PDA

צפייה בגרסה מלאה : התלבטות בבחירת גודל צמיג לXJ

zivviz
10-02-10, 18:44
דילמה .

נכון לרגע זה , הצירוקי שלי נעול בצמיגים בגודל מקורי במידה 225.75.15
לרכב אין כל הגבהה אך אני מתעתד להזמין 4.5' רוביקון אקספרס . זמן הגעת הקיט : כחודשיים.
במצב הנוכחי אני יכול לנעול 235.75.15 ללא בעיות מסוימות ( נכון? ) , על הג'נט המקורי או לחכות עד אחרי ההגבהה ואז להחליף ל 31.10.5.15 .
נכון לאתמול , הזמנתי סט של 4 צמיגים BFMUD במידה 235.75.15 אך אני חושש כי לאחר הרכבת הסט , אתבאס שלא שמתי 31.10.5.15 .
מה שאני באמת רוצה לשאול כאן , בהתייחס למרכיב הזמן ( הצמיגים הנוכחיים גמורים ואכולים וחייבים להחליפם במהירות ) , ורכיב המחיר ( הסט הגדול עולה עוד כמה מאות ש"ח ויש צורך להחליף ג'נט ) זה מה עדיף . לחכות עד אחרי ההגבהה או להתקין את הסט הקטן ולהסתפק (האם?) ביכולת שטח נמוכה יותר .
נ.ב : מבחינת רישוי הצמיג , גם זה וגם זה לא עובר אז אם כבר אז כבר....

זיו

נמרוד
10-02-10, 21:50
אתה אכן תתבעס שלא המתנת חודשיים ושמת 31 אחרי ההגבהה.

סחוב עוד קצת עם הצמיגים הנוכחיים, ואם המצב קטסטרופלי באמת, אז חפש פה בפורום איזה סט צמיגים מקוריים משומשים במצב יותר טוב משלך, בטוח יש למישהו שהגביה את האוטו לאחרונה (שלי זרוקים מאחורי הבית 4 שנים... אתה לא רוצה אותם :) )

דרור ברלי
10-02-10, 23:16
מוכרחים גם להחליף ג'נט? אני לא בטוח.

אני נוסע בסופה עם צמיגי 31 על ג'נט ברזל מקורי 7' של צ'רוקי. הצמיג יושב יופי עליו.

Saar
10-02-10, 23:21
הי,

אם אתה בכל מקרה מחליף ל 31, אל תקנה 235.
תבדוק אם 31 נכנס במצב הסטנדרטי, אם כן, תקנה 31 כבר עכשיו וחודשיים אל תכנס לשטח.
אם אתה רוצה, אני יכול להשאיל לך סט 2" (אוקולונים מקדימה וקפיצים עם AAL מאחורה)
אבל תצטרך לפרק ולהרכיב הכל פעמיים... לא כיף גדול.
למה צריך לחכות חודשיים לקיט?

סער.

zivviz
11-02-10, 11:03
סער תודה , אבל אין טעם שארכיב ואפרק פעמיים .
הסיבה לזמן הגעה ארוך נעוצה בסיבה שלא קשורה להזמנה .
ההזמנה של הקיט טרם בוצעה אך אני משער כי בשבועיים הקרובים אבצע את ההזמנה.
בכל מיקרה , שוכנעתי שיש לחכות והבונוס הוא שלא אצטרך להחליף ג'אנט .
את הסט שהזמנתי אחליף ל31 בהנחה שצ'ארלי , הפאנצרמאכר של קבוצת הרכישה , ימכור לי את הסט החדש במחיר של קבוצת הרכישה.

בברכה
זיו

אייל67
11-02-10, 12:47
את הסט שהזמנתי אחליף ל31 בהנחה שצ'ארלי , הפאנצרמאכר של קבוצת הרכישה , ימכור לי את הסט החדש במחיר של קבוצת הרכישה.

בברכה
זיו

ימכור, ימכור.
מהיכן אתה בארץ? אם יש קשיים, צור איתי קשר ואפנה אותך לאחר שימכור בוודאות לא יותר יקר, ואולי אפילו קצת יותר זול (אתה מעוניין ב- BF נכון?).

בהצלחה,
אייל

zivviz
11-02-10, 19:05
ימכור, ימכור.
מהיכן אתה בארץ? אם יש קשיים, צור איתי קשר ואפנה אותך לאחר שימכור בוודאות לא יותר יקר, ואולי אפילו קצת יותר זול (אתה מעוניין ב- BF נכון?).

בהצלחה,
אייל

אייל תודה .
אחכה עד לאחר ההגבהה ואז אזמין צמיגים.
דיברתי עם צרלי ולא תהיה בעייה מיוחדת..אבל אשמח לדעת אם יש לך הצעה מעניינת יותר (790+מע"מ אצל צרלי )
נ.ב : אני מירושלים

boaz1969
29-03-10, 09:01
למה לא ללכת על מקסיס ?? סט של 4 צמיגים 31 לא יעבור את ה2200 על הגיפ! צמיג מעולה חזק ומחזיק הרבה זמן! (כל הגיפים בצפון שעושים טיולי גיפים עברו למקסיס!!) ...

-->