צפייה בגרסה מלאה : המלצות על טנדר 2X4/4X4
אני מחפש רכב ושוקל לקנות טנדר.
לא אכפת לי אם הוא יהיה 2X4 או 4X4, אולי עדיף 2X4 אבל אני הייתי רוצה כושר גרירה גדול יחסית.
אני מעדיף קבינה או קבינה וחצי אבל אם אין ברירה אז גם דאבל קבינה.
על מה אתם ממליצים? מדובר על רכב משומש, רצוי משנתון גבוה אבל אני לא חושב שיהיה לי תקציב לזה.
מגנום אני לא אקנה כי הוא יקר לתחזוקה ואחרי שהיה לי אני לא חושב שהוא אמין במיוחד.
חשבתי על הסונומות למיניהן, משהו יחסית פשוט שאפשר לתקן לבד. האם הן אמינות ?
תשאל את איתי, יש לו כזאת כבר חצי שנה ולא שמענו ממנו כלום.
סונומה אחלה רכב, לחברת חשמל היו פעם גם כלים מאוד נחמדים עם קבינה וחצי.
אף טנדר לא נוח כמוהן.
אוהבות דלק יותר מסופה שגוררת עגלה במעלה מכמל/נוח/אברהם והחברה.
בצבא היתה להן בעיה שהשלדה היתה "מתעקמת"/"מתעגלת" - הטמבונים מגיעים לרצפה ומרכז הרכב גבוה...
- אם הצורך שלך הוא העמסת מטען - 2X4 יכול תמיד יותר מ4X4 (הבדל של 300-400 ק"ג).
- לגרירה - תלוי בנגרר, חשוב טנדר עם משקל כולל גבוה לטובת יכולת (חוקית) לגרירת יותר משקל.
*** כרכב עבודה (הובלת סחורה) קניתי לאחרונה מזדה BT50 2X4 2008 מליסינג. עובד מצויין, ללא תקלות
חזק מאוד וגורר מצויין משקלים גדולים.
בדקתי נסיעה למעלות, 800 ק"ג על הטנדר ו-1200 ק"ג בעגלה, 1:8. הבעיה שלו - במצב ריק קופץ כמו פר עצבני במיוחד ברודאו.
תשאל את איתי, יש לו כזאת כבר חצי שנה ולא שמענו ממנו כלום.
תודה גיא :)
אכן יש לי סונומה 4X4 מודל 90 קבינה 1 עם 3 מקומות ישיבה כבר 4 חודשים שעלתה לי 4500 ש"ח.
מיד אחרי הקניה הוחלפו 4 צמיגים ו7 חוטי הצתה.
עד שבוע שעבר טפו טפו טפו, להניע בבוקר ולנסוע.
עם רגל קלה על הגז עושה 1 ל6 או קצת פחות (5.5)
שבוע שעבר הלך הגיר.... (ראו בפורום פול-סייז) אבל מסתבר בדיעבד שהוא היה בעייתי מלכתחילה (עבר 2 שיפוצים ב6 השנים האחרונות).
פירוק והרכבה של הגיר עלו לי 1000 ש"ח, גיר+טרנספר מפירוק (שנשאר אצלי כי שלי היה תקין לגמרי) עלו 2000 ש"ח.
נוחה מאוד לנסיעה, גם במהירויות קצת גבוהות מחוקיות,
הכי כיף בעולם לנסוע עם הפיצית בסל-קל צמודה אלי מימין כשאישתי יושבת במושב הימני ביותר.
שטח כמעט ולא הספקתי לעשות, מהמעט שהספקתי גיליתי שעקב חוסר משקל על הסרן האחורי כדאי כמעט תמיד לשלב 4X4
זהו עד כאן, אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן.
איתי
navara d40
17-02-10, 15:42
אתה רוצה יש לי איפון 2000 4X2 ללא וו גרירה עברה אוברול מנוע (שיפוץ מאוד מוצלח ) טיפולים מסודרים רכב מעולה מזגן,חלונות חשמל דאבל קבינה ארגז סגור אחללה טנדר 7שנים אצלי לשים סולר ולנהוג אפילו ספר טיפולים ,ללא תאונות בכלל .
נברה, זה בדיוק הרכב שאני -לא- רוצה.
שהארגז יהיה פתוח ועם וו גרירה אז אולי.
איתי, אתה קנית את הרכב יום לפני שאני הספקתי :-) לא נורא.
אני מקווה למצוא אבל כנראה שאשתי פשוט תקבל רכב מהעבודה. אז אולי זה ידחה לבנתיים.
על כביש 4, ליד צומת בית אורן, בתחנת הדלק של פז יש מגרש עם סונומה 4X4 (נראה לי מוגבהת, צמיגים רחבים ואולי עוד) אדומה...
לא קונה ממגרש גם אם זו תהיה הסונומה היחידה בעולם.
לא סומך על סוחרי רכב. רוצה רכב שנוסע ביומיום ולא עומד במגרש.
Zambia-protocol
22-02-10, 19:05
לא קונה ממגרש גם אם זו תהיה הסונומה היחידה בעולם.
לא סומך על סוחרי רכב. רוצה רכב שנוסע ביומיום ולא עומד במגרש.
אם אתה עדיין מעוניין.
אני מוכר איפון 4X4 שנת 2000. עם 310 K על השעון
פתוח, וו גרירה ברשיון. שמור ומטופל.
משמש אותי יום יום בנאמנות.
0524686261
ברק.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.