו על החופש במרימים, והשסתומים בקושי נפתחו}
המסקנה חנן צדק! "לקבל לחץ שמן מלא עוד לפני התנעה ולשמן את כל רכיבי המנוע, וכך גם המרימים מתמלאים בשמן"

-->