צפייה בגרסה מלאה : כניסה מאחור בוו גרירה
שלום כולם שאלה קצת כללית ומקווה שלא מפגרת מידי
אתמול בערב נכנס בי מישהו מאחורה בערך ב-40 קמ"ש בוו הגרירה
לנוסעים שלום
בהסתכלות כללית לא נראה כאילו קרה משהו לרכב
יש משהו ספציפי שצריך כדאי לבדוק לפני שממשיכים הלאה?
תודה
חן
בגדול יכול להיות שהתעקמה לך התושבת
או השלדה איפה שהוו מתחבר
או שהוו עצמו
לא ציינת איזה רכב אז קשה לנחש
אבל 40 קמ"ש זה לא מעט.
בטח בטנדר יהיה פחות נזק מאשר באודי פרייבט
לי ניכנס פעם סובארו בוו שהיה מחובר לסמוראי.
אני שכחתי מזה אחרי חצי דקה.
הוא נסע בגרירה כי התפוצץ הרדיאטור ...
תלוי ..
מדובר בהיילקס 4X4 (בחורה קשוחה מאוד)
לא נראה כאילו יש סימן כלל וכלל על הוו או באזור
ואגב כמות העשן שעלתה לבחור מהאוטו (פיג'ו 206)
שישלם על לנהוג כמו מטומטם
אני לא הייתי מוטרד מהסיפור ...
---
ביום הראשון שנסעתי בטראנו שלי, בפקק ניכנס לי מאחורה בגלגל ספייר פג'ו 206 גג פתוח
מהירות פקק ...
לא היה שום סימן אצלי והוא נסע בגרר ....
זה קורה להם :)
יש משהו ספציפי שצריך כדאי לבדוק לפני שממשיכים הלאה?
כנראה שבהיילקס זה יהיה בסדר, אבל שווה לבדוק אם יש כיפוף/עיוות בקורת הרוחב שהוו מחובר אליה. אם זה לא פיקס אז צריך לבדוק גם עיוותים בשלדה באותו אזור.
סביר שבמפגש בין ההילק ל- 206 זרועו של ההילקס תהיה על העליונה, אבל כדאי לבדוק כדי להיות בטוחים ...
נדב.
מדובר בהיילקס 4X4 (בחורה קשוחה מאוד)
הי, הי!! זו לא גברת, זה אדון!!
הדבר היחיד שכדאי לבדוק זה שהקורה של הוו לא זזה מהמקום. שאין "נקיון" סביב הברגים שמחברים את העסק לשלדה.
מזכיר לי את זאת שנכנסה לי בוו גרירה של הפורד. למיצובישי הלכה כל החזית, מכסה מנוע וכנף אחת. לפורד - כלום. וגם את זה עם הסובארו שלא שם לב שיש רמזור אדום ודיפנדר שחור, עד שאני הרגשתי "מכה קטנה"... אצלו? החלק הקדמי נהיה קצר בחצי. לא יכל לפתוח את הדלתות כי הכנפיים כיסו אותן, והרדיאטור היה מונח איפה שאמור להיות מנוע. הדיפנדר? שריטה בצבע של הפגוש...
לפעמים טוב להיות באוטו מברזל וקומה שניה כשהמכוניות מפח ופלסטיק מסתובבות בלי השגחה בקומת קרקע...
אסף.
עוד דבר לבדוק - מירכוז.
שהתפוח מול מרכז הטמבון ולא זז ימינה או שמאלה (אצלי לא פגעו בוו אלה בנגרר - שהלך טוטל לוסט - כמו גם האפלאוז שפגעה בו).
הייתי מחפש עיוות בשילדה או נפיחות בכנפיים האחוריות.
40 קמ"ש זה לא ממש לאט.
תודה לכולם
בדקתי הסתכלתי ובחנתי
אין סימן לכלום
לא עיקום לא כיפוף ואפילו לא שריטה
יצאתי בזול
אכן כייף לגור בקומה שנייה
ובואנה
מה אדון
רק שוקו הוא אדון
וואלה כמה צחקתי מהתגובות פה!
מזכיר לי את הקשיש עם הפולו שנכנס בי מאחורה בוו הגרירה..נסע הביתה על גרר כל החזית נהפכה ל"אחורה" אצלו..הרדיאטור הלך פייפן שמן גיר נוזל חופשי והמנוע לא מניע!
עמדתי ברמזור (אדום)בירידה של ר"ח יפה נוף בחיפה מי שמכיר יודע שזאת ירידה מזה תלולה פתאום מרגיש מכה מאחורה מסתכל במראה ורואה את הזקן מחזיק את הראש בשתי הידיים שמתי בלם יד יצאתי וראיתי את הפולו מעוכה לגמרי ואצלי רק נשברה העדשה של הפנס אחורי שמאל..
בהחלט כיף לגור בקומה שנייה ואני מאוד מתגעגע לזה..בקרוב כלה חדשה!
לא תמיד זה Zהה.
לפני כחודש נכנס בי טויוטה קורולה בוו הגרירה בסנטה פה.
הפגיעה היתה בזוית ולא ממש מאחור.
לטויוטה לא קרה כלום ואילו כל הוו גרירה התעקם והקןרה שלו התעקמה.
נזק של מעל 3000 ש"ח. (כמובן לא על חשבוני ויש לי וו גרירה חדש ויפה;))
לפני כחודש נכנס בי טויוטה קורולה בוו הגרירה בסנטה פה.
נזק של מעל 3000 ש"ח.
זה בדיוק ההבדל בין קומה שניה (היילקס) לבקתת עץ על עמודים:-D
לפני כמה שנים כשעוד היה לי סמוראי גיבור אישתי נוהגת, אני לידה, נותנים זכות קדימה ו***בום*** מכה מאחור
אני לא זוכר בדיוק איזה פריווט נשארה שם להעלות אדים מהרדיאטור, אני ליטפתי את וו הגרירה ברכות והמשכנו לטייל...
איתי
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.