PDA

צפייה בגרסה מלאה : פנסים אחוריים לויטרה של סיידקיק?!

haimovich2000
02-02-10, 00:48
אני מעוניין לבנות פגוש אחורי צינורות והדרך הקלה ביותר היא לקנות פנסים של סיידקיק שיושבים מצידי הדלת ולא על הפגוש למטה כבר ראיתי ויטרה כזאת (עם פנסים של סיידקיק).
השבוע מישהו אמר לי שאסור להחליף את הפנסים ואם מעבירים את זה שוטר יכול לתת דו"ח כי הפנסים חייבים להיות למטה על הפגוש

האם נכון הדבר?! או שטות גמורה?
מצורפת תמונה האם זה חוקי?!

zoharami
02-02-10, 03:44
אני מעוניין לבנות פגוש אחורי צינורות והדרך הקלה ביותר היא לקנות פנסים של סיידקיק שיושבים מצידי הדלת ולא על הפגוש למטה כבר ראיתי ויטרה כזאת (עם פנסים של סיידקיק).
השבוע מישהו אמר לי שאסור להחליף את הפנסים ואם מעבירים את זה שוטר יכול לתת דו"ח כי הפנסים חייבים להיות למטה על הפגוש

האם נכון הדבר?! או שטות גמורה?
מצורפת תמונה האם זה חוקי?!
עשיתי ומומלץ הפנסים האחוריים מתמלאים בבוץ ומקצרים.
יש כאלו פנסים באיביי הרכב עבר טסט וגם ביקורת מציקה של בוחן תנועה בכביש.
לא אחראי בכל מקרה.
במקרה שלי קניתי פנסי איתות של משאית וחיברתי על הקיימים וכן פנס רברס וערפל.
מקווה שעזרתי.

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?AreaID=&ModelID=98&SubModelID=606&FromYear=&UntilYear=&Auto=&EngineTypeID=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&fromHand=&Hand=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&fromKM=&KM=&Info=

לכל המעונין החיה למכירה!!!!
טל' 0544549393

אלדר
02-02-10, 18:40
zoharami יש לך מידות של הפגוש?

חן צברי
02-02-10, 22:50
ראיתי הרבה ויטרות בארץ עם פנסים מצדי הדלת ואני משער שחלק מהויטרות הגיעו כך מהיבואן, כנראה ממודל מסוים (לא נראה לי שרבים כל כך מיהרו בארץ להחליף את הפנסים שלהם, אם בשביל פגוש צינורות או כל סיבה אחרת ;)).

לא יודע לגבי חוקיות, אבל פנסים מצידי הדלת נראים לי יותר בטיחותיים מאחר והם נמצאים מול עיני הנהג שמאחוריך ופחות פגיעים (בוץ, אבנים וכו'). אני מעוניין להחליף את הפנסים האחוריים אצלי מהסיבות הנ"ל.

לגבי איסור פנסים על הפגוש, אין לי תשובה מוסמכת אבל אם לחלק מהויטרות הפנסים לא נמצאים על הפגוש (וכך גם רוב הרכבים שאני רואה בכביש) קשה לי להאמין שהוא קיים.

חן

urisegal
02-02-10, 23:06
לי יש ויטרה 96 והפנסים בצדדים.. על הטמבון האחורי יש רק מחזירי אוור..
וזה ככה הגיע מהיבואן.. אז לא נראה לי הגיוני ששוטר יכול לעצור אותך על זה..

warlord
03-02-10, 09:44
יש לי ויטרא שנת 97.בטמבון היו מורכבים שני פנסי ארפל אדומים.עכשיו כאשר הרכבתי טמבון צינורות,לא שמתי עליו שום פנסים.כמה פאמים בדקו אותי שוטרי תנועה,היה בסדר.

haimovich2000
04-02-10, 19:57
עשיתי ומומלץ הפנסים האחוריים מתמלאים בבוץ ומקצרים.
יש כאלו פנסים באיביי הרכב עבר טסט וגם ביקורת מציקה של בוחן תנועה בכביש.
לא אחראי בכל מקרה.
במקרה שלי קניתי פנסי איתות של משאית וחיברתי על הקיימים וכן פנס רברס וערפל.
מקווה שעזרתי.

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?AreaID=&ModelID=98&SubModelID=606&FromYear=&UntilYear=&Auto=&EngineTypeID=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&fromHand=&Hand=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&fromKM=&KM=&Info=

לכל המעונין החיה למכירה!!!!
טל' 0544549393

מה זאת אומרת פנסי איתות של משאית?! אתה יכול לצרך תמונה בבקשה שנבין?

ראיתי הרבה פנסים באי ביי כדוגמת זה http://www.autoanything.com/lights/77A3983A3081344.aspx?kc=ffsku
אבל לא הצלחתי להבין אם זה כולל את האיתות ואת האור רברס

אני אשמח אם אתם יודעים משהו בנושא ותעזרו לי

-->