צפייה בגרסה מלאה : שלום חברים שלי אשמח לעזרתכם, נסיונכם ודמיונכם
ברשותי ג'ימני סטנדרטית אשר נולדה בחודש יוני 2009.
אני מאוהב בגברת שלי עד השמיים ורציתי לפנק אותה בצורה הבאה:
חשבתי להוציא לה את כל המושב האחורי לגמרי. להרכיב במקום ה"סלון" שיש שם, שני כיסאות בודדים בדיוק כמו השניים הקדמיים רק מאחור, נוסח הוואן של BA בראוקוס מצוות לעניין.
ברור לי שהעניין הטכני מסתכם בסך הכל בכמה ברגים. מפרקים, מחזירים והופ, הגשמתי את רצוני.
אפילו מסילות להזזת הכיסאות קדימה ואחורה אין צורך להרכיב, כי אין לאן להזיז והכיסאות יהיו קבועים בבסיסם.
מעבר לשלב הזה, אשמח לכל רעיון והצעה, אפשרות ושיטה, שתאפשר לי ליישם את הרעיון.
אשמח גם אם תדברו על עניין החוקיות, האם מותר?, האם אסור? (אם לא אז למה בדיוק?), האם זה נחשב לשינוי במבנה?
ככל שתיתנו יותר פרטים, כך לא יהיה טעם לשאול שאלות.
מה דעתכם?
נושא לבדיקה: מספר חגורות הבטיחות והנוסעים המורשים ברכב, האם ניתן לשנות ?
נדב.
גם בשבילך וגם בשבילנו, מספיק לפתוח שרשור אחד עם אותה שאלה.
בהצלחה עם השינויים.
בגדול, אנשים כאן אומרים שהדבר לא חוקי, ועל פי החוק היבש זה באמת נכון. אלא מה, שאם היו מסתכלים על הרכבים שלהם הם לא היו מעלים את הנקודה הזו, אלא רק בשביל שתבין לאן אתה נכנס.
בגדול, כל שינוי מבנה מחייב אישור, זה כולל אישור של מספר המושבים ברכב, אישור של ההתקנה... אבל בד"כ אף אחד לא בודק, במיוחד לא ברכב חמוד כמו שלך. מצד שני תמיד יש פעם ראשונה, ובנוסף תחכה (אני מקווה שלא יקרה לך חס וחלילה) לרגע התאונה הראשונה בשביל לראות כמה מהר הביטוח מתייחס לזה בשביל להתנער ממך.
זהו אחרי שלקחת את זה בחשבון, תעשה מה שאתה אוהב.
אני אישית חושב שזה קצת מיותר ברכב הזה. ממילא מקום אין בו, אם זה בשביל טיול אחד או שתיים בחודש, מספיק לקפל את המושבים כמו שצריך, תעבור גם על השרשורים כאן תמצא כל מיני התארגניות שאנשים ארגנו כדי להכניס מספיק ציוד (שלושה גפרורים במקום שניים:p בלי קופסאת סיגריות כמובן) אם זה בשביל להכניס עוד שני בני אנוש, תעשה כמו החברים שלי תתחבר עם איזה פריאר עם דיפנדר 110 ותעמיס אצלו את כל הציוד, את החברים, את האישה, את הכלב, את החיים העלובים שלהם:D ויאללה למעלה רמון...
יאללה, שיהיה בכיף,
whisky
שים לב למה שזה מעליי אמר
הכל מתחיל ונגמר בביטוח
ברגע ששינית משהו שאסור ואין אותו ברשיון/ביטוח אז הביטוח בטל וברגע שאתה עושה תאונה אז אכלת אותה. זה מתחיל בצמיגים במידה שלא ברשיון ונגמר השד יודע איפה
דרך אגב אני לא אומר שזה בעייתי מבחינת טסט או מבחינת שוטרים על הדרך, רוב הסיכויים שייתפסו אותך שואפים לאפס, ובכלל יש מקומות שעושים טסט שאתה יכול לעבור כמו שאתה בלי אוטו רק עם לוחית רישוי, אבל ברגע שתעשה תאונה חס וחלילה, מי שתעשה נגדו תאונה החברת ביטוח שלו ישר תבדוק את המרכב לדברים כאלה.
העניין הוא שאחרי הכל, ארבעת הנוסעים במקק הקטן, נשארים חגורים.
אני לא מתכוון לשנות ו/או להזיז את נקודות ההקלקה של החגורות. חלומי היה בסך הכל להפוך את הרכב לקצת יותר "מלחמתי" מהבחינה הפנימית שלו.
ברור היה לי מלכתחילה שמדובר בשינוי מבנה, כל שרציתי לברר היה אם העניין חוקי או לא.
איפה אפשר לקרוא על חוקיות כזו או אחרת?, על מה מותר ואסור מבחינת מבנה פנימי של רכב?
העניין הוא שאחרי הכל, ארבעת הנוסעים במקק הקטן, נשארים חגורים.
אני לא מתכוון לשנות ו/או להזיז את נקודות ההקלקה של החגורות. חלומי היה בסך הכל להפוך את הרכב לקצת יותר "מלחמתי" מהבחינה הפנימית שלו.
ברור היה לי מלכתחילה שמדובר בשינוי מבנה, כל שרציתי לברר היה אם העניין חוקי או לא.
איפה אפשר לקרוא על חוקיות כזו או אחרת?, על מה מותר ואסור מבחינת מבנה פנימי של רכב?
אם במקור יש שם רק 2 חגורות בטיחות מאחור ואתה לא משנה בהן כלום זה כנראה יעבור בשלום ... (לא מכיר את הג'ימני כדי לדעת מה קורה שם)
נדב.
אני די בטוח שהעיגון של שני מושבים קדמיים שונה מאוד מהעיגון המקורי מאחור.
מבחינה חוקית או ביטוחית לדעתי אין שום בעיה. לאשינית את מספר המושבים או את עיגוני המושבים או החגורות.
אסף.
אסביר את המצב הנוכחי ואת מה שברצוני לעשות:
המושב האחורי, איפה שמניחים את הטוסיק, הוא חתיכה אחת ארוכה.
המשענת, איפה שמניחים את הגב, "מתכווננות" כל אחת בנפרד, קדימה ואחורה.
אני רוצה להוציא את המושב האחורי, איפה שמניחים את הטוסיק כאמור וליצור פשוט שני מושבים נפרדים, כך שיווצר מעיין "רווח" ביניהם.
לא אגע בכלל בחגורות, בשום צורה. את ה"קשירה" של החגורה לא אזיז. כל רצוני הוא להפריד בין המושבים וליצור שני מושבים נפרדים.
זה אפשרי? מותר? חוקי? מה עם טסט? עובר טסט? אמור להפריע למישהו? שוטר יכול לראות את זה בעין עקומה ולהציק לי?
תודה רבה רבה לכולם
מוזר מה שאתה אומר..
אני עם ג'ימיני 2004 ואצלי כל מושב הוא נפרד- זה לא ספסל אחד כמו שאתה מתאר..
ממתי התחילו לייצר עם השטות הזאת?
אסביר את המצב הנוכחי ואת מה שברצוני לעשות:
המושב האחורי, איפה שמניחים את הטוסיק, הוא חתיכה אחת ארוכה.
המשענת, איפה שמניחים את הגב, "מתכווננות" כל אחת בנפרד, קדימה ואחורה.
אני רוצה להוציא את המושב האחורי, איפה שמניחים את הטוסיק כאמור וליצור פשוט שני מושבים נפרדים, כך שיווצר מעיין "רווח" ביניהם.
לא אגע בכלל בחגורות, בשום צורה. את ה"קשירה" של החגורה לא אזיז. כל רצוני הוא להפריד בין המושבים וליצור שני מושבים נפרדים.
זה אפשרי? מותר? חוקי? מה עם טסט? עובר טסט? אמור להפריע למישהו? שוטר יכול לראות את זה בעין עקומה ולהציק לי?
תודה רבה רבה לכולם
מוזר מה שאתה אומר..
במסגרת שינוי הסלון של הג'ימני, בשנת 2005 (כניסת דגמי ה-VVT), שינוי גם את תצורת המושבים האחוריים.
מוזר מה שאתה אומר..
סוף סוף מישהו הבין את הכוונה שלי!!!!!!!!! תבורך!
בעבר היה לי ג'ימני 2001 שהיה בדיוק, אבל בדיוק כמו שאתה מתאר.
שני מושבים נפרדים לגמרי, כל אחד "עצמאי" בפני עצמו, וזה מה שברצוני ליצור.
אם בג'ימני 2001 שלי זה היה מותר, האם בג'ימני 2009 שלי זה גם מותר? התקנות השתנו? החוקים מאפשרים?
נ.ב- מעולם בחיים לא נתקלתי באנשים חכמים ומיומנים כמותכם, שמעלים רעיונות נפלאים ועוזרים ככל האפשר, תבורכו כולכם
לדעתי ואך ורק לדעתי, אני לא מסתמך על ידע, אלה רק תחושת בטן,
יש מצב שכסאות של שנים קודמות יתאימו לך.
בלי שינויים בלי ברגים מיותרים.
פשוט לקחת שני כסאות של גימיני ישן יותר ולהרכיב.
כל זה בהנחה שסוזוקי לא שינו את המרכב (עד כמה שאני יודע הם לא שינו) ואז גם אתה לא שינת מבנה.
לדעתי זה צריך להיות הכוון שלך.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.