התחברות

צפייה בגרסה מלאה : חוות דעת על שמנים של ''פז''

סופת המדבר
13-02-10, 16:33
יש אצלנו במושב חנות ''כל-בו לחקלאי'' שבין היתר מוכרים שם גם שמנים לרכב
15\40.... 10\40 ... שמן גיר... שמן אדום וכו'..
כל השמנים הם של חברת פז למי שמכיר זה הגלון הלבן שכל מה שכתוב עליו
מודפס על הגלון (לא תוית נייר או משהו כמו ברוב השמנים(האכותיים)
ולמטה מודפס הלוגו של פז... תאמת נראה שההדפסה לא באיכות משהו.. ואולי זה גם מעיד על המוצר.
רציתי לדעת באיזה רמת איכות השמנים של פז מדורגים (לפחות ה''פס יצור'' הזה)
ואם נגיד אני צריך שמן אדום לטרנספר אם אני יכול להיסתפק בזה?
או שעדיף משהו יותר איכותי

תודה

sherifon
13-02-10, 17:08
אתה בטח כבר יודע ,אבל אפילו במוסכים מורשים יש שימוש בשמנים של פז ,מאיכויות כאלו ואחרות ,חלק מהמוסכים המורשים מקבלים את השמן בצובר וחלקם בבקבוקי פלסטיק ( עדיין מתוצרת פז).
לחברה יש חוזים עם מיספר יבואנים זה,לטעמי ,ניתן להשתמש בשמנים של פז ,יש להם כאלה באיכות לא פחות טובה מכל שאר השמנים המיובאים .

מה שכן אתה יכול לעשות כדי להרגיע את המצפון ,הוא להחליף שמנים בתדירות גבוהה יותר,משמע מרווח קצר יותר בין טיפול לטיפול ,כך בטוח תשמור על תכונות השמן .

מה שמפליא אותי יותר מכל,הוא , שבשביל שמנים לרכב אנחנו עושים כאלו בדיקות מחמירות,ומחפשים את היצרן הכי הכי ...
אבל מצד שני ,לא חושבים פעמיים לפני שדוחפים "שמן זית ערבי בגלון" לסלט אותו אנחנו אוכלים( כי ככה הכי זול ),
כאשר איכותו של השמן הזה מפוקפקת הרבה יותר מזה של "פז".

על עצמנו אנחנו חוסכים\לא מחפשים בציציות, אבל לערימת הברזל מגיע הטוב ביותר.
סתם נקודה למחשבה ..

תתחילו בלשמור על הבריאות שלכם ואח"כ אם ישאר זמן וכח ,תפנקו את הרכב בשמן עם תווית יותר מרשימה ( עלי זה כבר לא עושה רושם,שם מה שמומלץ,ועדיף תוצרת הארץ!! ).

עוד דבר קטן , מה רע בלפרגן למוצרים תוצרת הארץ ?אחרי הכל עובדים שם אחינו היהודים ( בין היתר )
שלא יזיק להם הפרגון שלכם ,כך יוכלו לשמור על מקום התעסוקה שלהם ...

אין אפילו צורך בגילוי נאות .

בינתיים זה מספיק .

mik_l86
13-02-10, 18:32
כנראה כי הקיבה פחות רגישה לדרגת השמן (או שמא לחומציות?) והכל הולך! (אצלי לפחות)
הרגת אותי. :grin:

סופת המדבר
13-02-10, 20:20
אתה בטח כבר יודע ,אבל אפילו במוסכים מורשים יש שימוש בשמנים של פז ,מאיכויות כאלו ואחרות ,חלק מהמוסכים המורשים מקבלים את השמן בצובר וחלקם בבקבוקי פלסטיק ( עדיין מתוצרת פז).
לחברה יש חוזים עם מיספר יבואנים זה,לטעמי ,ניתן להשתמש בשמנים של פז ,יש להם כאלה באיכות לא פחות טובה מכל שאר השמנים המיובאים .

מה שכן אתה יכול לעשות כדי להרגיע את המצפון ,הוא להחליף שמנים בתדירות גבוהה יותר,משמע מרווח קצר יותר בין טיפול לטיפול ,כך בטוח תשמור על תכונות השמן .

מה שמפליא אותי יותר מכל,הוא , שבשביל שמנים לרכב אנחנו עושים כאלו בדיקות מחמירות,ומחפשים את היצרן הכי הכי ...
אבל מצד שני ,לא חושבים פעמיים לפני שדוחפים "שמן זית ערבי בגלון" לסלט אותו אנחנו אוכלים( כי ככה הכי זול ),
כאשר איכותו של השמן הזה מפוקפקת הרבה יותר מזה של "פז".

על עצמנו אנחנו חוסכים\לא מחפשים בציציות, אבל לערימת הברזל מגיע הטוב ביותר.
סתם נקודה למחשבה ..

תתחילו בלשמור על הבריאות שלכם ואח"כ אם ישאר זמן וכח ,תפנקו את הרכב בשמן עם תווית יותר מרשימה ( עלי זה כבר לא עושה רושם,שם מה שמומלץ,ועדיף תוצרת הארץ!! ).

עוד דבר קטן , מה רע בלפרגן למוצרים תוצרת הארץ ?אחרי הכל עובדים שם אחינו היהודים ( בין היתר )
שלא יזיק להם הפרגון שלכם ,כך יוכלו לשמור על מקום התעסוקה שלהם ...

אין אפילו צורך בגילוי נאות .

בינתיים זה מספיק .

חחחחחחח כן תאמת אתה צודק בכל מילה
טוב מה כבר יכול ליהיות רע (כלכך) בשמן של פז

-->