צפייה בגרסה מלאה : שריפת צבע לשם הורדתו
שלום.
ברשותי וויליס סטיישן דליברי (טנדר סגור ללא חלונות) שנת 63. אני בשלבי שיפוץ ראשוניים. הציעו לי לשרוף את הצבע הישן לשם הסרתו בקלות, ואז לעשות פחחות וצבע... מכירים את השיטה הזו? זה עובד? זה לא מעודד חלודה?
אשמח לשמוע דעות...
דבר ראשון תשים תמונות מיד
שנית מה רע בשיוף? כמו בני אדם?
שריפה, רגילה או כימית (ממיס צבע) מעודדת חלודה באופן מיידי, ובאמת - למה? הרכב לא רק פח, יש מסביב גומיות, פלסטיקים, ברגים... לשרוף את הצבע? ממש לא.
אסף.
six 4 life
29-01-10, 23:28
שלום.
ברשותי וויליס סטיישן דליברי (טנדר סגור ללא חלונות) שנת 63. אני בשלבי שיפוץ ראשוניים. הציעו לי לשרוף את הצבע הישן לשם הסרתו בקלות, ואז לעשות פחחות וצבע... מכירים את השיטה הזו? זה עובד? זה לא מעודד חלודה?
אשמח לשמוע דעות...
אם הרכב יקר לך ואתה מתכנן שיפוץ יסודי ולא מחפש לחסוך, אתה צריך לעשות סודה בלאסט- http://www.sodablast.co.il/movies.html
היתרון מול ניקוי חול הוא שהסודה הרבה יותר עדינה ולא פוגעת בברזל עדין כמו שניקוי חול עלול לפגוע.
אם לא סודה בלאסט, עבודה ביתית- דיסק, 3-4 מברשות ברזל לדיסק (לא דיסק FLAP!!!), ג'ינס עבה חולצה ארוכה כפפות ומשקפיים. מוריד צבע יופי ולא פוגע בברזל.
אם לא סודה בלאסט, עבודה ביתית- דיסק, 3-4 מברשות ברזל לדיסק (לא דיסק FLAP!!!), ג'ינס עבה חולצה ארוכה כפפות ומשקפיים. מוריד צבע יופי ולא פוגע בברזל.
ונשמיות (או מגן נשימה איכותי עם פילטר) - זה רעיל בצורה יוצאת דופן!
שים אטמי אזניים זה לא נעים לנקות את זה
פורום הגיינה
ושים תמונות כבר
רק לא אש
החום אומנם יוריד את הצבע אבל גם יפגע בפח על הדרך
בצורה שקשה מאוד לתקן .
אם הרכב יקר לך ואתה מתכנן שיפוץ יסודי ולא מחפש לחסוך, אתה צריך לעשות סודה בלאסט- http://www.sodablast.co.il/movies.html
היתרון מול ניקוי חול הוא שהסודה הרבה יותר עדינה ולא פוגעת בברזל עדין כמו שניקוי חול עלול לפגוע.
המתכת עוברת תהליך אלקטרוליטי שנותן קצת יותר עמידות למתכת מפני חלודה והמברשת עלולה לסרוט את הציפוי הנ"ל.
יש מברשת יעודית להסרת צבע (לדיסק) היא עשויה מחומר פלסטי.
אני אישית הייתי ממליץ לך להתיעץ עם פחח רכב שאתה סומך עליו.
בהצלחה בשיפוץ, תעלה הרבה תמונות ואל תפסיק לעדקן.
תדהר
six 4 life
30-01-10, 12:46
אם אתה חושב שה"ציפוי האלקטרוליטי" שאתה מדבר עליו עדין קיים (או בכלל היה קיים מראש בייצור) ברכב בן 40 ומשהו שנה שבוודאי כבר עבר כמה תהליכי פחחות וצבע, תחשוב שוב.
נשום פנים ואופן לא.
רק ניקוי חול או סודה בלאסט, וגם לגבי ניקוי חול - ניקוי חול יבש, ולא ניקוי חול רטוב.
תודה על ההערות וההתייחסויות. סליחה שאני נעלם להרבה זמן. אני עובד בחוץ ולא ליד מחשב, ויוצא לכמה ימים בדרך כלל, כך שאין לי איך להגיב...
הוויליס החל שיפוץ לפני 5 שנים, אך עקב מעבר דירה נאלצתי להפסיק... מאז הוא שוכב עם שס"י וסרנים משופצים, תיבת הגה משופצת, הרבה חלקים מפורקים - וכל השאר ממשיך לחכות... לכן אין תמונות עדכניות.
אני שוקל לחזור לעבודה. אם אכן אעשה זאת - אתעד ואשתף בכיף...
בינתיים, נראה לי שלא אלך על רעיון ה"לשרוף" שמההתחלה נראה לי מעט מוזר...
סופת המדבר
04-02-10, 08:20
אני לא יודע כמה אתה צריך להוריד
אבל מה עם 'שמן ברקס'?
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.