צפייה בגרסה מלאה : עזרה! מחפש מיגון לקינג קצר 2001
בנושא הזה אתה יכול לגשת לכל מוסדות השיפורים המוכרים - אספיר, גתוס, פרוג'יפ, עידו כהן ועוד. ברשימת הקישורים של האתר, למעלה משמאל, תמצא קישורים לאתרי הבית של כולם ובהם כל הפרטים שתרצה.
אם אתה מחפש המלצות ספציפיות - כנראה שלא תמצא כאן... אופי האתר הזה לא "קינגי". נסה לשאול ב: http://www.jeeptrip.com . אני אומר לך מראש שתקבל שם התפלגות די אקראית של המלצות וקטילות על המוסדות הנ"ל, וזה בגלל שמיגון זה מיגון, חתיכת פח עם ברגים, הם כולם מוכרים פחות או יותר אותו דבר במחירים דומים.
יש הבדל עצום בין ההתקנים ל"קינג" של היצרנים השונים. מדובר על 3 פלטות שונות, בעלות תיכנון הנדסי השונה מאוד בין היצרנים. למרות העדפתי האישית, ומקדם הרווח הכספי שבכך, לא אתן לך המלצות, עקב אופיו הבלתי שיווקי של האתר.
לכן, נותר רק לבצע סקר שוק.
בברכה,
קיד.
יש הבדל עצום בין ההתקנים ל"קינג" של היצרנים השונים. מדובר על 3 פלטות שונות, בעלות תיכנון הנדסי השונה מאוד בין היצרנים. למרות העדפתי האישית, ומקדם הרווח הכספי שבכך, לא אתן לך המלצות, עקב אופיו הבלתי שיווקי של האתר.
לכן, נותר רק לבצע סקר שוק.
בברכה,
קיד.
אין לבעלי האתר ומעולם לא היתה בעייה עם המלצות על מוצרים ועסקים - מנומקות. במקרה שלך קיד, אני סמוך ובטוח שכל מה שתכתוב יהיה רציני. מעניין אותי לשמוע איזה הבדלים הנדסיים כבר יכולים להיות בין הפלטות האלו. ברגים בולטים מול ברגים שקועים? או משהו יותר רציני? הנושא של מיגוני גחון לכלים ה"רכים" של היום מאד פופלרי ומאד מעניין, ולמרות שהוא עולה לעיתים קרובות מאד הוא כמעט מעולם לא נדון ברצינות. אני טוען - אין כל כך הרבה על מה לדון... אבל פתוח לשמוע דעות אחרות.
אני ממליץ דווקא לגשת לאחד מהמתקינים העצמאיים- כאלה שלא אכפת להם למכור לך מגן של אספיר או של גתוס או של טל והדס. אתה יכול להיות קצת יותר שקט שתקבל מה שמתאים לך.
אני מאוד אוהב את המיגונים של אספיר- בגלל המבנה שלהם של גשר פלדה עם פלטת אלומיניום, מחוברים ביניהם עם תותבים בצורת T חלול עם גומי. זה מונע את הרעידות והרעשים המוכרים לכולם אחרי שהמגן מקבל עיוות קל שבקלים, אם הוא מחובר ישר לשלדה (אםאפשר לקרוא לפח המכופף של הקינג "שלדה" :twisted: ). זה גם הופך הסרה התקנה של הפלטה לאפשרית, במקרה של טיפול "כבד" שמחייב הורדת המגן. הם לא היחידים שמייצרים מיגונים בשיטה הזו, אבל לטעמי, הם מתכננים עם יותר מחשבה.
בסה"כ זה עניין של טעם.
אסף.
אני ממליץ דווקא לגשת לאחד מהמתקינים העצמאיים- כאלה שלא אכפת להם למכור לך מגן של אספיר או של גתוס או של טל והדס. אתה יכול להיות קצת יותר שקט שתקבל מה שמתאים לך.
אני מאוד אוהב את המיגונים של אספיר- בגלל המבנה שלהם של גשר פלדה עם פלטת אלומיניום, מחוברים ביניהם עם תותבים בצורת T חלול עם גומי. זה מונע את הרעידות והרעשים המוכרים לכולם אחרי שהמגן מקבל עיוות קל שבקלים, אם הוא מחובר ישר לשלדה (אםאפשר לקרוא לפח המכופף של הקינג "שלדה" :twisted: ). זה גם הופך הסרה התקנה של הפלטה לאפשרית, במקרה של טיפול "כבד" שמחייב הורדת המגן. הם לא היחידים שמייצרים מיגונים בשיטה הזו, אבל לטעמי, הם מתכננים עם יותר מחשבה.
אסף חסך לי הרבה מלל. כל מלה שלו חקוקה בסלע.
אני מכהן כמנהל של מוסך גדול של חברת מיצ'ובישי, ואין אני תלוי באף יצרן מיגונים, אך בהחלט אני ממליץ על אספיר. ראשית מיגון אספיר הוא היחיד אשר עבר את אישור היבואן להתקנה על "קינג"!
שנית: למעט מיגון מיכל הדלק אשר אינו בעייתי, שאר שלושת המגינים של "קינג" קצר, חייבים להיות ללא הפרשי גבהים. יש לזכור שרכבת הכוח בקינג היא ענקית, וממלאת את כל הבטן של האוטו. מכאן, שיש למגן את כל הבטן. כל הפרש גובה בין הפלטות, יגרום לכוח אורכי על ריתום המגן בזמן חבטה. אין המגן יכול לעמוד במכות אלו, אלא רק במכות מלמטה. אספיר הם היחידים שהסיגו התאמה מלאה בין הפלטות, ובמיגון שלהם אין הבדלי גובה.
כאחד שרואה את המיגון על הרכבים, גם לאחר זמן רב, אני חייב לציין שלאורך זמן, ההסרה והריתום מחדש של מיגון אספיר, פשוט יותר מאשר הסרה והתקנה של מיגון מתחרה, עקב שיטת הריתום. (גשר). יש להבין שכל פעולת מוסך על הבטן של האוטו, מחייבת הסרת המיגון. מן הסתם, החזרת המיגון לרכב היא "כאב ראש" למוסך, ולכן לי חשוב שההתקנה החוזרת תהיה קלה ומהירה. דבר זה מושג במיגוני אספיר, ע"י תכנון עדיף של הריתום.
נא לזכור שמגן אלומיניום אשר עבר מפגש עם סלע, לא ירצה לחזור אל ריתום השלדה המקורי שהיה לו, רגע לאחר שפורק, לצורך אחזקת הרכב.
אכן, מיגון "קינג" הינו מורכב יותר מאשר מיגון פג'ארוQ או ניסן טראנו, בהם רכבת הכוח קצרה ביותר.
קיד
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.